Photos
Reviews
4.9
75 Reviews
Tell people what you think
Dubravka Krizmanić Jembrih
· February 18, 2015
Slatke čarolije su nam pekle kolače i tortu za svadbu i bili smo prezadovoljni! :)
Kolači su baš par nivoa više nego ostali kolači koje smo imali prilike isprobavati dok smo ih tražili za vjenčanje, s... nekima (nažalost, imali smo i takvih iskustava) se ne mogu ni usporediti!
Svi kolači su toliko fini, domaći, čak i ako npr ne volite neki kolač, on vam je ukusan! Zaista rade sve po receptu, dakle nema jedna krema u 5 kolača (ili isto to za biskvit). Kolači su i izgledom prekrasni. Gosti su komentirali da su prefini, kao i dan nakon kad smo podijelili susjedima, kolegama - baš su bili oduševljeni i nisu mogli vjerovati da mogu biti tolko fini, domaći, ukusni, a opet lijepi! :)
Torta je bila ferrero rocher, finaaa, napravljena i ukrašena kako smo zamislili :)
Gđa Rudica nam je kolače za probu dostavila na kućnu adresu (jer su blizu dostavljali) što nam je bilo super (uzevši u obzir kaos oko organizacije vjenčanja - zlata vrijedi!).
Nakon što sam isprobala sve do jednog kolača, odmah smo ju angažirali! :) nije bila nijedna vrsta kolača a da nije bila ukusna! :)
Ostatak smo dogovorile mailom, telefonom, sve brzo, profesionalno, platili preko neta, oni su kolače dostavili na mjesto slavlja (što vam je jako bitno).
Kolače ćemo sigurno uzeti opet, za neko slavlje, ali i ovak za svaki dan jer su za prste polizat!! :) :)
Hvala vam puno i vidimo se!! :)
See More
Daniela Antić Blažević
· October 3, 2017
Topla preporuka!!!Torta i kolaci su bili preukusni i prekrasno su izgledali!!!Hvala Vam puno!!
Bernarda Grbeša
· November 19, 2017
Izvrsno, izvrsno, kolacici fenomenalni, tople preporuke !!!!
Denis Zukić
· November 15, 2017
Fantasticni kolaci, puno cokolade, svaki ima svoj okus (bez onih shema ista krema na 15 vrsta kolaca). Torta također genijalna, aranziranje bez greske. Gdja Rudica iznimno susretljiva i draga, supruga... i ja prezadovoljni. See More
Natasa Cigetic
· September 18, 2017
Topla preporuka, daleko najukusniji i najuredniji kolači na cijelom zagrebačkom i okolnom području!
Posts

Postovani, obavjestavam Vas da od danas prestajemo s radom i od srca se zahvaljujem svima koji su nam ukazali povjerenje.
Srdacan pozdrav!

Posts