Posts

Elk jaar worden er honderden mooie foto's genomen op de Sterke Peer Triatlon. Het merendeel daarvan is afkomstig van de fotografen van Wezelopdefoto. Enkele van deze toffe fotografen zijn genomineerd voor 'de toffe gast van Wuustwezel'. Stem via onderstaande link op Peter Van Gils, Eric van Hoeydonck en Luc Poppelaars!

Stemmen kan op: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdwD-t6fcoGOz-8hC…/viewform

Image may contain: 2 people, people smiling, closeup
Sterke Peer Triathlon updated their cover photo.
Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and text
Photos
Videos
Sportoase Triathlonfestival 2017
64
2
Peter Luts Tomorrowland
22
2
Magical Flying Thunderbirds - Sterke Peer 2017
21
4
Reviews
4.4
14 Reviews
Tell people what you think
Lieve Deckers
· August 13, 2017
Ik ben naar de afterparty geweest, ik heb nog nooit zo'n troep zatte, onbezonnen vrouwen bij elkaar gezien !! Rekening houden met niemand, ze hebben me behoorlijk pijn gedaan!
Posts

Dit jaar is er opnieuw een Europese Sprint Triatlon in Wuustwezel. Zelfde locatie, zelfde concept, andere datum. Op zaterdag 23 juni staan er weer een heleboel internationale atleten aan de start van deze fantastische triatlon in onze eigen gemeente. Met veel randanimatie en het nodige eten en drinken zorgen we weer voor een geweldige dag. Wuustwezel is in 2018 tweemaal het decor voor triatlon. Op zaterdag 11 augustus gaat, zoals gebruikelijk, de Sterke Peer Triatlon door.

Pr...ogramma:
18:00 ETU Sprint Triathlon - WOMEN
19:30 Podiumceremonie vrouwen
20:00 ETU Sprint Triathlon - MEN
21:30 Podiumceremonie mannen
..:.. Afterparty op Dream Festival

Meer informatie op www.triathlonwuustwezel.be

See More
JUN23
Sat 4:00 PM UTC+02Dorpsstraat 36, 2990 Wuustwezel, België
185 people interested
Sterke Peer Triathlon updated their profile picture.
January 20
Image may contain: outdoor, text and nature

Onze website is weer helemaal up-to-date. Bekijk hem op www.triathlonwuustwezel.be In 2018 is er de ETU Sprint Triatlon op zaterdag 23 juni en de Sterke Peer Triatlon op zaterdag 11 augustus. Noteer die data alvast in uw agenda!

ETU Sprint Triatlon op zaterdag 23 juni en Sterke Peer Triatlon op zaterdag 11 augustus !
triathlonwuustwezel.be

Kijk straks terug op een unieke dag in de Belgische triatlon. Om 17.05u is er op Één/Sporza een samenvatting van de Europa Cup in Wuustwezel te zien. Zet je voor je televisie om 20 minuten te genieten van absolute topsport en een geweldige beleving naast het parcours. Vergeet zeker niet te programmeren, moest je niet kunnen kijken!

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing, beard and outdoor
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
7,256 Views
7,256 Views
ETU European Triathlon Union

Thanks to Galina Shipovalova ETU Board Member for this nice video.
Wuustwezel ETU Sprint Triathlon European Cup
Enjoy !

Alle uitslagen van de voorbije edities nakijken? Klik op de link hierboven.
triathlonwuustwezel.be

De Trio Triatlon mag een échte Wereldkampioen verwelkomen. Afgelopen vrijdag 5 augustus werd Lars de Jong wereldkampioen op de wegrit te Assen (Nederland). Deze wedstrijd werd speciaal ingericht voor G-sporters door het INAS (www.inas.org). Afgelopen woensdag behaalde hij reeds een zilveren medaille op de individuele tijdrit. Knappe prestaties van deze Wuustwezelnaar.

Lars is ook een échte Sterke Peer. Volgende week zal hij opnieuw deelnemen aan de Trio Triatlon. Met de ploeg... 'Triberken' staan ze al enkele jaren vast op onze deelnemerslijst. Samen met Nina Schelles (Olympisch Kampioen zwemmen 2016 tijdens de Special Olympics te Los Angles) en Tim Roomer (hun leerkracht ten tijde van Berkenbeek) geeft hij het beste van zichzelf

Vanuit de organisatie willen we Lars van harte feliciteren met zijn gouden medaille op het Wereldkampioenschap en we wensen 'Triberken' en alle deelnemende teams alvast veel succes op de elfde editie van de Sterke Peer Triatlon!

See More
Image may contain: 1 person, smiling, standing and outdoor
Image may contain: one or more people and outdoor

Nog iets meer dan een week tot de meest gezellige triatlon van het land. Volgend weekend staat Wuustwezel volledig in het teken van de triatlonsport. Jong, oud, snel en minder snel zullen deelnemen gedurende het triatlonweekend. Feest op zaterdag 12 augustus in de Gasthuisdreef en op zondag 13 augustus in de Dorpsstraat!

Upcoming Events

Niet DJ Licious, wel DJ Peter Luts zorgt voor een fantastische sfeer op de afterparty van zondag 13 augustus. Hij brengt Tomorrowland even naar Wuustwezel. Geniet samen met de internationale atleten van zijn bangelijke beats. Barking Bruce en Audioshakers maken het feestje helemaal compleet!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1.7K Views