Photos
Videos
Avaimia musiikkitapahtuman järjestämiseen - ARVONTA
5
3
Reviews
Sulasol Ry has no reviews yet.
Tell people what you think
Posts

Sulasolin Helsingin Piirin yhteislaulutilasuuksia on tänä keväänä tulossa vielä kahtena päivänä! Päivät ovat 9. huhtikuuta ja 28. toukokuuta. Tarkemmat ajat ja laulattajat löydät tämän linkin takaa: http://helsinginpiiri.sulasol.fi/yhteislaulut/

Kello 18 alkavaan tilaisuuteen jaetaan liput (max 2 kpl/hlö) Musiikkitalon naulakoiden luona klo 16.30 alkaen, klo 19:n tilaisuuteen pääsee ilman lippua, mukaan mahtuu kyllä. Päällysvaatteet tulee jättää maksuttomaan naulakkoon.
helsinginpiiri.sulasol.fi

Tulevana viikonloppuna 23.-25.3.2018 kannattaa suunnata Mikkeliin viihtymään Suomen Mieskuoroliitton talvipäiville, jossa pääset nauttimaan ainutlaatuisesta kattauksesta mieskuoromusiikkia. Lauantaina 24. päivä löydät tapahtumasta myös Sulasolin nuottimyyntipisteen!

Lisätietoja tapahtumasta löytyy tämän linkin takaa: http://www.mieskuoro.fi/tapahtumat/talvipaivat-2018/

Mieskuoroliitto
mieskuoro.fi
Posts

Käytännönläheinen opas laulajille, kuorolaisille, kuoronjohtajille ja kaikille oman äänensä vapauttamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneille! "Tunne kehosi - vapauta äänesi, Äänitimpurin käsikirja" saatavana Sulasolista.

Musiikin ja filosofian maisteri Mari Koistinen on perehtynyt äänenkäyttöön ja kuorolauluun koko ikänsä. Kuoronjohtajana ja kuorojen äänenkäytön ohjaajana hän on tullut tutuksi kuorojen ongelmien ja tarpeiden kanssa. Tämä opas on tehty täyttämään aukkoa sekä kuorojen yhteisen äänenmuodostuksen oppaana että yksittäisten laulajien omana opaskirjana.

Kirja on saatavilla Sulasolin verkkokaupasta ja nuottimyymälästä. Linkki verkkokauppaan on tässä: https://sulasol.fi/nuottikauppa/tunne-kehosi-vapauta-aanesi/

Käytännönläheinen opas laulajille, kuorolaisille, kuoronjohtajille ja kaikille oman äänensä vapauttamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneille. Musiikin ja filosofian maisteri Mari Koistinen (* 1967) on perehtynyt äänenkäyttöön ja ... Lue lisää
sulasol.fi

Tampereen Musiikkiakatemiassa 17.–18.3. järjestetyn Suomalaisen kuoronjohtajakilpailun voitti musiikin maisteri Elisa Huovinen Helsingistä. Toisen sijan voitti Riku Laurikka ja kolmannen sijan Eleriin Müüripeal.

Sulasol onnittelee!

Lisätietoja: http://kuoronjohtajat.fi/kuoronjohtajakilpailu/

Suomalainen kuoronjohtajakilpailu järjestetään Tampereen Musiikkiakatemialla 17.–18.3.2018. Kilpailu on tarkoitettu kaikille vuonna 1983 ja sen jälkeen syntyneille suomalaisille tai Suomessa asuville kuoronjohtajille.
kuoronjohtajat.fi

Ilmoittautuminen tulevan kesän EuroChoir-sessioon päättyy 31.3.2018. Ilmoittautumisaikaa on siis enää pari viikkoa! Nyt on oivallinen aika ilmoittautua, tai vinkata tapahtumasta kaverille.

Lisätietoja ja ilmoittautumiskaavake: https://sulasol.fi/en/eurochoir-2018/

Summary of important infos The EuroChoir Project EuroChoir is a unique choral event organized by the European Choral Association ... Lue lisää
sulasol.fi

Carmen in Swing -nuotti nyt tarjoushintaan!

Pierre-Gérard Verny on sovittanut Georges Bizet'n rakastetun Carmen-oopperan kolmiääniselle sekakuorolle (SAB), kertojalle, saksofoneille ja jazz-triolle. Nyt saat tämän upean nuotin Sulasolin verkkokaupasta maaliskuun loppuun asti -30% alennuksella.

Käytä verkkokaupassamme kuponkikoodia "swing" aktivoidaksesi alennuksen. Suora linkki nuottiin on tässä: https://sulasol.fi/nuottikauppa/carmen-in-swing/

No automatic alt text available.

Suomalainen kuoronjohtajakilpailu järjestetään Tampereen Musiikkiakatemialla 17.–18.3.2018. Kilpailu on tarkoitettu kaikille vuonna 1983 ja sen jälkeen syntyneille suomalaisille tai Suomessa asuville kuoronjohtajille. Kilpailuun haki määräaikaan mennessä kahdeksan kuoronjohtajaa, joista kilpailun tuomaristo päätti valita mukaan kaikki kahdeksan.
Lisätietoja: http://kuoronjohtajat.fi/kuoronjohtajakilpailu/

Suomalainen kuoronjohtajakilpailu järjestetään Tampereen Musiikkiakatemialla 17.–18.3.2018. Kilpailu on tarkoitettu kaikille vuonna 1983 ja sen jälkeen syntyneille suomalaisille tai Suomessa asuville kuoronjohtajille.
kuoronjohtajat.fi

Tuhti kokoelma suomalaista häämusiikkia uruille! ”Tahdon” on Jan Lehtolan toimittama häämarssikokoelma, johon on kerätty musiikkia lukuisilta nimekkäiltä ja arvostetuilta säveltäjiltä. Kirja on saatavilla Sulasolin verkkokaupasta ja nuottimyymälästä. Suora linkki kirjaan Sulasolin verkkokaupassa on tässä: https://sulasol.fi/nuottikauppa/tahdon/

Image may contain: text

Hyvä kuoronjohtaja,

Tervehdys tänään lauantaina Sulasolin nuottipalvelusta. Olemme tehneet töitä Nuottipalvelumme kehittämiseksi ja toivoisimme Sinun avointa palautettasi. Kuinka olemme onnistuneet?

Haen rakentavaa ja rehellistä palautetta kaikilta kuoronjohtajilta Suomessa. Vastausaikaa on valitettavan vähän, vain 3 päivää. Tulen esittelemään tämän kyselyn tulokset Sulasolin liittohallituksen kokouksessa ensi viikolla tiistaina. Kiitos jo etukäteen noin viiden minuutin vast...ausajastasi. Kuoromusiikki Suomessa ja Nuottipalvelun aktiivinen toiminta on meille kaikille tärkeätä.
Kehitetään sitä yhdessä. 👍😀

Osallistu kyselyyn tästä linkistä! https://fi.surveymonkey.com/r/G9P8RTJ

Yhteistyöterveisin,

Arto Kunnola
Sulasolin liittohallituksen jäsen
@artokunnola

* kuva on otettu Turussa Sigyn -salissa loistavasta Logicomix sarjakuva-oopperaproduktiosta
** jos tämä viesti tavoittaa kapellimestareita, otan mielelläni heidän palautteen suoraan sähköpostiini ( arto (at) kunnola.com ) Tämä kysely kartoittaa kuoronjohtajien tulevaisuuden tarpeita.

See More
Image may contain: 10 people, people standing and suit

EU-laulukirjaan tulevat suomalaiset laulut on valittu!

Kaikilla suomalaisilla oli mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitkä kuusi suomalaista kappaletta valitaan edustamaan Suomea EU-laulukirjassa. Tammikuun lopussa päättyneessä äänestyksessä mielipiteensä kävi kertomassa kaikkiaan n. 2 300 henkilöä. Ääniä annettiin kuudessa eri kategoriassa, joissa kaikissa oli ehdolla kahdeksan laulua. Äänestyksen tulokset ovat seuraavat:

1. Rakkauslaulut...
-Sinua, sinua rakastan (Kaj Chydenius – Aulikki Oksanen) - 20,8 % kategoriassa annetuista äänistä

2. Luonto ja vuodenajat
-Myrskyluodon Maija (Lasse Mårtenson – Benedict Zilliacus, suom. Jukka Virtanen) - 27 %

3. Vapaus ja rauha
-Finlandia-hymni (Jean Sibelius – V. A. Koskenniemi) - 66 %

4. Kansanlaulut
-On suuri sun rantas autius” (teksti V. A. Koskenniemi) - 25,2,%

5. Uskonnolliset laulut
-En etsi valtaa, loistoa (Jean Sibelius – Sakari Topelius) - 23,8 %

6. Lastenlaulut
-Päivänsäde ja menninkäinen (Reino Helismaa) - 43,8 %

EU-laulukirjan edustajana Suomessa toimiva Sulasolin kustannusjohtaja Reijo Kekkonen kommentoi valittuja kappaleita seuraavasti: "Valitut laulut ovat suomalaisen lauluston klassikkoja ja ovat jo vakiinnuttaneet asemansa eräänlaisina suomalaisten tunteiden ilmaisumuotoina. Nämä laulut ovat selkeästi suomalaisten suosikkeja!"

EU-laulukirjan takana on Tanskassa perustettu voittoa tavoittelematon organisaatio. Ensimmäinen painos EU-laulukirjasta on tarkoitus julkaista Eurooppapäivänä 9. toukokuuta vuonna 2018. Julkaisu sisältää 162 laulua alkuperäiskielellä ja englanniksi. Ensimmäisen painoksen tuottama voitto käytetään toisen version luomiseen, jossa laulut ovat kaikilla 24 EU:n sisäisellä kielellä.

www.eu-songbook.org

See More
„The EU-Songbook is a genius model, since it is a civilian project that EU hasn't interfered with - and that is very important (...) EU's biggest threat is not the Euro. On the contrary, the greatest threat is if we do not build a cultural community“
eu-songbook.org

Mittava kokoelma Eino Linnalan mieskuorolauluja! Laulu-Miehet on julkaissut Eino Linnalan 70 mieskuorolaulun kokonaisjulkaisun. Yli 100 kuorolaulua säveltäneen Linnalan tuotannossa juuri mieskuorolauluilla on keskeinen rooli. Löydät tämän oivan mieskuorokokoelman nyt Sulasolin verkkokaupasta ja nuottimyymälästä. Suora linkki verkkokauppaamme on tässä: https://sulasol.fi/nuottikauppa/mieskuorolaulut-linnala/

Image may contain: text

Sulasol on OK-Siviksen jäsen, joten Sulasolin jäsenet saavat palveluita OK-Sivikseltä! Tässä tietoa Siviksen uudesta palvelusta, tapahtumatuotantojen ohjauksesta: https://www.ok-sivis.fi/…/tapahtumatuotantojen-ohjaus-autta…

Sivis on alkanut tarjota uutta tapahtumatuontantojen ohjauspalvelua jäsenjärjestöilleen.
ok-sivis.fi

KaMu-kuoro menestyi kuorokilpailuissa Pietarissa!

Kaarinalainen KaMu-tyttökuoro on voittanut kultaa Pietarissa järjestetyissä viidensissä Children and Youth Choral World Championship -kilpailussa. Lisäksi kuorolle myönnettiin kunniakirja korkeatasoisesta taiteellisesta potentiaalista.

KaMua johtaa musiikkipedagogi Pekka Nebelung. Kilpailuohjelmistoon kuului muun muassa Zoltán Kodályn, Jaakko Mäntyjärven sekä Pekka Kostiaisen teoksia. KaMu oli mukana kovatasoisessa kilpailussa... nyt toisen kerran. Myös vuonna 2016 kotiintuomisina oli kultaa.

KaMu järjestää kotiinpaluukonsertin torstaina 1.3. klo 18 Kaarinassa. Konsertissa kuullaan koko kilpailuohjelmisto KaMu-tyttyökuoron esittämänä. Lisäksi mukana esiintymässä ovat myös kaikki muut KaMu-kuorojen laulajat.

Kilpailun nettisivu: http://en.wccc.su/

See More
About Children and Youth Choral World Championship St. Petersburg, Russia February 21 – 25, 2018 To Organizers and Participants of the 5th Children and Youth Choral World Championship Dear friends! I am glad to welcome the participants, organizers, jury members and guests of the 5th Children.....
en.wccc.su

Sulasolin nuottimyymälä ja toimisto ovat poikkeuksellisesti suljettuina klo 11.00 eteenpäin maanantaina 26.2. henkilökunnan koulutuspäivän takia.

Mu isamaa, mu õnn ja rõõm,
kui kaunis oled sa!
Ei leia mina iial teal
see suure, laia ilma peal,
mis mul nii armas oleks ka,...
kui sa, mu isamaa!

Sulasol onnittelee lämpimästi 24. helmikuuta 100 vuotta täyttävää Viroa!

See More
No automatic alt text available.