Photos
Posts

LEDIGA RUM I CENTRALA OSLO

Vi har för närvarande ett par lediga enkelrum i våra kollektiv i centrala Oslo. Våra adresser ligger enbart 2-3 minuter gångavstånd till centralstationen och Karl Johan. Här bor du med andra svenskar i åldrarna 18-28 år och hos oss bor du utan deposition, med en månads uppsägningstid, fullt möblerat (både rum och kök), fri tillgång till tvättrum, gratis tillgång till fiber internet och alla driftskostnader (ström, vatten, avlopp etc.) inkluderat i m...ånadshyran.

Besök vår hemsida för att läsa referenser från våra hyresgäster och för att skicka in en boendeansökan. Du kan också kontakta oss via telefon på +47 966 885 67.

Mvh
Svenska Föreningen

See More
Image may contain: one or more people
Image may contain: indoor
Image may contain: bedroom and indoor

"Jag har bott i Oslo och på Svenska Föreningen i över 5 år nu. Då jag såg efter boende innan min flytt till Oslo letade jag efter ett billigt, rent och centralt boende och Svenska Föreningen var just det. Rummet är möblerat och likaså kök och andra allmänna ytor, något som gjorde det väldigt enkelt att flytta in. Personalen är väldigt tillmötesgående och alltid tillgängliga, dygnet runt, när det uppstår problem. Det är något som har fått mig att känna mig trygg. Att bo med primärt svenskar i samma åldrar har också varit en trygghet då man flyttat utomlands. Jag kan varmt rekommendera Svenska Föreningen både som första boende i Norge, men även som långtidsboende. Många jag känner här har bott här i över 1-2 år."

Caroline
Februari 2018

Image may contain: 1 person, sitting, living room and indoor
Posts

SOMMAREN 2017

Denna sommaren kommer vi att genomföra följande aktiviteter för alla våra hyresgäster:

Juni: Sommarfest på Storgata 34C med DJ och mat...
Juli: Fotbollsturnering och grillkväll

Vi informerar alla medlemmar direkt om exakta datum och tider när sommaren närmar sig.

Mvh
Svenska Föreningen

See More

Vi söker 3 erfarna servitriser för heltidsanställning vid en väletablerad restaurang i centrala Oslo. Vänligen skicka ditt CV till hello@svenskaforeningen.no. Vi ordnar även boende hos oss med 5 minuter gångavstånd till arbetsplatsen.

Mvh
SF

Image may contain: 3 people
Svenska Föreningen posted an offer.

Billigt möblerat boende i centrala Oslo från 3200 kr/månad. Ingen deposition, gratis WiFi.

Boende i centrala Oslo
Expired
7 people claimed this offer

Billigt möblerat boende i centrala Oslo från 3200 kr/månad. Ingen deposition, gratis WiFi och vitvaror ingår. 5 minuter gångavstånd från centralstationen.

Besök www.svenskaforeningen.no för mer information och boendeansökan. Just nu har vi ett fåtal lediga platser i mars och april. Ansök idag för att säkra din plats.

Image may contain: indoor
Image may contain: indoor
Image may contain: indoor
Image may contain: indoor

"- Vi bestämde oss för att efter studenten flytta till Oslo för att arbeta och tjäna pengar, och för att göra detta möjligt sökte vi efter ett billigt boende. Då hittade vi Svenska Föreningen, ett kollektiv med både låg hyra och ett centralt läge med närhet till allt Oslo erbjuder. Här har vi nu bott ett halvår och vi trivs som fisken i vattnet! Vi bor i ett kollektiv med mycket gemenskap och vi har fått många nya vänner. Vi skulle rekommendera Svenska Föreningen till våra vänner för att man får ett centralt boende för en billig peng, men också för att föreningen lägger ner enormt mycket tid och energi för att hjälpa till med jobb och dylikt!"

Julia, Simon & Johanna
Januari 2016

Image may contain: 3 people, people smiling, indoor and closeup

Vi har fortsatt ett fåtal lediga rum i januari och februari. Ansök om boende idag och få ett snabbt svar. För mer information om vårt boende, priser och ansökan besök vår hemsida www.svenskaforeningen.no.

No automatic alt text available.

Några bilder från "ankan" ett av Svenska föreningens kollektiv. Filmkväll?

Vi har nu ett antal lediga rum, 2 av dem är på kollektivet Björnen.

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Vi söker en erfaren kock till en restaurang i centrala Oslo. Uppdraget är ett vikariat med start 4 januari och löper fram till påsk, med möjlighet för eventuell förlängning. Skicka CV och personligt brev till hello@svenskaforeningen.no.

Svenska Föreningen har nu inlett ett samarbete med bemanningsföretaget People4You. För våra hyresgäster innebär detta en möjlighet att snabbt komma i arbete och utveckla en karriär i Norge.

September och Oktober är nu fullbokade. Om du vill söka boende från 1 November ber vi dig skicka in en ansökan efter den 1 Oktober (via www.svenskaforeningen.no), då har vi en översikt över lediga rum för nästkommande månad. För att skynda på din ansökan kan du skicka in ditt CV med bild till hello@svenskaforeningen.no.

No automatic alt text available.

Direkt från vår innergård

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Två kompisar som delar ett dubbelrum på kolektivet Zebran

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.