Posts

Tästä minä tykään -klubi jatkaa!

Viimeksi kuusi vuotta sitten järjestetty, huikean suosittu, Tästä minä tykkään -klubi on saanut uuden kodin G Live Lab ravintolasta.

Tästä minä tykkään -klubi järjestetään G Live Lab ravintolassa kerran kuukaudessa. Jokaisella klubilla esiintyy vieraileva artisti, joka saa itse valita kaikista maailman kappaleista juuri ne, jotka hän itse haluaa esittää. Muusikko on tällä klubilla vapaalla. Soitamme siis sitä mistä tykkäämme. Artistia komppaa... housebändi, joka koostuu Suomen huippumuusikoista.

Klubin ensimmäisenä vieraana tiistaina 13.2. on Anna Puu. Annan illan teema on "Elämäni naiset". Anna haluaa esitellä naisartisteja, jotka ovat vaikuttaneet hänen musiikilliseen sielunmaisemaansa ja joista hän todella pitää. Luvassa on laaja kattaus eri vuosikymmenten naisartistien musiikkia Annan tulkitsemana.

See More

Voi veljet, johan oli eilen hyvä meno päällä! Lämpimät kiitokset Tuurelle, Superbändille ja klubiyleisölle! Näissä fiiliksissä kelpaa loikkia kesälaitumille!

Boy, that was a good one last night! Warm thanks to eckley, super band and club audience! This is a great idea for a summer pasture!
Translated
Photos
Posts

Ystävät hyvät, huomenna Semifinaliin, eiks jeh! Tuuren settilistalla on biisejä mm. Nick Lowelta ja Nina Simonelta! Ai että!

Huomio huomio! Seuraava Tästä minä tykkään -klubi järjestetään ennakkotiedoista poiketen helatorstaina 17.5.! Tuure Kilpeläinen esittää suosikkibiisejään Semifinalin lavalla siis päivää suunniteltua myöhemmin! Hoplaa ilmoittautumaan ja jakamaan eventiä omille fb-kamuille: https://www.facebook.com/events/263057900459048/

MAY17
Thu 8:00 PM UTC+03SemifinalHelsinki, Finland
16 people interested
Tästä minä tykkään -klubi updated their cover photo.
May 7, 2012
Image may contain: one or more people, people playing musical instruments, people sitting, night and indoor

Hyvät ihmiset. Valitettavasti keskiviikkona 18.4. ei aikataulusyistä järjestetä Tästä minä tykkään -klubia.

Mutta ei syytä huoleen, sillä toukokuun 16. päivän artistivieraaksi on varmistunut aivan mahtava Tuure Kilpeläinen! Taitaa olla syytäkin huilata kunnolla, sillä Tuure lataa Semifinalin lavalta sellaisen paketin hyvää musiikkia, että heikoimpia hirvittää...

Gooood meinings! Olipas hyvä meno keskiviikkona, iso ja lämmin kiitos Matille, bändille ja yleisölle! Pysy kuulolla - lähiaikoina luvassa keikkakuvia sekä vinkkiä seuraavien klubien artistivieraista.

TÄNÄÄN!

Tästä minä tykkään -klubilla käydään vierailulla.
city.fi

Matti Johannes Koivu Tästä minä tykkään -klubilla HUOMENNA! Semifinaliin, siis!

Ou jee, ensimmäisen Tästä minä tykkään -klubin settilista nyt Spotifyssa, olkaa hyvät!

A playlist featuring Radiohead, Blind Melon, Pearl Jam, and others
Spotify

Vau mikä ilta! Suurkiitos Annalle, Superbändille ja loistavaakin loistavammalle yleisölle! Spotify-lista klubilla vedetyistä biiseistä on jo työn alla, ja lisäämme linkin tänne piakkoin.

Semifinalissa alkaa varsin mukavalta kuulostava keikkasarja: Tästä minä tykkään -klubilla artistit esittävät itselleen tärkeitä tai muuten vaan kovia biisejä. Tänään lavalle nousee Anna Puu. Tiettävästi Puu pitää ainakin Tom Waitsista, José Gonzálezista, Radioheadista ja Bob Marleystä, joten niitä s...
nyt.fi

Ensimmäinen Tästä minä tykkään -klubi HUOMENNA! Jee! Tulkaahan kuuntelemaan Anna Puuta ja Superbändiä!

Järjestyksessään kaikkien aikojen toinen Tästä minä tykkään -klubi järjestetään keskiviikkona 14.3. Ravintola Semifinalissa! Illan artisti on mainio Matti Johannes Koivu, joka esittää Eero ja Jussi & The Boysin tuotantoa. Säestäjänä toimii Hyperbändi+guests. Liput 8 €. Tule ihmeessä!

No automatic alt text available.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Tästä minä tykkään -klubi keskiviikkona 15.2. Ravintola Semifinalissa! Illan artisti on ihastuttava Anna Puu! Hän esittää itselleen tärkeitä kappaleita vuosien varrelta. Annaa komppaa Superbändi. Liput 8 €. Tule!

No automatic alt text available.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Tästä minä tykkään -klubi keskiviikkona 15.2. Ravintola Semifinalissa! Illan artisti on Anna Puu! Häntä komppaa Superbändi. Liput 8 €. Tule!