Photos
Reviews
TREBESHINA UJI MINERAL NATYRAL has no reviews yet.
Tell people what you think
Posts

Teknologjia

 

Ambalazhimi dhe mbushja e  ujit behet me nje teknologji  nder me te avancuarat, e realizuar nga firma me e njohur ne tregun europian Krones, duke siguruar nje linje plotesisht automatike.

 

...

Kapaciteti i prodhimit te fabrikes eshte 15.000 – 18.000 shishe/ore

 

Sistemi i kotrollit te etiketimit, te nivelit te mbushjes behet me teknolgjine me te avancuar (Checkmatt).

 

Mbushja e ujit behet direkt sic vjen nga burimi, duke kaluar vetem neper filtra qe nuk ndryshojne cilesine e ujit, sipas standarteve gjermane per ujin mineral natyral (nuk ekziston asnje pajisje me rreze UV per pastrimin e ujit).

 

Filtrimi I ketij uji behet vetem per sigurine e konsumatorit.

 

See More

Burimi

Burimi i Trebeshines eshte nje burimi i pashtershem dhe me nje qendrueshmeri te larte. Intituti gjerman Rietzler per te siguruar investitorin kreu nje analize te vacante per te siguruar dhe investitorin dhe vertetoi me ane te nje certifikate se burimi i ujit Trebeshina qe rrjedh nga lartesia e malit eshte mbi nje shekulllor dhe i pashtershem....

 

Analizat

Analizat e ujit Trebeshina janë bërë nga instituti prestigjoz gjerman Ritzler Gmbh, nga Intituti Publik i Shëndetësisë në Greqi dhe nga Instituti i Shëndetit Publik në Shqipëri. Uji Trebeshina gëzon përsosmërinë e ekuilibrit të mineraleve.

 

Analizuar nga Instituti Gjerman Rietzler GmbH.

 

See More
Posts

Grupi Harri Lena i ka  fillimet  ne vitin 1993. Aktiviteti i tij  ne ate kohe konsistonte ne importimin dhe tregetimin e mallrave     ushqimore,detergjenteve,pijeve freskuese dhe ujit natyral.Me nje pune mjaft te mire operacionale Harri Lena Group shume shpejt i forcoi pozitat e tij dhe krijoi strategjine e zgjerimit te metejshem ne nje fushe te re....

 

Pas nje eksperience 12 vjecare ne tregeti dhe nje  studimi te hollesishem te tregut dhe burimeve ujore ne Shqiperi mori inisiativen per te investuar ne nje fushe krejt te ndryshme nga ku kishte operuar me pare, ne ngritjen e nje stabilimenti per  prodhimit e Ujit Natyral Mineral “Trebeshina”

 

 

See More

Grupi Harri Lena i ka  fillimet  ne vitin 1993. Aktiviteti i tij  ne ate kohe konsistonte ne importimin dhe tregetimin e mallrave     ushqimore,detergjenteve,pijeve freskuese dhe ujit natyral.Me nje pune mjaft te mire operacionale Harri Lena Group shume shpejt i forcoi pozitat e tij dhe krijoi strategjine e zgjerimit te metejshem ne nje fushe te re....

 

Pas nje eksperience 12 vjecare ne tregeti dhe nje  studimi te hollesishem te tregut dhe burimeve ujore ne Shqiperi mori inisiativen per te investuar ne nje fushe krejt te ndryshme nga ku kishte operuar me pare, ne ngritjen e nje stabilimenti per  prodhimit e Ujit Natyral Mineral “Trebeshina”

 

 

See More

nje etiket teresisht transparente si vet uji.

per kenaqesit tuaja per tju sjell burimin aty ku jeni

punuam per:
dizanj perfekt,linja artistike,shishe te
holl,delikate si vet uji

burim mbi 100 vjecar ne gryken e maleve ne zonen e kelcyres analizat e ujit nga insitutet gjermane shtrirje kudo ku flitet shqip investim ne harmoni me natyren

uji
trebeshina ambalazhuar sic rrjeth nga lartesia e maleve me teknologji
me moderne gjermane uji i njohur dhe i cefertikuar sipas standarteve te
komunitetit europjan.