Posts

Ini petua baik tuk korang...

Like & Share Artikel

Setiap ibu bapa pasti menginginkan yang terbaik untuk anak-anak. Melihat anak yang dididik sejak dari kecil berjaya, hati ibu-bapa mana
kunyitdaily.xyz

Kesiannya.. Semoga keluarga mangsa bertabah..

Like & Share Artikel

KUALA LUMPUR – “Anak rebah depan saya…. dia renung saya tapi pandangannya kosong. Saya hanya mampu jerit minta tolong sambil
kunyitdaily.xyz
Videos
Nakal betol, sampai tepelanting mak dia, dia kejekan..
7
9
Selambe je dia cucuk. Dia ingt member tu mesim ATM kot. 😂😂
2
Amboi dia, sedap tol tdo.. Comel patung dia..😂
3
Photos
Posts

Mana org pompuan, nak tnya, betol ke?

Image may contain: 2 people, text

Nasib baik cekgu tak suruh lukis lipas.. 😂😂

Image may contain: one or more people, people sitting and text

Nasib baik cekgu tak suruh lukis lipas.. 😂😂

Image may contain: one or more people, people sitting and text
Thanks Shop shared Kaki Spam's post.
16 hrs

Apakah kesalahan golongan ini yang menjadikan penghuni Neraka majoritinya adalah wanita?

Apakah kesalahan golongan ini yang menjadikan penghuni Neraka majoritinya adalah wanita?

“Aku melihat ke dalam Syurga maka aku melihat kebanyakan penghuninya adalah fuqara’ (orang-orang fakir) dan aku melihat ke dalam Neraka maka aku menyaksikan kebanyakan penghuninya adalah wanita.” Hadis Riwayat al Bukhari dan Muslim Kenapakah Rasulullah s.a.w mengatakan bahawa ramai ahli neraka...
kakispam.com

Tak semua ada kelebihan macam ni yang Allah beri.. tp ada jugak yang pakai jin..

Like & Share Artikel

Jika kita sering menonton “Avatar – The Legend of Aang” kita sering melihat manusia dengan kemampuan luar biasa yang dapat
kunyitdaily.xyz

Subhanallah..

Like & Share Artikel

Bismilahirahmanirahim. Kita Semua Tau bahwa dulu pernah ada manusia manusia terpilih yang pernah menyebarkan ajaran-ajaran baik dan benar di bumi
kunyitdaily.xyz

Stu kata buat dia 😂

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Thanks Shop
109 Views
109 Views

nak accept ke nak reject? kau rase?? 🙊

Image may contain: one or more people and phone

Sangat mudah sebenarnya. Korang pun boleh cuba untuk masak ayam penyet ni.

Resepi Nasi Ayam Penyet, masakan indonesia yang sangat popular dan menjadi kegemaran di Malaysia. Agak remeh untuk menyediakan hidangan ini tetapi sangat berbaloi kerana hasilnya sangat memuaskan dan sangat sedap. Pasti anda sekeluarga akan suka, jika nak makan di luar kos unuk satu hidangan agak ti...
kakispam.com

semakin pelik makanan yang terdapat di Malaysia tetapi tahukah anda bahawa makanan yang pelik ini ada yang sedapnya?

Malaysia sangat sinonim dengan makanan, dari yang biasa hingga yang pelik. Kami bukan sahaja terdiri daripada individu yang hanya pandai
budakkacemate.com

haaa.. ni admin nak pesan ni, tak baik pijak muka orang..
pijak perut bagi kempis takpe kot 😂

Image may contain: one or more people and text

Tabik spring dekat brader ni..

Like & Share Artikel

Dikongsi oleh Muhamad Nur Ismail pada 15 Januari 2018. Dalam perjalanan nak ke Selatan tanah air area Ipoh.. dok tak
kunyitdaily.xyz

Laju sangat kot smpai terbang..😂

Like & Share Artikel

Seorang lelaki terperangkap selama sejam selepas kereta dinaikinya terbabas sebelum ‘terbang’ lalu terperosok di tingkat dua sebuah bangunan di sini
kunyitdaily.xyz

Korang penah rasa ke? Mcam sedap.je buah lomen ni 😂😂😂😂

Image may contain: food