Photos
Reviews
4.6
140 Reviews
Tell people what you think
Nertil Tili
· February 12, 2018
Persh miq mi rrespkt per ju
MetiMuhamet Morina
· July 29, 2017
Fjalet thenjet jan konkluz' definicion i perjetimit jetsor
Hidajete Tolaj
· April 14, 2017
Men pelqen te lexoj thënie te Menqura, filozofi, psikogji dhe literatur .
Rita Merita
· February 26, 2016
Nese po lexon thenje te mencura atehere ti ke lexuar ndodhite e jetes tende te perditshme
Tom Bici
· December 1, 2015
Gjithcka e mire e mbledhur me kujdes gjate shekujve udherrefyese per te ardhmen Gjithe cilesite vetite virtytet ti ruajme e ti transmetpjme tek brezat nepermjet ketyre thenjeve
Noel E Marie Ndrezaj
· September 28, 2016
Faqe ideale dhe me shum vler shprehje te bukra e tpa vdekshme
Ina Ceka
· June 15, 2017
Nje Faqe Fantastike
Gazmend H Krasniqi
· November 3, 2015
Thenje te bukura qe na duhen ne jet .
Albi L Farruku
· October 26, 2015
Shum te bukura me pelqen keto thenje te mencura dhe te kushtushme
Senad Gavazaj
· April 3, 2016
Gjeth nadel nfund tmuabetit "qysh ka thon aj i moqmi"
Adriatik Hajdari
· October 18, 2016
Nje faqe shum interesante...
Anila Sadiku
· November 4, 2015
Sa kemi nevoj per keto fjal
Videos
Ekzistenca-e-Zotit- -nxenesi-mson-mesuesin- KOMUNIST
30
1
Urime ⚽️ 󾭞󾭞 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱 Shqiperi Kosove Iliride Cameri
695
26
Frutat qe i bëjn mirë organeve të trupit;
63
2
Posts

Mbaji ata që dashuron pranë vetes.
Thuaju duke mërmëritur se
sa shumë ke nevojë për ta,
dashuroji, sillu mirë, gjej kohën
për ta, thuaju "më vjen keq", "më...
fal", “faleminderit” dhe të gjitha
fjalët e dashurisë që di.
Asnjeri nuk do të të mbajë mend
për mendimet e tua të fshehta!

| Gabriel Garcia Marquez |

See More
Image may contain: one or more people, people standing, sky, cloud, twilight, outdoor and nature
Posts

Jeta është e bukur...

Life is beautiful...
Translated
Image may contain: one or more people, outdoor, text and nature

Mendjemadhësia është krenaria e njerëzve të dobët!

Image may contain: 1 person, text