Photos
Reviews
4.8
94 Reviews
Tell people what you think
Aldiona Kërri
March 21, 2013
Not only do you have the opportunity to become a global leader, you can also make a difference.
Deadline until 07th of April, 23:59. Join AIESEC Albania NOW!https://docs.google.com/a/aiesec.net/spread...sheet/viewform?formkey=dFZxUWI3aEFybTRwSzN1SkFjWXBfcnc6MQ See More
Ardian Plakolli
· August 27, 2014
Simply the Best
Nikolin Shkreli
· January 23, 2018
Universiteti me i mire , nje nga universitetet qe me ane te aktiviteteve te rrit karakterin dhe kreativitetin dhe te rrit mundesine per nje punesim ne te ardhmen e afert.
Pergezime dhe per leksionet ...e hapura qe zhvilloni , dhe urime per akreditimin britanik sepse e meritoni! See More
Ema Proj
· February 9, 2018
Universiteti me i mire, jo vetem ne vend por edhe rajon.
Erald Kapri
· August 3, 2017
Universiteti më i mirë i shkencave dhe i teknologji
Elton Elton
· September 8, 2017
Shume dobet , kam gjithe ate kohe qe dergoj email as nje pergjigje . si Univeristet i vdekur .
Sonila Zeneli Kazhani
· February 22, 2016
Për një të ardhme të sigurtë, zgjidhni Metropolitan
Evis Aleksi Kumi
· September 7, 2015
Zgjedhja e duhur per te ardhmen tuaj!
Marsel Kallashi
· December 13, 2016
Universiteti Metropolitan cilesi dhe standarte europiane.
Muharrem Prodani
· October 21, 2013
Review UMT - UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA
Videos
Student Project!
18
8
E ardhmja vjen me METROBUS!
13
Ekspozitë Studentore 11 Prill 2018
8
Posts

Ndjekja e kursit "Auditimi i Energjisë", mundëson pajisjen me certifikatë e cila siguron marrjen e licencës përkatëse.

Pasja e kësaj licence është kërkesë ligjore, prandaj "Punë të mbarë Ju profesionistë që do të pajiseni me këtë licencë" .

SHPAL "Universiteti Metropolitan Tirana" vazhdon edhe për pak ditë regjistrimet në këtë kurs!

...

Për detaje, informohuni në: +355696070111 +355693530570 +35542452895 www.umt.edu.al info@umt.edu.al

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Kursi "Auditimi i Energjisë"
umt.edu.al
23K Views

Një tjetër projekt po vjen! #qëndroilidhur

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
445 Views