Posts
Uqueen added a new photo to the album: TESTIMONI.

Siti Hajar, Penang

Terima kasih U-Queen sy x sngka dgn hya minum 4 sachet byak perubahan fizikal sy berlaku...dgn hanya sapu saki-baki minuman U-Queen di muka setiap malam tak sangka parut-parut jerawat saya yang dah sekian lama kat muka ni makin berkurang….ini sudah bagus, Suami pun puji. Dada dan punggung setiap 2/3 jam rasa berdenyut-denyut, mungkin nak cekang dan mantap. Apa pun terima kasih U-Queen. Saya akan cuba pastikan U-Queen sentiasa di hati saya Terima kasih banyak-banyak

No automatic alt text available.
Uqueen added 28 new photos to the album: TESTIMONI.
Photos
Posts

Beli U-Queen online.
Dapatkan produk U-Queen anda hari ini!

No automatic alt text available.

Queen yang bermaksud RATU telah diadun menggunakan herba-herba mewah dan terpilih khusus bagi membantu menyelesaikan berbagai masaalah dalaman dan luaran wanita. U-Queen adalah minuman kesihatan yang kaya dengan nilai khasiat, vitamin dan bahan-bahan antiseptik untuk merawat dan memelihara kesihatan tubuh wanita secara total.

Ia membekalkan tenaga luaran dan dalaman yang diperlukan oleh wanita berkerjaya masa kini. Ia membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut, menguat... dan merapatkan otot vagina (mengatasi masalah faraj longgar dan berair), mengencang payudara dan mengangkat punggung, memberi seri pada wajah, melewatkan menopause, dan mengeratkan hubungan suami isteri, Ia juga membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis, mencegah kanser, melancar / membersih darah serta peranakan.

U-Queen juga dapat membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan dan memastikan badan yang ideal tanpa masalah berat badan serta awet muda sentiasa. Ia juga secara semulajadi akan mencerahkan kulit dari dalam dan hasilnya akan dapat dilihat selepas sebulan penggunaan.
Cara Penyediaan

Tuangkan kandungan satu sachet U-Queen (25g) ke dalam segelas air suam (40°C - 60°C) sebanyak 150ml. Kacau hingga sebati dan sedia untuk diminum. Dicadangkan diambil satu jam selepas makan pada waktu malam.
Cara Penyimpanan

Simpan ditempat dingin dan kering di bawah suhu tidak melebihi 30C. Elakkan dari kanak-kanak

See More
No automatic alt text available.

Kebaikan Glutathione di dalam U-Queen :-

Glutathione juga dikenali dengan gelaran Master Antioxidant. Pengambilan Glutathione dengan cara berterusan akan membuat kulit semakin putih dan cerah. Glutathione juga akan membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.

Fakta saintifik tentang Glutathione & nutrisi untuk penjagaan kulit anda. Glutathione dijumpai dalam sel tubuh manusia. Ini adalah Tripeptide terdiri daripada 3 Asid Amino iaitu glutamate,sis...tein dan glisin.

Peranan utama Glutathione di dalam U-Queen adalah :

- Ia menghalang proses sistesis melanin,iaitu kehadiran pigmen gelap di kulit yang menyebabkan warna kulit lebih terang & cerah.

- Glutathione adalah agen antioksida yang berkesan bagi membantu melambatkan proses degenerasi sel.

- Kurangnya Glutathione akan mengarah kepada stress oksidatif. Glutathione memainkan peranan dalam proses pemutihan kulit dengan mengurangkan pengeluaran pigmen kulit. Ini akan mengganggu pusat metabolism bagi pembentukan melanin dalam kulit.

Apabila kulit sering terdedah kepada sinaran matahari kulit kita akan menghasilkan eumelanin, pigmen hitam, phaemelanin dan pigmen merah. Kita biasanya melihat warna kulit berubah gelap selepas terkena sinar matahari kerana munculnya pigmen hitam yang lebih kuat. Dalam sintesis melanin, kehadiran Gluthatione akan menhalang fungsi enzim tirosinase yang bertanggungjawab dalam pengeluaran eumelanin. Sebagai antioksidan kuat, glutathione juga menghalang spesis oksigen reaktif dan peroksida yang mampu merangsang enzim tirosinase. Kesan akan antioksidan berterusan yang ada pada gluthatione, akan menjadikan tona kulit ternyata lebih cerah walau pun sering dipanah mentari...

See More
No automatic alt text available.