Photos
Reviews
4.7
10 Reviews
Tell people what you think
Henrietta Gullman
· December 18, 2017
Paikallisessa apteekissa saa aina hyvää palvelua �.
Tiina Sundman
· July 25, 2017
Olen aina saanut erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua, teillä on mukava asioida ☉
Anu Birling
· January 16, 2016
Hyvä palvelu! Kiva kun neuvotaan ja osataan suositella oikeita tuotteita! :)
Videos
Joko olet käynyt uudistetussa sivuapteekissamme Tervajoella? Sivuapteekista saa pääapteekin tapaan lääkkeet reseptillä ja ilman sekä ei-lääkkeellisiä tuotteita kattavasta valikoimasta. Sivuapteekki on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-17. Tervetuloa!
12
Apteekin juolutervehdys
32
2
Silmien terveyspäivä
3
Posts

Tätä päätöstä on moni kovasti odottanut.

Apiksabaani ja rivaroksabaani ovat jatkossa rajoitetusti erityiskorvattavia (65 %) potilailla, joilla on ei-läppäperäinen
eteisvärinä ja vähintään keskisuuri tukosriski.

Apiksabaanin erityiskorvattavuus tulee voimaan maaliskuun alusta ja rivaroksabaanin huhtikuun alusta alkaen.
apteekkari.fi

Kannattaa katsoa ja kuunnella. Hyvää tietoa sinkkituotteiden hyödyistä (tämänhetkinen käsitys) ja oikeasta käytöstä flunssan (tavallinen nuha) hoidossa sekä toimivan tuotteen valinnasta. Valikoimissamme on runsaasti koostumukseltaan toimiviksi arvioituja imeskelytabletteja ja suihkeita.

Kannattaako flunssan oireisiin syödä sinkkiä, missä muodossa ja minkä verran?
areena.yle.fi
Posts

Adrenaliini-injektorin käyttö on helppoa, kun on saanut siihen etukäteen tutustua. Vakavasti allergisen lähipiirissä mahdollisimman monen on hyvä tämä taito osata ja tarvittaessa uskaltaa taitoa käyttää. Meillä voit apteekissa käydä tutustumassa injektorin toimintaan ja käyttöön harjoittelulaitteella.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
8,046 Views
Allergia-, Iho- ja Astmaliitto

Tänään vietetään 112-päivää: Allergia-, iho- ja astmaliitto haluaa anafylaksian ensiavusta kansalaistaidon!
- Anafylaksian oireet kehittyvät nopeasti. Oikea ja... nopea toiminta on ensisijaisen tärkeää. Pistos adrenaliini-injektorilla (Epipen®, Jext®) on tärkeä ensiapu vakavassa allergisessa reaktiossa. Tämän jälkeen soitetaan hätänumeroon!

See More

Vitamiineja perheen pienimmille! Minisun Junior -tuotteen (monivitamiinit appelsiini ja tähtimarja, D-vitamiinit banaani ja appelsiini sekä omega-3) ostajalle Minisun junior C-vitamiini 80 mansikanmakuista purutablettia kaupan päälle.

Image may contain: indoor
Image may contain: food

Uusi asiakaslehti on ilmestynyt ja sen mukana tuli hurja joukko kampanjoita, joista muutaman ajattelimme nostaa vielä täälläkin esille:

1. Kotimainen Verman tarjoaa 60 tai 90 tabletin Rela tabs -pakkauksen ostajalle Viking Linen risteilyetukortin kaupan päälle! Me päätimme helpottaa matkaan lähtöä alentamalla 90 tabletin pakkausten hintaa kampanjan ajaksi: 31,90 € (norm. 37,11 €). Henkilökunta auttaa tarvittaessa etukortin lunastamisessa. www.relatabskampanja.fi
2. Orion tarj...oaa 500 g Aqualan L, Duo tai Plus perusvoiteen ostajalle Ceralan pesuöljyn (200 g) kaupan päälle. Me teemme kampanjasta vielä houkuttelevamman tarjoamalla 500 g pakkaukset hintaan 17,90 € (norm. 21,90 €, etujen yhteisarvo yli 13 €!)
3. Apteekin oma tarjouskampanja tammi- ja helmikuun ajan. Apteq Vita B12 + Foolihappo 100 hyvänmakuista purutablettia. Laadukas kotimainen B12-vitamiinivalmiste nyt hintaan 18,95 € (norm. 22,94 €).

Tutustu myös muihin tarjouksiin ja lehtemme artikkeleihin. Jos et saanut lehteä kotiisi, nouda omasi apteekista!

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person

Aina ajankohtaista ja myös yleistettävissä vaikka muotoon ”Lääkkeetön juomavesi”. Palauta lääkejäte apteekkiin.

Image may contain: text
Lääkkeetön Itämeri

Suomessa jätevedenpuhdistuksen kansallinen lainsäädäntö on EU:n määrittelemää tasoa tiukempi. Jätevedenpuhdistamot käyttävät mekaanisia, biologisia ja kemiallis...ia menetelmiä jätevesien puhdistamiseen, mutta silti kaikkia aineita ei vielä saada poistettua. Siksi sillä on väliä, mitä me heitämme viemäriin. Sinne ei pidä heittää mitään, mikä sinne ei kuulu. #lääkkeetönitämeri

See More
In Finland, National legislation on waste water purification is more stringent than that defined by the EU. Sewage purification plants use mechanical, biological and chemical methods to clean waste water, but still not all substances are removed. That's why it matters what we throw in the sewer. You don't have to throw anything in there that doesn't belong there.
Translated

Loppiaisena sekä Vähänkyrön apteekki että Tervajoen sivuapteekki ovat suljettuja. Loppiaisen ohjelmaksi suosittelemme sää salliessa reipasta ulkoliikuntaa.

Image may contain: snow, outdoor and nature

Hiljalleen rauhoitumme joulun viettoon, mutta vielä ehtii asioimaan ennen jouluakin... jouluna ja uutena vuotena olemme pääapteekilla paikalla seuraavasti:
23.12. klo 9-14
24.-26.12. suljettu
27.-29.12. klo 9-17
30.12. klo 9-14...
31.12.-1.1. suljettu

Tervajoen sivuapteekki on auki seuraavasti:
23.-26.12. suljettu
27.-29.12 klo 9-17
30.12-1.1. suljettu

Rauhallista joulua sekä terveyttä ja myötätuulta vuodelle 2018!

See More

6.12.2017 itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta. Tämän kunniaksi sekä pää- että sivuapteekki ovat kiinni. Palvelemme taas normaalisti torstaina 7.12.
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Image may contain: sky, stripes and cloud

Huh mikä päivä! Noin 120 silmänpaineen mittausta ja yli 40 optikon näönkartoitusta. Suurkiitos Wasaborgin Näkökeskuksen väelle, joka ahkeroi koko päivän käytännössä ilman taukoja!

Koemittaukset on tehty, laitteet asemissa ja Viljami-nalle itseoikeutetusti jonossa ensimmäisenä. Noin minuutin mittaisen toimituksen tuloksena saat kirjallisen ja kattavan raportin näkökyvystäsi ja silmänpaineista. Huomenna (17.11.2017) klo 10-17 ilman ajanvarausta. Mittaukset suorittaa Wasaborgin Silmäaseman osaava henkilökunta. Tervetuloa!

No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person

Pyhäinpäivänä, lauantaina 4.11., sekä apteekin että sivuapteekin väki pitävät vapaata. Palvelemme taas normaalisti maanantaina 6.11.2017

Kyrönmaan sydänyhdistys mittaa kokonaiskolesterolia. Ei edellytä ravinnottaoloa. Ilman ajanvarausta. Yhdistys perii mittauksesta 12 €.

OCT30
Mon 10:00 AM UTC+02Tervajoen sivuapteekki, Loukontie 6, 66440 Tervajoki
1 person went
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
74 Views
NOV17
Fri 10:00 AM UTC+02Vähänkyrön apteekkiVähäkyrö, Finland

Tervetuloa Silmien terveyspäivään!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
56 Views