Photos
Reviews
VIAC bv has no reviews yet.
Tell people what you think
Posts

Nog een goede en veilige opslag nodig? Niet verder zoeken!

Elektronweg 26-28 box 82. Het betreft hier een bedrijfsunit gelegen op de 1e verdieping welke onderdeel uitmaakt van het grotere bedrijfsverzamelgebouw “De Boxx Utrecht”. Door middel van een elektrisch bedienbare poort komt men binnen op het terre
fundainbusiness.nl
"Word jij de projectleider van de grootste Amsterdamse woningbouwtender die we recent gewonnen hebben?" Lees snel verder voor meer informatie!
viac.nl
Posts

Word jij onze nieuwe adviseur bouwfysica? Wij zoeken iemand die een aantal jaren werkzaam is in het vakgebied bouwfysica (3-5 jaar relevante werkervaring) en klaar is voor een volgende stap in zijn carrière.

We zijn op zoek naar een ervaren adviseur bouwfysica. Interesse? Lees dan snel verder!
viac.nl

Trots!

Image may contain: skyscraper, sky and outdoor
Sloterdijk Stad

Team Crossroads ontwikkelt twee woontorens van 90 en 40 meter hoog bij station Sloterdijk

Gemeente Amsterdam heeft het optiecontract in Sloterdijk-Centrum voor ...woningbouwlocatie Kavel O gegund aan Team Crossroads.
Er is ruimte voor 30.000 m² programma. Er komen circa 156 huurwoningen voor middeninkomens, 180 onzelfstandige studentenwoningen en 78 vrije sectorwoningen. Daarnaast is er plek voor diverse voorzieningen gericht op de buurt en bewoners.

Team Crossroads is een samenwerkingsverband van ontwikkelaar TBD, @MVSA arch MVSA Architects, Kondor Wessels Amsterdam, DELVA Landscape Architects, De Dakdokters, VIAC bv en Klimaatgarant.

See More

Wij wensen iedereen een fantastisch en duurzaam 2018!

Image may contain: fireworks, night and outdoor

Kerstlunch met onze medewerkers. Wij wensen iedereen een fijne Kerst en een goed 2018!

Image may contain: one or more people, people sitting and indoor
Image may contain: food
Image may contain: 5 people, people smiling, people standing, wedding and indoor
Image may contain: 2 people, people sitting and indoor
VIAC bv updated their cover photo.
Image may contain: sky and outdoor
VIAC bv shared a link.
Twintig organisaties, waaronder Bouwend Nederland en Uneto-VNI, hebben minister Eric Wiebes (Economische Zaken en Klimaat) gevraagd de salderingregeling niet al in 2020 af te schaffen, maar in ieder geval tot 2023 te laten bestaan.
cobouw.nl

BENG met ingang van 01-01-2010.

De nieuwe energieprestatie-eisen voor nieuwe gebouwen, ook wel bekend als BENG, worden van kracht op 1 januari 2020. Dat heeft minister Ollongren bekend gemaakt in een brief aan de Tweede Kamer.
gawalo.nl

En de winnaar van de BIM Award is....BESIX! Wat een geweldige BIM samenwerking is er in dit project gerealiseerd! Fijn dat VIAC mag meewerken in dit project.

De Terraced Tower is een 100 meter hoge woontoren langs de Maas in Rotterdam. Er komen meer dan 350 moderne stadsappartementen op en commerciële ruimtes op het gelijkvloers.

Naast 4D-animaties en de connectie tussen de geometrische data en de semantische database, herevalueerde BESIX de twee meest essentiële toepassinge...n van BIM: coördinatie en de productie van tekeningen. Om proactief risico’s te bepalen, zette het projectteam in op samenwerking. Elk teamlid kan deelnemen aan de coördinatie op zijn eigen niveau van expertise met zijn eigen tool. Het doel is om de expertise van het voltallige team in te zetten door middel van korte coördinatie-cycli, wat toelaat om te leren tijdens het proces. De aanpak bleek zeer efficiënt om clashes op te lossen.
Met behulp van een script in Dynamo worden de tekeningen automatisch geproduceerd met alle correcte info erbij. Dit project wordt wellicht nog dit jaar PAS-1192 gecertificeerd.

See More
Tijdens een prijsuitreiking in Brussel zijn donderdag de laureaten bekendgemaakt van de eerst BIM Awards. De hoofdprijs, de BIM Award van he...
bimtonic.be

Zeer interessant artikel!

"Hennes de Ridder, gepensioneerd hoogleraar Integraal Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft en schrijver van het boek Legolisering van de bouw, ziet dat in de sector krachten overheersen die ervoor zorgen dat de sector ambachtelijk blijft. \u201cBij het criminele af.\u201d"
cobouw.nl

Communicatie is het sleutelwoord.

Zowel adviseur als installateur constateren dat de overdracht van BIM-modellen niet altijd volgens de verwachtingen verloopt. De adviseur ziet dat het aangeleverde model vaak door de installateur slechts als onderlegger wordt gebruikt, waarna die het werk nog eens dunnetjes over doet.
gawalo.nl

Trouwe samenwerking met de Rabobank werd gevierd met een heerlijke taart!

2 november 2017 De Rabobank Utrecht en VIAC zijn vandaag 20 jaar met elkaar verbonden en dat was een reden tot feest! Op naar de volgende 20 jaar!
viac.nl

BIM is niet meer weg te denken, óók niet in de installatiewereld.

De digitalisering in de bouwwereld gaat snel en is niet te stoppen. Het bouwwerkinformatiemodel, ofwel het BIM, is een centraal element in deze ontwikkeling. De ambities van bouwbedrijven zijn stevig; over een paar jaar gaan ze helemaal over op BIM. Maar waar staan we nu? Wat moet er nog gebeuren? E...
cobouw.nl

...

Boze kopers en gefrustreerde woningbouwers: nieuwe woningen lopen steeds vaker vertraging op door problemen met aansluitingen op gas, elektriciteit, water en internet. Zicht op beterschap is er niet. Uit angst voor represailles van “monopolistische” nutsbedrijven durven aannemers nauwelijks protest…
cobouw.nl

Vanaf 1 januari 2019 moeten nieuw te bouwen overheidsgebouwen BENG zijn. BENG? Ja. Deze afko staat voor 'bijna-energieneutraal'. Dus niet NOM maar BENG, en uiteraard geheel ontworpen in BIM.

Leuk jargon in de bouwwereld!

No automatic alt text available.