Photos
Posts

Nå er jeg ferdig med dette, men denne deler jeg. For kunne ikke vært sagt bedre. Ned med skulderen, dagen skal være fylt med glede. Nyt dagen og vær tilstede.

Now I'm done with this, but this one I share. Couldn't have been said better. Down with your shoulder, the day shall be filled with joy. Enjoy your day and be present.
Translated
Foto: Petrichor & Pine Skrevet av Ine Andrea Ertvaag, Petrichor & Pine 1. Pinterest er bra, men alt med måte! Få steder tilbyr så mye fantastisk bryllupsinspirasjon som Pinterest. Blant havet av pe
blikkfangerne.no
Lørdag 21. april inviteres du til en interiørdag fylt med inspirasjon og aktuelle interiørtrender.Dagen gir deg de beste og mest kreative ideene til et personlig og tidsriktig hjem. All inspirasjonen du får fra interiørmagasinene, vil du få LIVE på Folketeateret i Oslo. Dette blir en dag fylt...
hjem2018.no
Posts
Vidipix updated their cover photo.
March 17
Image may contain: coffee cup

Vi lanserer boken her 🙂 hint hint!! Må kan dere skaffe dere billetter!

Gratis inngangsbillett denne uken!

Skal du besøke Norges største innkjøpsmesse for design og interiørbransjen 24-26. januar? Bruk billettkode: januarmesse2018 og få din gratisbillett. Koden er gyldig frem til og med 15. januar.

Free admission this week! Are you going to visit Norway's largest innkjøpsmesse for design and interiørbransjen January 24-26. th? Use Billettkode: januarmesse2018 and get your free ticket. The code is valid until even January 15. th.
Translated
Oslo Design Fair er Norges største innkjøpsmesse for design- og interiørbransjen.
oslodesignfair.no

Vi starter året med godt nytt!! Dette er Dusty! I over et år har jeg sammen med @mariahorgen jobbet med dette bokprosjektet. Nå går trykkingen i Italia for fullt, og jeg er så utrolig glad for endelig kunne si at vi lanserer boken allerede i januar! Boken handler om fargene som aldri gikk av moten. En inspirasjonsbok til å finne fargene du kan trives med. Følg @dustyfarger og historien om tidløse fargevalg.

We start the year with good new!! This is dusty! For over a year I have with @mariahorgen worked on this bokprosjektet. Now go trykkingen in Italy for full, and I'm so incredibly happy for finally could say we're launching the book already in January! The book is about the colors that never went out of fashion. A Inspirasjonsbok to find the colors you can thrive with. Follow @Dustyfarger and the story of timeless picker.
Translated
Image may contain: people sitting

Da går Vidipix i sommerdvale, og tar ikke imot flere bookinger på en stund. Jeg legger ned virksomheten som er rettet mot det private markede. Tusen takk til alle jeg har vært så heldig å få jobbe med, kunder og kolleger! Vidipix har vært et eventyr, aldri vært stille dager eller kjedelige oppdrag. Så dukket en fantastisk mulighet opp for meg til å gå løs på nye utfordringer og utrolig morsomme oppgaver, den muligheten lar jeg ikke passere. Eksakt hva offentliggjøres først neste uke, men jeg mottar daglige henvendelser så derfor en liten oppdatering. Riktig god sommer folkens!

383 Likes, 17 Comments - Jorunn Tharaldsen (@vidipix) on Instagram: “En vakker dag ❤️ Jenny og Carl Ingar #wedding #norway#bryllupsfotograf #bryllupsinspirasjon…”
instagram

Some times you just get lucky! The deer suprised us during our shoot last night!! Image coming up for sale! by : Tharaldsen / Lindberg assisted by @sanna_sn

Image may contain: one or more people, people standing, tree, outdoor and water

https://instagram.com/p/BMrJ_SUhIZ2/. Har Coveret til denne utgaven av Bonytt, dette er faktisk et rørende gjensyn men også veldig vemodig utgave for min del! Stylisten jeg jobbet tett på og som ble en av mine kjæreste kollega og venn ,gikk bort i sommer! Dette er siste jobben vi hadde sammen før hun ble syk og revet bort så altfor fort! Idag skal vi faktisk samles noen av henne nærmeste og ta inn over oss hva denne dyktige, kreative , optimistiske , godhjerta og vakre Juni har fått oss til å savne!

See this Instagram photo by @bonytt • 127 likes
instagram

Med disse stemningsbildene ønsker jeg dere alle en riktig god sommer!!
Alle er publisert i Bonytt iløpet av de siste utgavene. Stylisten er Juni Hjartholm. Vi hadde noen kreative løsninger på et par av dem, som ble faktisk tatt på den kaldeste dagen vi hadde i vinter, resten brukte vi de vakre sommernetter med det nordiske lyset. Et par av disse har nå gått sin seiersgang verden over, og når selveste Kardashian klanet reagerer - da håper jeg det kan glede dere også. Senk pulsen, lev sommeren!

Vidipix updated their cover photo.
May 29, 2016
Image may contain: 1 person, wedding, tree, outdoor and nature
Image may contain: 1 person, sitting, table and indoor
Finally Living

Når dyktige fotografer tar bilder blir både vinkler, lys og kvalitet riktig. Heldige meg som har mulighet til å bruke dyktige Jorunn Tharaldsen Vidipix som interiørfotograf til mine prosjekter. Resten av dette huset kommer på trykk i Bonytt i mai, by Finally Living

Kjære følgere! Ser det burde vært ute en del oppdateringer.
Jeg har lenge forsøkt å endre Vidipix til å bli kun fotograf Jorunn Tharaldsen, facebook er usannsynlig vanskelig på service.
Syns det er synd å legge ned hele siden, men nå er det så at hovedmarkede mitt er de store norske interiørmagasinene og nå etterhvert er det blitt mange internasjonale publikasjoner. Der signerer jeg kun med navnet mitt. Vidipix oppstod den gang jeg kun drev virksomhet rettet mot det private ...markede. Mange har oppdaget at det er ikke ofte jeg får sagt ja til den type oppdrag. Det forekommer fortsatt og jeg klarer ikke helt å slutte med det. For det er fortsatt utrolig gøy og givende. Jeg har bestemt meg for å beholde bryllupsfotograferingen og takket være Trine så får vi til det meste!! Vi rett og slett storkoser oss når vi får jobbe med brudepar, så ta gjerne kontakt. Vi lar denne siden forbli litt til inntil vi finner på neste lure trekk.

See More
Dear Followers! See it should be out a lot of updates. I have long tried to change vidipix to become only photographer jorunn tharaldsen, Facebook is unlikely hard on service. Think it's a shame to put down the whole page, but now it's so that my hovedmarkede are the big Norwegian Interiørmagasinene and now eventually there are a lot of international publications There I sign only with my name. The vidipix occurred when I was only running business aimed at the private markede. Many have discovered that it is not often I get to say yes to that type of mission. It still happens and I can't quite stop it. Because it's still incredibly fun and rewarding. I've decided to keep bryllupsfotograferingen and thanks to trine so we get to the most!! We simply have a great time when we get to work with wedding, so feel free to contact. We'll let this page stay a little longer until we find on the next deceiving move.
Translated

Hei alle sammen! Hver dag mottar jeg forespørsler om det blir julekortfotografering i år, det er gøy! Tusen takk for at dere spør. Igår tok vi den endelige avgjørelsen på det, og beklager så mye, vi har ikke kapastitet i år. Det er fryktelig vanskelig å si nei, men tiden vi går i møte nå er hektisk og i år må vi prioritere andre ting.
Håper dere alle finner en som kan imøtekomme ønskene deres!
Hvis ikke er kanskje tiden inne for å utfordre egen kreativitet, en barnetegning med barnets gullkorn og forklaringer er også veldig gøy å få, eller stapp dere alle inn i en fotoboks. Hva som enn får frem smilet og gleden! Lykke til!

Bøkene er ute:) "Hekling for småfolk" er nå ute hos bokhandlere. Vidipix har stått for alle bildene, Trine har stått for nydelige tegninger til.
Ellers er det Green Apple sin jubileumsbok. Jeg var med Interiørarkitekten Naima Boger for å dokumentere hennes arbeid og bidrag til denne boken. En dyktig og fantastisk bra dame.
Bøker er gøy!! Nå krysser jeg fingrende for neste forslag.
Ellers er det en installasjon på gang, kommer snart info om denne. Sørg for å få med dere Bonytt 16.oktober!

Image may contain: 1 person
No automatic alt text available.