Posts

Marika Eriksson är Wångenkusk och fick 2016 ett treårigt stipendium för kompetensutveckling. I år går pengarna till Australienresan. Lycka till!

Marika Eriksson is wångenkusk and received 2016 a three-year scholarship for skills development. This year, the money goes to australienresan. Good luck!
Translated
Om en dryg månad börjar ett längre spännande äventyr för Marika Eriksson. Då lämnar hon Sverige och Julmyra för ett år på andra sidan jordklotet.
travronden.se

Idag har vi samlat alla elever och studenter och uppmärksammat goda prestationer på flera områden; skolresultat, lärarinsatser och att Emilia Ramstedt vann ett lopp med russet Ekslätts Armani tidigare i april.

Det är härligt att fira. Glad fredag på er!

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting and food
Reviews
4.9
89 Reviews
Tell people what you think
Nadejda Lukanova
· May 3, 2017
A great place to meet professional. Thank you for the amazing experience and training! I enjoy every minute spent at Wangen.
Chris Khalifa
· March 2, 2016
Mine is Christian (Chris) fazil. The post number is 82733 ljusdal.
And i would like to know if i won yesterday please
Gunnar Werner
· June 4, 2017
Att besöka Wången är som att komma till ett högst angenämt andningshål. Wårdshuset förstärker den känslan. Med en sagolik utsikt över berg, dalar och vatten är Wången och dess Wärdshus en högst angenä...m frid för själen. Det personliga och norrländska bemötandet, glimtarna i allas ögon och den alldeles utsökta maten bidrar starkt till upplevelsena. Det gör även boendet. Enda felet med Wången, i varje fall under den här årstiden, är att solen aldrig vill gå och lägga sig. Därför vill vi det som gäster inte göra det heller. Tack för en underbar helg! Ses nästa gång! Bästa hälsningar från Gunnar och Ann-Marie See More
Helena Partanen
· January 20, 2018
Tack Ingrid för fantastisk service 19-20/1👍😃
Ann-Sofi Sörbygården Känngård
· September 18, 2017
Mitt smultronställe att åka till med hästar och vänner! �
Ulf Wäjersten
· March 29, 2017
Har bara positiva vibbar efter tolv terminer för mina två grabbar. Det har varit värt alla pengar vi lagt. Bara fått glada tillrop av personalen under alla år. Glad att dom stått emot alla frestelser ...som finns på ett internat även om de har sina fel o brister som alla ungdomar. Ett stort tack till alla på Wången. See More
Petra Svensson
· July 23, 2017
Tack för all service och den fantastiska maten, i form av buffé, under vår kusinträff i lördag � Samtliga låter hälsa att maten var suverän! Bra jobbat �
Ida Linnéa Wass
· August 15, 2017
Fantastisk skola och ett toppenbra värdshus, bra personal och duktiga lärare!
Mona-Lisa Lidberg
· December 11, 2016
Wången, f d Uppfödningsanstalt för Nordsvenska rasen i Sverige innan Trav och Galopp flyttade in och tog över verksamheten. Här tillbringade jag tid med unghästar på bl a primering, pryo-tid från skol...an i Järpen. Älskar att besöka stallarna, fika, strosa runt å minnas. Underbart ställe, rekommenderas. See More
Bengt Rös
· August 1, 2017
Vi åt jämtlandmenyn 3 rätters middag bra sammansatt och med goda smaker. Prova den.
Karin Ramström
· March 29, 2017
Fantastisk konferensanläggning; utmärkta lokaler i storslagen miljö, riktigt god och vällagad mat och fika, sköna sängar, mysig bastu och relax. Mycket trevlig och serviceminded personal.
Annika Ragnvaldsdotter
· November 20, 2016
Fantastiskt vackert. Vyn över sjön förändras hela tiden, missa inte den tidiga morgonvyn! Dessutom fantastiskt god mat, sköna sängar, mysig bubbelpool och hjälpsam personal.
Agneta Josefsson
· August 18, 2017
Helt helt fantastiskt!! Och grym service!!
Ingrid B Boström
· June 19, 2017
Bra anläggning med stall, boende och tävlingsplats på samma ställe. Underhållande och svår bana med mycket backar. Jag kommer gärna tillbaka!
Morgan Henricsson
· July 8, 2017
God mat och trevlig personal i vacker miljö!
Aija Voi
· January 27, 2017
Härlig personal på Wången som jobbar med en långsiktig tanke för allas bästa! Tummen upp och fortsätt så!
Ulla Tillström
· September 20, 2016
Alltid lika trevligt att komma till Wången. Fantastisk personal, god mat och härlig miljö! Älskar Wången! �
Joakim Larsson
· December 13, 2015
Tack för ett fantastiskt gott julbord. Wångens värdshus levererar alltid god mat i en underbar miljö. Vi är så nöjd och mätta :-)
Karin Bernström
· May 6, 2017
Fantastisk anläggning och miljö för både häst och människa
Marcus Ljungqvist
· May 25, 2017
Skön stämning bland entusiastiska människor.
Photos
Videos
Kuskutbildning för brukshästkörning
134
Är du framtidens hovslagare? Vår tilläggsutbildning är vägen till att bli godkänd hovslagare. Den är anpassad för att du ska kunna arbeta och utbilda dig samtidigt och finns på Wången, Flyinge och Ridskolan Strömsholm. Sök senast 9 oktober!
14
Nu börjar den femte & bästa årstiden i Jämtland; vårvintern.
244
10