Photos
Videos
masang gelaran sikile kekecos paku.. getihe nggelecer pada netes ning watu. klambi lebaran bli ketuku tuku.. gara gara THR bli metu metu... . . , esuk esuk di goyang disit yuk lurr,,@aziz wangsalan
82
10
surupe srengenge ning sore senen,pertandane wulan puasa wis berakhir. takbir ngumandang ning saban penjuru dunia,ngerayaaken kemenangan sewise puasa sewulan ing dalem wulan Romadhon, kula atas nama ABDUL AZIZ lan keluarga nyuwun agung ing pangapunten, selamat Hari Raya Idul Fitri 1435 H.Minal 'aidin wal faizin mohon maaf lahir dan bathin,,,,,salam nak rantau korea
75
6
lelucon jawa..
15
5
Posts
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
686 Views
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
475 Views
Posts
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
294 Views
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
627 Views

Sambel tomat rasane asin.
Tuku lenga nggo masak bubur.
Bengi jumat ayu pada maca yasin.
kirim donga kanggo sing ning alam kubur

WANGSALAN (Pantune Wong Dermayu) updated their cover photo.
Image may contain: 1 person, sitting

Dungjreng....
.
Maen catur ning pelataran.
Negor tembara ngeubuhi melati..
Akeh batur pada tukaran....
Gara gara pemilihan bupati..
.
#saveindramayu

See More

jatibarang jati sawit..
desa loyang adoh sing palimanan.
kakang kuh garang lan sugih duit.
tapi sayang bli due demenan.....
.

mobil kopayu nggo ngangkut pare,,
dekene rangda anae sepuluh karung..
wong dermayu priwe kabare..
wis pada tandur ta durung..???

...

..mf lg sibuk kuli bae dadie ra gawe wangsalan2

See More

tuku gangsing ning palimanan..
naroh lading ning sor longan..
daripada pusingh mikiri demenan.
masih mending pada tetembangan..
....
.
Korea di goyaaaaang

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2.7K Views

Sukajati pareke sidadadi.
musim sadon ngelurui bangkong.
larane ngati batin sun sedih.
di tinggal wadon kerja ning hongkong..

Wit srikaya ngerubuhi pete..
Tuku ager regane selawe..
Wong mekaya laka pragate.
Mlarat angger dadi wong bli due

awan awan akeh lamuk..
kunang kunang menclok ning srikaya.
akeh prawan pada ngamuk...
kedanan lanang ning dunia maya..
....
.
.#sewalike gah pada bae...hhhh

See More

numpak jaran mudune ning karang riya.
luruh tali tutus wernane kuning.
akeh wong pacaran ning dunia maya.
ribut putus ning dunia maya maning,
....
.
ketemue mah durung pernah jeh.

See More

desa wanakaya pareke tumritis..
cukur ning salon bli nganggo klambi..
ning korea lagi musim atis..
pengen kelon tp bli due rabi.
....
.
atiss lurr

See More

tuku es krim enak pisan di pangane,,
regae sewu mangatus pada kaya regae teh tubruk..
aja lok ngirim poto bugil maring demenane..
watir putus mengko di sebaraken ning fesbuk.>>
....
.
.
KASUS TKW TAIWAN ..
memalukan,mencoreng nama indramayu

See More