Photos
Videos
Ramai yang tanya apa benda teh bunga ni dan cara bancuhan macam mana.Jom tengok video ni😉😙 Nak tahu banyak lagi dan info lanjut komen "NAK" sekarang! Atau tekan link bawah 👇 https://www.facebook.com/TEAMiKULIM/
2
Penyediaan flower tea ☺
2
Cara bancuhan french rose.Cara ni boleh jugak apply untuk teh series yang lain. Hanya perlu rendamkan ke dalam air panas.Untuk lebih sihat elakkan gula putih.Boleh gantikan dengan madu / gula batu / daun stevia atau gula perang. #ss_unique #teami
1
Posts

7 PETUA KEMPISKAN PERUT BUNCIT PALING BERKESAN !

Semuanya bahan-bahan semulajadi jer.Selamat di jadikan amalan harian.Jom cuba😉

Jangan lupa #tag dan #share pada rakan-rakan jika bermanfaat.

Morning !

Korang nak tau tak, clay mask ni memang pure. Pekat sangat, sebab tu tahan 2 hingga 4 bulan. Jangan bukak terus tempek tau.
Perlu tambah air / yougurt / madu.
....
ABCD Clay Mask ni memgandungi superb oil dan essentiol oil yang terpilih. Kali pertama pakai wahh tenang sangat tapi jangan sampai tetido pula ya.

10 hingga 15 minit je sampai kering kontang tau. Masa cuci macam scrub lembut gitu sebab ad oat dan lavender bud.
.
Lepas pakai memang otomatik pori pori mengecil. Skin lembut sangat. Sebab tu korang kene zoom sebelum selepas nak tengok beza.

Jangan lupa cuci muka dengan sabun teami dan dap dap kan dengan face oil pulak. Toink toink muka nanti.

Jom cikedaut cara bancuh clay mask di bawah oleh mak bunga kita😘

See More
Image may contain: text
Reviews
5.0
3 Reviews
Tell people what you think
Nadhirah Mazlan
· November 2, 2016
Teami Best!Teh semulajadi yang unik dan berpatutan.
Nak minum je selalu ♥
Posts

HITAM YANG MENAWAN !

Bau wangi semerbak. Fuhhhh, walaupun rupamu hitam legam tapi khasiatmu tidak boleh di sangkal lagi.

Sekali sapu, sejuk terus meresap ke kulit. 10 hingga 15 minit sudah memadai. Kesan yang superb.

...

Kulit kering - cukup seminggu sekali
Kulit berminyak - 2 kali seminggu

Menutupi pori pori yang terbukak, mengatsi kulit kering, berminyak, berjerawat serta mengurangkan parut jerawat.

Clay mask semulajadi tanpa bahan kimia merbahaya.

Selamat bukan?

Whatsapp : 011-5765 7558

See More
Image may contain: 1 person

Jangan lupa lepas cuci muka, lap kering.

Dap dap kan dengan teami face oil dulu. Cepat meresap, lembut dan lembab jer.

Sapu foundation cepat blend dan sekata. Foundation tak merekah tau kalau kulit jenis kering.

...

Sebab tu la teami face oil di buat khas untuk setiap masalah kulit korang.

Pilihlah yang sesuai dengan kulit korang dan semestinya dari bahan semulajadi.

SELAMAT . YAKIN . KONSISTEN

Whatsapp : 011-5765 7558

See More
No automatic alt text available.

Face oil Teami ada 5 jenis.

Kenapa mak bunga kita orang buat 5 jenis face oil. Kenapa tak satu jenis jer lengkap semua dalam tu?

Korang nak tau tak, baju yang kita pakai pun belum tentu sama saiz dengan orang lain. Apatah lagi jenis kulit muka kita kan.

...

Ada orang kulit kering, kulit berminyak, kulit sensitif, normal dan ada jugak yang masih muda tapi kulit lebih matang dari usia. Dah menampakkan garisan kertu di tepi mata.

Jadi dengan face oil Teami, korang boleh pilih yang mana sesuai dengan kulit korang. Lagi best kan?

Kenapa perlu pilih yang 5 dalam 1, kalau awak boleh pilih yang terbaik dan khas untuk masalah kulit awak.

Whatsapp : 011 5765 7558
Whatsapp : 011 5765 7558
Whatsapp : 011 5765 7558

See More

TUDIAAAAA MUKA HITAM, TAPI TANGAN PUTIH. TERBAKAQ RENTUNG KA?
.
.
Fuhhh, terkejut tengok si kiah tu tengah hari rentung muka dia. Terbakaq teruk tu. Berjemoq tengah panas lama sangat ka?
....
.
Uishhhh, mana ada. Dia tengah manjakan muka dia dengan ABCD Clay Mask dari Teami la tu. Produk hott baru keluaq tauu.
.
.
Panas gedik gedik lagi ha. Dengaq kata sambutan hangat betui. Maklum la produk natural macam ni, kalau pakai secara konsisten kesan dia woww tau.
.
.
Lagipun semua bahan clay mask ni semulajadi tau. Takda bahan terlarang yang boleh merosakkan kulit. Yang paling best tak ada pengawet tauu.
.
.
Bagus untuk kecilkan pori yang besar, parut jerawat, menyingkirkan sel kulit mati, melembabkan kulit kering dan mengatasi kulit berminyak.
.
.
Banyak lagi khasiat yang best dalam ABCD Clay Mask ni. Nak tau lagi? Jom sembang tepi.

Whatsapp : 011 5765 7558
Whatsapp : 011 5765 7558
Whatsapp : 011 5765 7558

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: food
No automatic alt text available.

Korang nak tau tak?

Kegunaan clay mask ni bukan setiap hari tauuu. Jangan terlebih guna pulak yer. Setengah sudu kecil dah cukup.

Sudu tu nanti hq sediakan siap sekali dengan clay mask.

...

Untuk kulit jenis kering, cukup sekadar sekali seminggu.

Untuk kulit berminyak, cukup 2 kali seminggu sahaja.

Jangan terover guna yer, kata nak poleles dan kulit sihat kan. Kena la ikut aturan yang betul, gituuuu.

#TeamiNaturalUtara

See More
No automatic alt text available.

Petang- petang ni sambil relak tengok tv boleh la sapu si hitam manisss ni.

Bukan sekadar hitam tau, sekali dia sedut liang pori di muka. Fuhhhh, nikmat tak terasa. Best sangat.

Jom cikedauttt cara bancuh ABCD clay mask ni.

... See More
Image may contain: text

Ramai yang mula beralih ke produk yang semulajadi.

Kita selalu di momokan dengan dengan produk yang berasal dari bahan semulajadi ni terlalu mahal harganya.

Adakah mahal harga yang perlu di bayar dengan kulit yang rosak akibat penggunaan produk yang mengandungi bahan merkuri yang tinggi.

...

Sekarang dah banyak produk natural di pasaran. Pilihlah yang terbaik untuk kulit kita.

Kesan yang lambat tidak semestinya tidak berkesan. Produk natural memakan masa untuk membaiki kulit yang rosak secara semulajadi dan selamat.

Lebih yakin bukan? Dari produk yang tinggi merkuri, menjanjikan
kesan yang pantas tapi memudaratkan.

Pilihan yang terbaik pada diri kita sendiri. Jom tukar kepada yang lebih natural.

#TeamiNaturalUtara

See More
Image may contain: flower
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Hai new baby Teami. ABCD Clay Mask.

Ada yang tercari cari natural clay mask? Jom Cuba.

No automatic alt text available.
S&S Unique - Teami Natural updated their cover photo.
No automatic alt text available.
S&S Unique - Teami Natural updated their cover photo.
No automatic alt text available.