Posts
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Fidget Spinners
8,325,362 Views
8,325,362 Views
Fidget Spinners

Making A Steel Ninja Star Fidget Spinner !!
Share if you want one
Order fidget spinner here-) https://goo.gl/r9079P
Credits:@John Heisz(youtube)

lama tak update . harap rider lagenda semua baik2

Photos
Posts

Salam Lagenda . Pada sesiapa ada nak letgo barang tu saya syorkan tinggalkan nombor phone supaya senang buyer nak berhubung . Tq

Kau nak join club patutnya kau cari aku . Bukan aku cari kau

Aku ingat nak buat club untuk team yamaha atau lagenda .b tapi taktahu sangat selok belok ni . siapa setuju boleh bagi pendapat. Kita bincang sama sama . komen sini

Lamanya dah tak placing sana sini .

Yamaha laGenda 110z clUb dLL updated their profile picture.
No automatic alt text available.

salam 1 Lagenda semua . admin bangga makin banyak likers . nanti ad apa2 event , admin rojer

are seremban , shah alam ?

tidak suka dengan cara penunggangan saya ?
dial cold line kami : 1800-GI-MAMPOS .

*puiihh !!!

dialu2kan untuk mngajak mmbe2 join..