Photos
Videos
Rod Stewart - I don't want to talk about it (acoustic cover)
18
25
Iktiraf - Dr Zek (acoustic version)
29
3
gOOd niGhT sOnG...✿ cOmeY ✿
3
Posts

Uncle bawak lagu Judika. Korang cuba dengar meh.

Dr Zek

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Just Sebar
548,962 Views
548,962 Views
Just Sebar

Kalau ada yang kata suara dia tak sedap..mungkin ko ada masaalah diabetis kronik....kalau penyanyi tempat kita..lebih separuh dia boleh tapau..memang koyak abis suara dia.
Judika Sihotang

Boleh layan Papa Hero Corner Guitar page. Sembang-sembang pasal gitar.

Dr Zek

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
14,986 Views
14,986 Views
Papa Hero Corner Guitars was live.

Layan kepala jap Part 2

Posts

Beginilah kehidupan. Kesian juga abang Yazit.

Alahai siannya...inikah nasib anak seni?

PEMAIN dram bekas kumpulan Search, Yazit Ahmad memberitahu hidupnya kini ibarat kais pagi makan pagi, kais petang makan petang.
sinarharian.com.my

Selamat tahun baru 2018 dari kami.

Happy new year 2018 of us.
Translated
No automatic alt text available.

Perkongsian tentang lagu November Rain.

-Dr Zek-

Lagu November Rain adalah tulisan Axl Rose. Rakaman pertama lagu ini adalah 25 minit. Panjang sangat? Baiklah, Axl Rose menerima lagu ini dipotong dan menjadi kurang 9 minit iaitu 8 minit 57 saat.

(Untuk baca dalam instant artikel: https://www.thepatriots.asia/archives/8220)

Lagu November Rain dikeluarkan pada 1992 bersama-sama dengan album Use Your Illusion I. Lirik lagi ini adalah berdasarkan kisah buku pendek tulisan Del James berjudul Without You. Buku yang menceri…
thepatriots.asia

Masa admin remaja layan juga lagu2 RAP 90an. 🙊

Dr Zek

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
562,335 Views
The Rohani

Mengimbau beb... huhu...
.
.
Tolong tag member korang yang membesar dengan lagu ini...
....
.
Kredit: Rancangan Muzik-Muzik dan Juara Lagu, TV3, Media Prima Berhad
.
.
.
Pautan untuk video penuh di sini:
4U2C - Fiona ( https://www.youtube.com/watch?v=dKF-pLXNwoI )
Nico - Inilah Nasibku ( https://www.youtube.com/watch?v=-GG36P4skjE )
KRU - Mengerti ( https://www.youtube.com/watch?v=IEN6fdGz5Oo )
.
.
.

See More

Page favorite admin... Korang boleh follow GENJI Buskers.

-Dr Zek

Public Figure
'malam ni cam biasa 8:30pm-10:30pm #genjibuskers #exponegaraku2017 #exponegaraku setiap hari sehingga tamat program pada 15 dec 2017 😎#akustik #gitartong #sembangpacak #inspirasisenibuskers #jurnalsuraya
cdt : jigs rossan'
GENJI Buskers
103,418 Likes
683 talking about this

Sebijik!

PenMerah [dot] com added a photo and a video.

Memang sebijik sama mcm suara ayah dia.Tp x faham kenapa ayah dia marah sgt hari tu. Kipidap bro! 🙂🙂

Layan rock kapak.
-Dr Zek

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,283,343 Views
The Rohani

Yang masuk final, kebanyakannya lagu rock kapak. Tak ada undi SMS, semuanya juri professional.

Nostalgia sungguh!

Pemenang...
.
.
Juara Lagu
1) Aishah - Janji Manismu
2) Iklim - Suci Dalam Debu
3) Ketiga: Wings - Sejati
.
.
Juara Lagu 1991 di sini: https://www.facebook.com/therohani/videos/1168182063283771/

See More

Kenali 10 gitarist terbaik Malaysia.
Sekadar berhibur boh 😅

-Admin Dr Zek-

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
355,336 Views
355,336 Views
Papa Hero Corner Guitars

Antara top 10 gitaris terbaik Malaysia ( pada perspektif peribadi PHC )...

Nota PHC : Video ini tidak rasmi dan hanya sekadar hiburan sahaja ya...

#PHCguita...rs
#sokongindustrimuziktempatan

See More

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami ZGC blog.

Maaf Zahir & Batin

-Dr Zek-

Uji Rashid & Hail Amir - Seloka Hari Raya Sudirman - Dari Jauh Ku Pohon Maaf Fazidah Joned - Selamat Hari Raya Ahmad Jais - Selamat ...
guitarchordzek.blogspot.my

Memandangkan raya dah tak lama, ini pesanan dari siri cerita seram yang agak lawak dari Arkib Angker Negara. Hati-hati tika memandu ya.

Dr Zek

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
284,705 Views
284,705 Views
Arkib Angker Negara

Seram! Moga terngiang-ngiang semasa anda memandu pulang ke kampung untuk Hari Raya!

Follow Arkib Angker Negara untuk ikuti kisah seram berkualiti! Semoga lakonan para kurator Arkib Angker Negara menghiburkan anda.

Memandangkan raya dah dekat so admin nak kongsikan koleksi chord-chord gitar lagu raya.

Kalau sesiapa ada chord lagu raya yang masih tiada dalam list, anda boleh pm admin. Nanti admin akan up dalam blog. Kredit akan diberikan.

Terima kasih

...

Dr Zek

See More
Uji Rashid & Hail Amir - Seloka Hari Raya Sudirman - Dari Jauh Ku Pohon Maaf Fazidah Joned - Selamat Hari Raya Ahmad Jais - Selamat ...
guitarchordzek.blogspot.my