Photos
Posts

🎅НОВОГОДИШНА ПОНУДА СО НЕОДОЛИВ ПОДАРОК🎅
☃️ЦЕЛОСНА ОБУКА ЗА САМО 18.800 денари☃️
🌨️Во цената се влкучени:
🎁ГРАТИС 4 дополнителни мото часа пред полагање
❄️36 мото часа ...
❄️Лекарско уверение
❄️Прва помош
❄️Теоретска настава
❄️Изнајмување на возило за полагање полигон/град-прв пат
📞075/255-435 Бојан

See More
Image may contain: text and outdoor
Posts

🎅НОВОГОДИШНА ПОНУДА СО НЕОДОЛИВ ПОДАРОК🎅
☃️ЦЕЛОСНА ОБУКА ЗА САМО 18.800 денари☃️
🌨️Во цената се влкучени:
🎁ГРАТИС 4 дополнителни мото часа пред полагање
❄️36 мото часа ...
❄️Лекарско уверение
❄️Прва помош
❄️Теоретска настава
❄️Изнајмување на возило за полагање полигон/град-прв пат
📞075/255-435 Бојан

See More
No automatic alt text available.

🎅НОВОГОДИШНА ПОНУДА СО НЕОДОЛИВ ПОДАРОК🎅
☃️ЦЕЛОСНА ОБУКА ЗА САМО 18.800 денари☃️
🌨️Во цената се влкучени:
🎁ГРАТИС 4 дополнителни мото часа пред полагање
❄️36 мото часа ...
❄️Лекарско уверение
❄️Прва помош
❄️Теоретска настава
❄️Изнајмување на возило за полагање полигон/град-прв пат
📞075/255-435 Бојан

See More
Image may contain: one or more people and text

✖️НЕВЕРОЈАТЕН ПОПУСТ!!!✖️
👉ЦЕЛОСНА ОБУКА ЗА САМО 18.000 денари👈
Во цената се влкучени:
✔️36 мото часа
✔️Лекарско уверение ...
✔️Прва помош
✔️Теоретска настава
✔️Изнајмување на возило за полагање полигон/град-прв пат
📞075/255-435 Бојан

See More
Image may contain: text
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
267,018 Views
267,018 Views
Ракометни Вести

Том О'Бранагаин во ТРАНС !!!!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Shendeti.
27,993 Views
27,993 Views
Shendeti.

Shendeti.

Si ndihmohet i dehuri te hape makinen?!

Авто Школа Болана updated their profile picture.
Image may contain: text
Авто Школа Болана updated their profile picture.
No automatic alt text available.
Teste teorike online për marrjen e lejës së drejtimit të mjetit në Maqedoni.
autoshkollaonline.com
ОВА Е ЛИНКОТ на кој може да ја погледнете симулацијата на електронските тестови, а воедно да забележите како истата функционира. ТЕСТОВИ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА Тестови за теоретскиот дел од полагањето ...
coloniaplus.wordpress.com
Авто Школа Болана updated their profile picture.
No automatic alt text available.
Авто Школа Болана updated their cover photo.
Image may contain: car and outdoor
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close