Photos
Posts

JAČANJE IMUNITETA, ALERGIJA, ASTMA..
Pročitajte ISKUSTVA korisnika na ovom linku
https://www.bozidar.hr/…/ulje-crnog-kima-iskustva-korisnika/

Image may contain: one or more people, text and outdoor

🚩☀️😃 PODIJELITE DALJE!
»Presretna sam…Kćer je alergična…Od kada smo počeli koristiti ulje ’bozidar’ ti simptomi su se doslovno odmah povukli!!! …«

Jelka B.
*Poštovani,...
Presretna sam što smo počeli koristiti kimovo egipatsko ulje. Kćer je alergična na grinje, prašinu, trave i ambroziju, kroz cijelu godinu kiše svako jutro po 50 puta, budi se po noći zbog kihanja, koristi razne sprejeve za alergiju i sirupe.
Od kada smo počeli koristiti ulje ’bozidar’ ti simptomi su se doslovno odmah povukli!!!
Ulje dajem i ostaloj djeci kako bi ojačali imunitet.
Lijepi pozdrav!

Jelka B.

P.S. Više ISKUSTAVA pročitajte na https://www.bozidar.hr/…/ulje-crnog-kima-iskustva-korisnika/ !

See More
Image may contain: one or more people, people sitting, child, text and outdoor
Posts

🚩❄️ PODIJELITE DALJE!
»...mogu potvrditi da zaista djeluje! Prošle zime nismo NITI JEDANPUT bili ni prehlađeni …«

mama Diana:
"Nikakvu drugu terapiju nismo primijenili, nismo promijenili prehranu ni način života, nismo promijenili klimu… samo smo..."

...

S veseljem mogu potvrditi da zaista djeluje!
Prošle godine naručila sam ulje crnog kima Božidar prvenstveno zbog sina (10 godina) koji je svake zime barem triput bio prehlađen, najčešće uz upalu grla, a svakog proljeća je imao jake simptome alergije (na brezu i trave), tako da mu je prije tri godine konstatirana alergijska astma i
Sa strepnjom smo uvijek čekali ožujak i travanj, uz Claretine i “pumpicu”. Budući da sam i ja alergičar, ulje smo počeli koristiti zajedno.
Prošle zime nismo NITI JEDANPUT bili ni prehlađeni! A ovo proljeće smo samo desetak dana, kad je naglo i istovremeno počelo cvasti sve drveće u našem kvartu, malo kihali i šmrcali, “pumpica” je bila u upotrebi samo dva-tri puta, više iz straha i navike nego stvarne potrebe.
Nikakvu drugu terapiju nismo primijenili, nismo promijenili prehranu ni način života, nismo promijenili klimu… samo smo koristili ulje crnog kima od gospodina Božidara! Hvala!

Diana iz Zagreba

P.S. Više ISKUSTAVA pročitajte na https://www.bozidar.hr/…/ulje-crnog-kima-iskustva-korisnika/ !

See More
Image may contain: 1 person, smiling, snow, hat, child, text and outdoor

PODIJELITE DALJE!
***Dok ga nisam koristila, svaka je viroza bila moja …

Anita V.:
"…Podigao mi je imunitet…Meni je ovo pravo čudo…Toplo preporučujem svima kojima je na bilo koji način imunitet oslabljen."

...

Iznosim svoje pozitivno iskustvo s uljem Božidar. Podigao mi je imunitet.
Dok ga nisam koristila svaka je viroza bila moja, počne kihanjem, curenjem iz nosa, pa se nastavi dugotrajnim kašljem kojemu nikad kraja. I kad se malo oporavim opet nova. Ljeto, zima, stalno.
Otkad uzimam ulje gotovo sam bez simptoma. I sezonu gripe izgurala super. Meni je ovo pravo čudo.
Koristila sam sve i svašta al mi nije ništa pomoglo za imunitet ko ulje Božidar. Moram reći da se već dugo liječim od depresije. I na tom polju mi je dosta pomoglo.
Sada ga uzima moj muž, također ima pozitivna iskustava, nema viroza, nema više problema sa hemoroidima...

Toplo preporučujem svima kojima je na bilo koji način imunitet oslabljen.

Anita V.

Više ISKUSTAVA pročitajte na https://www.bozidar.hr/…/ulje-crnog-kima-iskustva-korisnika/ !

See More
Image may contain: shoes, boots and text
CRNI KIM Božidar - Vrhunsko Egipatsko Ulje Crnog Kima
Product/Service

**Podijelite dalje**! ...I CURE SU OD TADA ZDRAVE!
mama Ivana Kačan:
"Već nakon dva tjedna cure su bolje jele, nakon mjesec dana u dogovoru sa liječnikom prekinuli smo terapiju kortikosteroidima i cure su od tada zdrave."

*Poštovani,...
već dugo vam želim napisati koliko su nam pomogle vaše kapi ulja crnog kumina “božidar”. Jednostavno moje cure koje sada imaju 8 godina već 2 godine nisu bile bolesne (ni najmanja prehlada, ni viroza, baš ništa). Od 3. do 6.godine bile su stalno bolesne. Najgori su bili učestali bronhitisi koji su na kraju rezultirali dijagnozom astme i stalnom terapijom kortikosteroidima. Kupovala sam ulje crnog kumina nekih drugih proizvođača ali nije bilo nikakvih pozitivnih pomaka.
Tada mi je otac donio vaše ulje crnog kumina “božidar” koje smo koristili redovito svako jutro i večer.
Već nakon dva tjedna cure su bolje jele, nakon mjesec dana u dogovoru sa liječnikom prekinuli smo terapiju kortikosteroidima i cure su od tada zdrave. Ulje crnog kumina “božidar” smo pili 10 mjeseci, a sada im dajem povremeno (prije početka škole, u vrijeme epidemija gripe ili viroze…).

Uglavnom svakome bi preporučila vaše ulje crnog kumina “božidar” jer su nam brzo i trajno vratile zdravlje.
Hvala vam i srdačan pozdrav,
Ivana Kačan.

Više ISKUSTAVA pročitajte na https://www.bozidar.hr/…/ulje-crnog-kima-iskustva-korisnika/ !

See More
Image may contain: 1 person, text and outdoor

Podijelite dalje#!...NEMA VIŠE ALERGIJA...PA NI PREHLADA ČAK...!
Siniša Popadić:
"…crni kumin redovno i nema više alergija…cudotvorno rekao bih…pa ni prehlada cak…Mislim da je moja ljudska obaveza bila podijeliti ovo iskustvo…zadnji put sam ventolin koristio prije godinu dana…"

Stvarno ne volim pisati recenzije ali znam koliko sam se dugo mucio sa astmom...pumpice. diskusi.. stalno kasljanje i gusenje.. curenje nosa cijelu noc.. mozda ce zvucati otrcano ali crni kumin redovno... i nema više alergija..
cudotvorno rekao bih..pa ni prehlada cak.. cak i kad zaboravim pa par dana ne uzimam..ihvati me malo spazam..popijem i nakon minutu kao rukom odneseno.
Mislim da je moja ljudska obaveza bila podijeliti ovo iskustvo...Bit cu iskren i reći da sam osjetio poboljsanje koristeci ulja i drug ih proizvodjaca ali u manjoi mjeri, a i bila su odvratna.. ovo je ulje zaista pitko i puno blaze.. evo.. izdvojio sam vrijeme ovsko s nogu..
probajte..
zadnji put sam ventolin koristio prije godinu dana

Siniša Popadić

Više ISKUSTAVA pročitajte na https://www.bozidar.hr/…/ulje-crnog-kima-iskustva-korisnika/ !

See More
Image may contain: one or more people, people standing, sky, cloud, ocean, text, outdoor, nature and water
CRNI KIM Božidar - Vrhunsko Egipatsko Ulje Crnog Kima
Product/Service

Podijelite dalje!...OVO ULJE JE LIJEK ZA SVE ! ...
Valentina Badanjak Pintarić:
"Moja poruka za Vas zid:…Da, lijek – ovo ulje je lijek za sve!…očigledno poboljšanje i nestajanje simptoma neke prisutne bolesti (hunjavica, upala pluća, upala sinusa…) …djeluje na opće stanje mog organizma…Preporučam…”

Moja poruka za Vas zid: Svi znamo koliko je važno od koga, odnosno s kakvim osjećajem davanja primamo od nekoga bilo što, a kamoli lijek! ...
Da, lijek - ovo ulje je lijek za sve!
A gospodin Božidar je toliko srčano predan promicanju ove blagodati majke Zemlje i toliko iscrpno ljubazno vrelo svih potrebnih informacija, baš koliko je i učinkovito ulje crnog kumina "božidar".
Kada ga koristim, ne utječe mi samo na očigledno poboljšanje i nestajanje simptoma neke prisutne bolesti (hunjavica, upala pluća, upala sinusa...), već mi "diže" cijeli sistem (primjećujem to na kosi, koži, metabolizmu, dobrom osjećaju u vlastitoj koži), djeluje na opće stanje mog organizma - u svakom slučaju, čini mi dobro!
Preporučam i bilježim se sa štovanjem!

Valentina Badanjak Pintarić

Više ISKUSTAVA pročitajte na https://www.bozidar.hr/…/ulje-crnog-kima-iskustva-korisnika/

See More
Image may contain: outdoor and text

PODIJELITE DALJE!
…BRONHITIS NI GRIPA GA NISU SAVLADALI...
mama Maja T:
"...Vodene kozice su prosle bez temperature…Moje dijete napokon ide redovito u vrtić i na sport…bronhitis ni gripa ga nisu savladali …”

...

Poštovani ,evo šaljem Vam i svoje iskustvo s uljem crnog kumina#
Pozdrav, Moj trogodišnjak IMAO je česte bronhoopstrukcije.
Sve je počelo kada je krenuo u vrtić sa svojih godinu i pol. Svaki početak suhog kašlja bio je i početak bronhitisa. Dolsovno bi tjedan dana bio u vrtiću pa dva tjedna u bolnicii tako kroz cijelu jesen, zimu i proljeće. Tokom ljeta nije išao u vrtiću i u tom periodu bi bilo sve u redu. S vremenom smo prepoznali simptome pred bronhitis pa bi mu na vrijeme počeli davati ve…lin i fl…tid na pumpicu kako ne bi završio u bolnici, ali to svejedno nije rješavalo problem.
Bojala sam se da jednog dana taj problem s bronhitisom jednostavno ne postane problem s astmom.
Shvatila sam da je stvar u imunitetu i bacila se u potagu za prirodnim rješenjem i tako pronašla ulje crnog kumina-Božidar.
Čitajući iskustva drugih ljudi kojima je ulje pomoglo,a pogotovo iskustva roditelja sa istim problemom s kojim sam se i sama borila, odlučila sam pokušati.
Bilo je dosta da moje dijete koristi raznorazne lijekove koji samo privremeno rješavaju stvar i odlučila sam se za prirodno. Znala sam da kod prirodnog lječenja treba strpljenja i da treba biti ustrajan, isto to mi je potvrdio i gosp.Boris. Počeli smo sa korištenjem ulja u 8 mj,po 3 kapi ujutro i 3 navečer te s vremenom stvorili rutinu,čak i kad bi ja zaboravila sin bi me sjetio:)
Bronhitis bi se pojavio još koji put ali sve rjeđe, tu je ključna ustrajnost i strpljenje, i tada smo ga lječili standarno ve…linom i fl…tidom ali i dalje koristili ulje. Zadnji bronhitis imao je u 10 mj a nakon toga samo vodene kozice u 12 mj. Vodene kozice su prosle bez temperature i bilo ih je sveukupno 17 na cijelom tijelu, a tragovi kozica nisu se vidjeli 3 tjedna nakon pojavljivanja!!!
Moje dijete napokon ide redovito u vrtić i na sport, nema hospitalizacija i kortikosteroida. Šmrcka on ponekad i zakašlje al to je normalno u ovo hladno i gripozno vrijeme, al eto bronhitis ni gripa ga nisu savladali Svakako nastavljamo i dalje koristiti ulje, a prije par dana sam počela i ja sa primjenom ulja tako da dojmove javljam uskoro!!!

Preporučila bi svima da probaju, nama je stvarno jako puno pomoglo!!!

Lijep pozdrav Maja.

Sva ISKUSTVA pročitajte na https://www.bozidar.hr/…/ulje-crnog-kima-iskustva-korisnika/

See More
Image may contain: one or more people, child and text
CRNI KIM Božidar - Vrhunsko Egipatsko Ulje Crnog Kima
Product/Service

Pravo Egipatsko ulje crnog kima. PROVJERENO... Dokazali korisnici!
Snježana S. iz Splita:
“Pošto sam htjela ulje vrhunske kvalitete, a ne loše kopije dugo sam kopala po internetu…kako su pojedinci nakon konzumiranja ulja sumnjivih kvaliteta vraćala ulju Božidar, da bi konzumirajući ga postigli željene rezultate. Tako sam odlučila ne eksperimentirati već pokušati s provjerenim. I uistinu,...“
https://www.bozidar.hr/naruci/

Ulje crnog kumina (crnog kima) – bozidar® možete potražiti i u odabranim Ljekarnama ili NARUČITI OVDJE u nastavku Važna napomena! NISU svi proizvodi na čijem pakiranju piše “Ulje crnog kumina (kima)” isti !!! Razlike među pojedinim proizvođačima i ponuđačima su ogromne ! To su potvrdili i mnogi kori...
bozidar.hr

Za sve koji se žele riješiti dosadne Alergije#
Iskustva dokazuju >> MOGUĆE JE!
OVDJE pročitajte ISKUSTVO koje je napisala Franka:
https://www.bozidar.hr/…/ulje-crnog-kima-iskustva-korisnika/
P.S. Podijelite (proslijedite) prijateljima koji pate zbog alergije.

Ulje crnog kima bozidar®. Crni kim >>Kako su se oni riješili ALERGIJE, stavili ASTMU pod kontrolu, ojačali IMUNITET. Pročitajte ISKUSTVA...
bozidar.hr

Kako su se oni riješili dosadne Alergije#?
Da li ste već pročitali Iskustvo koje je napisala Franka Blagojević Radeljak ?
Pročitajte njeno ISKUSTVO ovdje... https://www.bozidar.hr/…/ulje-crnog-kima-iskustva-korisnika/

Image may contain: one or more people, text and outdoor

NOVO iskustvo za podijeliti!
NO, IPAK SAM ODLUČILA
POKUŠATI JER GROZAN JE BIO OSJEĆAJ NEMOGUĆNOSTI DISANJA, NE OSJEĆANJA MIRISA....VEĆ NAKON PRVOG DANA MIRIS MI SE VRATIO....NISAM MOGLA VJEROVATI!!!!

Ukratko moja priča:

...

U 2016. godini sam nekoliko puta tijekom godine imala kompletno
začepljen nos i nisam mogla uopće disati niti osjećati bilo
kakve mirise. U jesen 2016.-te godine dijagnosticirana mi je
alergija na puno toga - ponajviše na Alternaria alternata,
papriku, luk, orah, alfa-laktalbumin (mlijeko). Uzimala sam
sprej za nos koji je kortikosteroid i ujedno histaminik i nakon
2 mjeseca korištenja (i osjećaja otečenosti lica) odlučila
sam se na prirodne metode i samoinicijativno sam izbacila
terapiju. Koristila sam ulje crnog kima no nije mi pomagalo.
Čuvši za moje tegobe, poznanica mi je preporučila ulje crnog
kumina božidar i moram priznati da sam u prvi mah bila
skeptična s obzirom da mi ulje crnog kima kojeg sam
upotrebljavala nije dotad pomagalo. No, ipak sam odlučila
pokušati jer grozan je bio osjećaj nemogućnosti disanja, ne
osjećanja mirisa ... Već nakon prvog dana miris mi se
vratio... Nisam mogla vjerovati!!!! Nakon mjeseci i mjeseci ne
osjećanja mirisa, konačno sam počela osjećati mirise oko
sebe. Nakon 20 dana (i završene jedne bočice od 75ml)
kompletno sam prodisala i naravno ulje crnog kumina božidar
koristim i dalje. Na kraju sam druge bočice od 75ml. Gospodin
Boris me je savjetovao da 3x dnevno nakon obroka popijem 25 kapi
ulja i to me je spasilo. Konačno dišem, osjećam mirise i
osjećam se bolje nego ikad. I ne pada mi na pamet da prođe i
jedan dan bez tog čarobnog ulja. Hvala gospodinu Borisu na
čarobnoj formuli za ozdravljenje.
Marijana RL
Sva iskustva naših korisnika možete pročitati na www.bozidar.hr

See More

Pronađite nas i u Splitu!

No automatic alt text available.
Smilje I Lavanda

BOŽIDAR - Ulje crnog kima
O blagotvornosti koje crni kim ima na naš organizam postoje tone dokaza i svjedočanstava. Crni kim je panaceja tj. svelijek i za to po...stoje tone dokaza i svjedočanstava.
No, nije svako ulje crnog kima isto. U prodavaonici Smilje&Lavanda nudimo ulje BOŽIDAR koje znalci svrstavaju među par najkvalitetnijih na tržištu.

See More

Moja poruka za Vas zid: Svi znamo koliko je važno od koga, odnosno s kakvim osjećajem davanja primamo od nekoga bilo što, a kamoli lijek! Da, lijek - ovo ulje je lijek za sve! A gospodin Božidar je toliko srčano predan promicanju ove blagodati majke Zemlje i toliko iscrpno ljubazno vrelo svih potrebnih informacija, baš koliko je i učinkovito ulje crnog kumina božidar. Kada ga koristim, ne utječe mi samo na očigledno poboljšanje i nestajanje simptoma neke prisutne bolesti (hun...javica, upala pluća, upala sinusa...), već mi "diže" cijeli sistem (primjećujem to na kosi, koži, metabolizmu, dobrom osjećaju u vlastitoj koži), djeluje na opće stanje mog organizma - u svakom slučaju, čini mi dobro!
Preporučam i bilježim se sa štovanjem!
Valentina Badanjak Pintarić Više iskustava pročitajte na www.bozidar.hr

See More

JOŠ JEDNO ISKUSTVO ZA PODIJELITI!!!! Stvarno ne volim pisati recenzije ali znam koliko sam se dugo mucio sa astmom...pumpice. diskusi.. stalno kasljanje i gusenje.. curenje nosa cijelu noc.. mozda ce zvucati otrcano ali crni kumin redovno i nema više alergija.. cudotvorno rekao bih..pa ni prehlada cak.. cak i kad zaboravim pa par dana ne uzimam..ihvati me malo spazam..popijem i nakon minutu kao rukom odneseno. Mislim ...da je moja ljudska obaveza bila podijeliti ovo iskustvo...Bit cu iskren i reći da sam osjetio poboljsanje koristeci ulja i drug ih proizvodjaca ali u manjoi mjeri, a i bila su odvratna.. ovo je ulje zaista pitko i puno blaze.. evo.. izdvojio sam vrijeme ovsko s nogu.. probajte.. zadnji put sam ventolin koristio prije godinu dana SINIŠA POPADIĆ

See More

D.dan svima.evo zeljela bi vam reci da sam cesto koristila ulje crnog kima I nikad niti ja ni moja kci koja je alergicar nismo osjetili neko poboljsanje sve dok prije tri mjeseca nisam kupila ulje Bozidarevo...sada mogu potvrditi da moje kci nema smetnji jaki ni kod alergije ni asme.a ja ne pijem tablete za visoki tlak jer mi je reguliran otkad pijem njegovo ulje.hvala Bozidar FRANKA BLAGOJEVIĆ RADELJAK

ISKUSTVO ZA PODIJELITI!
NOVO svjedočanstvo !
*Poštovani,
već dugo vam želim napisati koliko su nam pomogle vaše kapi ulja crnog kumina "božidar". Jednostavno moje cure koje sada imaju 8 godina već 2 godine nisu bile bolesne (ni najmanja prehlada, ni viroza, baš ništa). Od 3. do 6.godine bile su stalno bolesne. Najgori su bili učestali bronhitisi koji su na kraju rezultirali dijagnozom astme i stalnom terapijom kortikosteroidima. Kupovala sam ulje crnog kumina nekih drugih pro...izvođača ali nije bilo nikakvih pozitivnih pomaka.Tada mi je otac donio vaše ulje crnog kumina "božidar" koje smo koristili redovito svako jutro i večer. Već nakon dva tjedna cure su bolje jele, nakon mjesec dana u dogovoru sa liječnikom prekinuli smo terapiju kortikosteroidima i cure su od tada zdrave. Ulje crnog kumina "božidar" smo pili 10 mjeseci, a sada im dajem povremeno (prije početka škole, u vrijeme epidemija gripe ili viroze...).
Uglavnom svakome bi preporučila vaše ulje crnog kumina "božidar" jer su nam brzo i trajno vratile zdravlje.
Hvala vam i srdačan pozdrav, Ivana Kačan.

See More

PODIJELITE DALJE!
NAKON DVA DANA RANE SU SE POČELE MIJENJATI,ZATVARATI A NAKON DESET DANA SU BILE ZACIJELJENE SKROZ!
NOVO svjedočanstvo !
*Majka sam dvojice dječaka od 6 i 7 godina. Obojica su od rođenja bili skloni alergijama koje su se starijem manifestirale kao dermatitisi (dijagnoza atopijski) na kozi a mlađem kao česti, i ljeti i zimi, bronhitisi s opstrukcijama. U začaranom krugu stalnih izostanaka iz vrtića, antibiotika, pumpica kod jednog i svih mogucih krema i pripra...vaka iz biljnih ljekarni i različitih farmacija kao i mijenjanja prehrane kod drugog sina situacija je kulminirala u ožujku kad je stariji sin dobio takav oblik dermatitisa da mu ništa nije pomagalo, dapače sve što smo pokušali napraviti je samo pogoršavalo stanje. Došli smo do toga da uopće nije išao u vrtić radi otvorenih rana iza uha, na pupku, ispod pazuha i lišajevima po cijelom tijelu. Dermatolozi su imali kao preporuku isključivo kortikosteroide a ja ih nisam htjela više koristiti jer bi nas samo zavarali, dva dana bi išlo na bolje a onda bi se pogoršalo puno više. Nakon dva mjeseca mučenja i traženja pomoći svom djetetu naišla sam na stranicu sa iskustvima korisnika ulja crnog kumina "božidar". Slijedeće jutro kupila sam ulje crnog kumina "božidar" i počela davati po žličicu obojici dječaka ujutro i navečer. Nakon dva dana rane su se počele mijenjati, zatvarati a nakon deset dana su bile zacijeljene skroz. Nakon nešto manje od mjesec dana povuklo se kompletno sve sa cijelog tijela. Od tad je prošlo 7 mjeseci, piju ulje crnog kumina "božidar" svaki dan, jedan je dječak u školi, drugi u vrtiću, ni dana nisu izostali, jer mi ove jeseni i zime nismo osjetili što znači imati prehladu, temperaturu a kamoli bronhitis i opstrukcije, da ne ponavljam koža blista.
Sad ga pijemo svi u obitelji preventivno za jačanje imuniteta i obranu organizma.
Hvala Bogu i hvala od srca svima koji su omogućili da ovo dragocijeno ulje crnog kumina "božidar" dođe do nas korisnika.
Lijep pozdrav od Gordane iz Zadra.

See More