Posts
Petrit Nika updated their profile picture.
Image may contain: 1 person, closeup
(Pjesë nga vëllimi me tregime "FYELLTARI") …këtu ku ujërat jetën nisin dhe s’e dinë se ku shkojnë… Xhevahir Spahiu Anija ...
petritnika-writer.blogspot.al
Reviews
Petrit Nika has no reviews yet.
Tell people what you think
Videos
marsel lela
38
2
FJALA
3
Arome jaseminesh
20
4
Photos
Posts