Posts
Ultraball.no

Kjære alle fans av forum.pokemon.no! Etter ti år under pokemon.no skifter forumet plass.

Forumet har blitt flyttet til forum.ultraball.no, og har startet med bl...anke ark.

Tilknytningen til den offisielle nettsiden pokemon.no opphører fullstendig. Vi anbefaler alle å kopiere alle viktige emner fra forum.pokemon.no, lime inn i tekstdokumenter og lagre lokalt. Ta backup av det du vil ha, for alt innhold på forum.pokemon.no slettes om ikke lenge.

Vel møtt til nytt forum!

See More

Pokémonforumet flyttes og starter med blanke ark: http://forum.pokemon.no/index.php?topic=1622.0

Pokémonforumet flyttes og starter med blanke ark
forum.pokemon.no
Posts

Pokemon.no slik vi alle kjente nettsiden er blitt lagt ned. Men dette er ikke slutten for norskspråklige Pokémon-nettsider! Vi ber alle norske Pokémon-fans om tålmodighet til det er blitt klargjort en ny norskspråklig side. For alle som leter etter pokemon.no sin nyttige "Kalender" over TCG-turneringer kan dere finne en liste over høstens turneringer her: http://bit.ly/o2Gmpo

Nå er endelig turneringsrapportene fra Norgesmesterskapet i Pokémon Trading Card Game lagt ut! Les resultater og se bilder fra mesterskapet.

Nå kan man endelig forhåndspåmelde seg til NM i Pokémon! Dag 1 er på Universitet i Oslo, Dag 2 er på Outland Østbanehallen. Junior-spillere forhåndspåmelder seg her: [http://www.formstack.com/…/bergsala-norgesmesterskapet_i_po…], Senior her [http://www.formstack.com/…/bergsala-norgesmesterskapet_i_po…] og Master her [http://bit.ly/jYHqcE].

Formstack is a simple & powerful web form builder that creates secure forms for payment, surveys, contact & more. Try Formstack's online form builder free.
formstack.com

Les alt om Norgesmesterskapet i Pokémon 2011, som går av stabelen 11. - 12. juni i Oslo!

Norgesmesterskapet i Pokémon Trading Card Game for sesongen 2010-2011 går av stabelen i Oslo lørdag den 11. og søndag den 12. juni. Sett av datoen på kalenderen, gjør klar reiseplanen og gjør klar decket ditt! Turneringen går over to dager, og lokalet er ulikt de to dagene.
pokemon.no

I dag har pokemon.no blitt oppdatert med informasjon om kortserien for Black & White! Vi røper også hvordan man kan gjøre om sine Black & White-kort til digitale kort, og kjempe med dem på Internett!

www.pokemon.no er blitt oppdatert med informasjon om alle turneringer i mai og juni, et nytt Månedens Kort, en link til en måte å spille Pokémon Trading Card Game på nett og mer!

Pokémon LigaFå gratis opplæring i Pokémon Trading Card Game! En Liga er det første steget for deg som vil prøve deg på organisert Pokémon-spilling. I din lokale liga er det alltid gratis å delta, og du spille Pokémon Trading Card Game eller linke på Nintendo DS!
pokemon.no

Stort Pokémon-arrangement i Trondheim i morgen, 2. april! Møt opp på Outland (Munkegata 58) mellom 11.00 og 11.50 for å registrere deg til Fylkesmesterskapet i Pokémon TCG! Kl. 12.00 braker det løs på Kultursenteret Isak. For dere som ikke spiller TCG, vil det også bli mulighet for å spille/bytte med Pokémon-spille til Nintendo DS sammen med andre Pokémon-fans!

Har alle det gøy med Pokémon Black og White på Nintendo DS? Vi håper alle koser seg med dette fantastiske nye kapitlet i Pokémon-serien. Neste uke er det også Fylkesmesterskap i Pokémon TCG i Rogaland. 2. april blir det Fylkesmesterskap i Trøndelag i tillegg - mer info om det snart! Det er spennende tider for Pokémon-fans.

Da er det klart: Fylkesmesterskapet i Rogaland blir søndag 27. mars! Påmelding fra klokken 11.00. Alle kan bli med, og deltakelse er gratis!

Hva er en Battle Road? Hva er et Bymesterskap? Her får du kort forklart hva de ulike turneringene betyr! Du får også en kjapp oversikt over alt som vil skje frem til august 2011.
pokemon.no

Det perfekte stedet for å diskutere Pokémon Black & White, som blir utgitt på fredag, eller å stille spørsmål om Pokémon-turneringer! Vi har lansert en helt ny versjon av vårt populære Pokémonforum. Registrer deg i dag!

© 2005-2008 Pokémon.© 1995-2008 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc.™ and ® are trademarks of Nintendo. © 2005-2008 Nintendo.
forum.pokemon.no

Månedens Kort er Seviper fra den nye serien Call of Legends!

Nå er Kalenderen vår oppdatert med arrangementer for mars! Fylkesmesterskapene i Rogaland og Oslo går begge av i mars. (Hordaland og Trøndelag blir neste måned, for de som lurer)

Oversikten er sortert etter fylke. Bla ned til ditt fylke og se hva som skjer i mars! Symbolene viser hva slags type arrangement det er. For en forklaring til hva Liga er, se her. For en forklaring til hva turneringer som f. eks. Fylkesmesterskap er, se her.
pokemon.no

I kveld kl. 21.00 kan du se en sak om Pokémon i Norge på http://www.UKATV.no
Vi synes alltid det er gøy med Pokémon i mediene! Kontakt oss gjerne her på Facebook hvis du ønsker å lage en sak om Pokémon og er interessert i å komme i kontakt med en Pokémon-ekspert.

I dag er nest-siste dagen du kan laste ned Raikou! http://www.pokemon.no/Nintendospillene/trio_online

De legendariske Pokémon Raikou, Entei og Suicune er like unnvikende som de er mektige, men nå kan du spore opp hver og en av dem takket være en spesiell onlineevent via Nintendo Wi-Fi Connection.
pokemon.no

Hvem liker det nye Black/White-inspirterte utseendet til http://pokemon.no/ ? Trykk 'liker' hvis det faller i smak!

Er du nybegynner?Hvis du er ny innen Pokémon-kortspillet eller dette er ditt første besøk på pokemon.no, ta turen innom vår nye introduksjonsside!
pokemon.no

På søndag går sesongens største Bymesterskap av stabelen! Det er endelig klart for Oslo Bymnesterskap! Påmelding kl. 12.00 http://pokemon.no/ligaogturneringer/kalender/