Photos
Videos
Comel ~
22
3
Posts

Assalamualaikum.. Permulaan baru bagiku

Oh sayangku...

Oh my dear...
Translated

DAJJAL tidak akan dapat berdiam diri lagi ...

Disaat Ramai yang meng 'upload' anaknya sedang menari, menyanyi dengan BANGGA ...

apa lagi dengan video GWIYOMI yang menjadi-jadi di laman FB & YOUTUBE ... ia sebenarnya adalah suatu berita gembira buat DAJJAL dan Sekutunya ...

...

Tetapi VIDEO ini telah membuatkan DAJJAL & Sekutunya menjadi panas dan tidak boleh duduk diam ...

Insya ALLAH ini adalah satu Video pembukaan dan akan ditiru oleh ramai umat ISLAM kelak.

*Tiru Benda Baik Tidak Mengapa Malah Dituntut

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Lawak Spontan Gigi Cantik

Disaat Ramai yang meng 'upload' anaknya sedang menari, menyanyi dengan BANGGA ...

apa lagi dengan video GWIYOMI yang menjadi-jadi di laman FB & YOUTUBE ... ia s...ebenarnya adalah suatu berita gembira buat DAJJAL dan Sekutunya ...

Tetapi VIDEO ini telah membuatkan DAJJAL & Sekutunya menjadi panas dan tidak boleh duduk diam ...

Insya ALLAH ini adalah satu Video pembukaan dan akan ditiru oleh ramai umat ISLAM kelak.

*Tiru Benda Baik Tidak Mengapa Malah Dituntut

See More

Buffalo solja ! kami datang buffalo solja !
.
.
.
....
.
.
Kamik trun ke STAR of PAROI ! Satu jiwa sokong ngori ! woot-ll anjing....dibunuh shj !

See More

Merdu tak? heee

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close

Dengar cerita kourang #Poyooo? Haha~

Baju Cinta
Seorang nenek datang menziarahi rumah cucu perempuannya yang baru
berkahwin.
Setelah membunyikan loceng, si nenek terkejut kerana
mendapati cucu perempuannya yang membuka pintu dgn tanpa seurat benang...
pun di badannya.
Belum sempat si nenek bertanya, si cucu berkata,

"Saya sedang menunggu suami saya pulang dari berkerja nie nek!"..

"Yg kau telanjang tu nape!!!???" marah si nenek.

"Ini la BAJU CINTA saya" balas si cucu perempuannya.

"BAJU CINTA ??" si nenek kehairanan.

"Ya, suami saya menyukainya, saya juga begitu senang MEMAKAInya.

Saya harap nenek dapat balik dulu sebelum suami saya pulang kerana tentu
suami saya nanti akan berasa malu melihat saya memakai BAJU CINTA ini di
hadapan nenek." pinta si cucu perempuannya.

Si nenek faham kehendak cucunya.
Dalam fikirannya mungkin itu cara
terbaru si isteri melayan sang suami.
Di dalam perjalanan pulang si
nenek mendapat idea.
Fikirnya dengan mengikut cara cucu perempuannya,
sudah tentu dia dapat mengeratkan hubungannya dengan si atok yang sudah
berumur.

Sesampainya di rumah, si nenek tadi terus menanggalkan semua pakaiannya,
mandi, berbedak dan memakai minyak wangi sewangi wanginya.

Kemudian si
nenek tadi pun menunggu si atok pulang.
Beberapa ketika si atok pon
pulang.

Sebaik saja pintu di buka, si atok mendapati si nenek berbogel kat depan
pintu....

"Awat hang nie? Dah buang tebiat keeer???" marah si atok tadi.

"Ini lah BAJU CINTA saya bang" kata si nenek tadi.

"BAJU CINTA???...... Kok iyea pun..... IRON la dulu baju tuh!!
nampak sangat kedutnyer....."

LIKE Arghh Si Cha & Saya Okay, Saya Dah Besar ^^

See More

Bapak yg pandai....
beckham bertanya kepada bapanya...

beckham: pak, betul ke make love tu best?

...

bapak: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

beckham: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?

bapak: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

beckham: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?

bapak: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu... kamu suka tak?!

beckham: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?

bapak: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

beckham: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?

bapak: kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

beckham: waaahhh... bapak ni pandailah!

bapak :

hahahhahahaha......

LIKE Arghh Si Cha & Saya Okay, Saya Dah Besar

See More

Aksi guru dan pelajar dalam bilik pengetua....
Seorang guru, Cikgu Murni (Umur: 22) menghadapi masalah dengan salah seorang muridnya (Abu).

Lalu guru ini bertanya kepada murid tersebut : "Apa sebenarnya masalah awak, Abu?"

...Continue Reading

Bole ke sy hamil?
Ketika sedang belajar dalam sebuah kelas darjah satu, Jenet cuba bertanyakan soalan pada gurunya,

Jenet : "Cikgu, bolehkah ibu saya hamil?"

...

Cikgu : "Berapa umur ibu Jenet?"

Jenet : "40 tahun, cikgu.."

Cikgu : "Ya, dia masih boleh hamil, Jenet"

Jenet : "Bolehkah kakak perempuan saya hamil?"

Cikgu : "Berapa umur kakak Jenet?"

Jenet : "19 tahun, cikgu.."

Cikgu : "Ya, sudah tentu. Kakak Jenet juga boleh hamil"

Jenet : "Mmm... bolehkah saya hamil, cikgu?"

Cikgu : "Berapa umurmu, Jenet?"

Jenet : "7 tahun, cikgu"

Cikgu : "Oh, Kamu belum cukup umur. Kamu masih belum boleh hamil lagi"

Tiba-tiba, Rizal yang duduk dibelakang jenet, mencelah sambil berbisik sesuatu
pada jenet, "betulkan, apa saya cakap.. tidak ada yang perlu kita khuatirkan!"

LIKE Arghh Si Cha & Saya Okay, Saya Dah Besar

See More

Nak tengok keretapi berlanggar!
Sarjo memohon perkerjaan sebagai penjaga lintasan kereta api. Dia
dihantar berjumpa Pak Basri , ketua bahagian lalulintas,untuk
diinterviu.

...

"Katakan ada 2 keretapi melalui jalan yang sama pada masa yang
sama,apa yang akan kamu lakukan?," tanya Pak Basri.

"Saya akan pindahkan salah satu rel yg lain,"jawab Sarjo.

"Kalau handle untuk mengalihkan relnya rosak, apa yang akan kamu
lakukan?"tanya Pak Basri lagi.

"Saya akan turun ke rel dan membelokkan relnya secara manual".

"Kalau tidak berfungsi atau alatnya rosak, bagaimana?".

"Saya akan balik ke pejabat dan menghubungi stesyen terdekat."

"Kalau telefonnya sedang digunakan?"

"Saya akan lari ke telefon awam yg terdekat?"

"Kalau telefon awam rosak?"

"Saya akan pulang menjemput nenek saya."

"Ooo....tapi kenapa pulak awak jemput nenek awak?" tanya Pak Basri
kehairanan.

"Kerana seumur hidup nenek saya selama 73 thn , nenek saya belum
pernah melihat keretapi berlanggar."

LIKE Arghh Si Cha & Saya Okay, Saya Dah Besar

See More