Posts

Weinig Blablabla.....en wel heel veel muziek in het weekend bij Radio Park FM. Luister naar de Hits, Classics en het nieuws uit onze regio. Radio Park FM - Dé Radio van Bij Ons!

Radio Park FM - 105,6 FM (Brasschaat) en binnenkort via 106,3 FM (Schoten).

Image may contain: sky, outdoor and text

- Brasschaat 2930

Wie kent ze nog, juffrouw Veva Vansina. Ze gaf vele jaren Nederlands, doorspekt met verhalen en anekdotes in het Mater Dei Centrum Brasschaat. Haar vuur voor verhalen zette velen aan tot lezen. Ze is ondertussen de 90 voorbij maar nog steeds rad van tong. Het 2de deel van haar boek “Algiz” is juist verschenen en zal voorgesteld worden op zaterdag 24 februari bij Standaard Boekhandel Brasschaat op de Bredabaan 316 in Brasschaat. Kom een praatje met haar slaan en laat deel I en/of deel II signeren op van 14u30 tot 16u. Iedereen is welkom.

Image may contain: 1 person, smiling, closeup
Image may contain: outdoor and text
Videos
Evergreen top 500 LIVE
32
7
En zwaaien maar in de Evergreen Top 500. Filmpje van AXA Antwerpen-zuid.
14
2
Photos
Posts

Vandaag is onze presentator, dj, voorzitter en bestuurder van Radio Park jarig. "Happy Birthday" Vince en geniet van je weekend xxx

Image may contain: 1 person, smiling, sitting, screen and indoor

- Brasschaat 2930

Op maandag 19 februari starten om 20u de inschrijvingen voor vakantieweken bij Kinderboerderij Mikerf in Brasschaat en voor de boerderijkampen tijdens de grote vakantie. Voor de paasactiviteiten zijn de inschrijven reeds gestart Alle info kan je vinden op de website: aralea.be/Kinderboerderij

Image may contain: 1 person, standing

- Gemeente Kapellen

Eén van onze adverteerders Frituur Maxi Kapellen zoekt medewerker m/v voltijds. Breng je cv binnen bij Frituur Maxi aan de Essenhoutstraat 1 in Kapellen. Je kan ook je cv doormailen naar info@frituurmaxi.be.

No automatic alt text available.

- Gemeente Brecht

Het Agentschap Wegen en Verkeer had begin deze week beslist de werken aan de brugvoeg in de Bethovenstraat in Brecht uit te stellen door het koude weer. Een nieuwe datum zal tijdig gecommuniceerd worden via de gemeentelijke website van de gemeente.

Image may contain: outdoor

- Gemeente Kapellen

Het gemeentelijk zwembad van Kapellen is op woensdag 21 februari 2018 van 13u30 tot 17u gesloten voor alle publiek en dit vanwege een zweminstuif voor leerlingen van de Kapelse scholen.

Image may contain: one or more people, child, pool and outdoor

We verwelkomen alweer een nieuwe adverteerder. The Dress aan de Donk Patio - het beleefcentrum kiest voor een radiocampagne op Radio Park FM! Stap je binnenkort in het huwelijksbootje, spring dan eens binnen bij "The Dress" want op de mooiste dag van je leven wil jij ook de mooiste zijn. Info -> www.thedress.be

Ook interesse in een professionele radiocampagne? Contacteer ons geheel vrijblijvend -> info@parkfm.be

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing, ocean, outdoor and water

- Brasschaat 2930

De eerste editie van Culinair Brasschaat gaat door op donderdag 29 maart in het Kasteel van Brasschaat met de medewerking van Radio Park FM.

No automatic alt text available.

- Brasschaat 2930

Al vele jaren kunnen jongeren en kinderen in Maria-ter-Heide komen skaten, basketten, klimmen, klauteren, ravotten en zich uitleven op het grote speelterrein in de Kerkedreef. Omdat het terrein zo intensief gebruikt wordt is het de hoogste tijd om het opnieuw in te richten. De kinderen van Mater Dei en Gibo Heide zijn actief betrokken bij het ontwerp van de nieuwe speeltuin. Ook tijdens de buitenspeeldag in 2017 konden kinderen uit de buurt hun mening kwijt over de ontwerpen. Na wat sleutelen werd uiteindelijk het ontwerp van Jan Ooms Goede Speelprojecten goedgekeurd. Na al het ontwerpen is het bijna tijd om de plannen om te zetten in werkelijkheid. Deze maand nog zullen de huidige toestellen plaats maken voor de nieuwe speeltoestellen.

Image may contain: tree and outdoor

- District Ekeren

Metingen hebben uitgewezen dat er in Kattenberg in Ekeren te snel wordt gereden. De stad zal daarom 4 betonnen rijbaankussens aanleggen in de straat. De werken starten op 19 februari en lopen tot en met 21 maart 2018. Er komen rijbaankussens ter hoogte van huisnummers 71, 79, 108 en 138. Dit is steeds ter hoogte van de versmallingen die er nu reeds zijn. Er gaan dan ook geen parkeerplaatsen verloren. Er is een omleiding voorzien via Molenstraat, Kloosterstraat, Driehoekstraat, Boerendijk, Bilderdijkstraat, Schoonbroek, Oorderseweg, Schutstraat.

Image may contain: tree, sky, house, plant and outdoor

- District Ekeren

Sinds 16u deze middag zijn de betonblokken in de Kloosterstraat verdwenen en wordt de Kloosterstraat volledig open gesteld voor alle verkeer. Let er wel even op dat de Kloosterstraat nu enkelrichting is, richting centrum vanaf de Moretuslei. De Lijn rijdt vanaf maandag 19/2 terug de normale route. Hier en daar moet de aannemer nog wel een kleinigheid aanpakken maar het district is zeer blij dat ongeveer 6 weken voor de geplande einddatum alle straten terug kunnen openstelt worden.

Image may contain: night and outdoor
Image may contain: one or more people and outdoor

- Gemeente Kapellen - District Ekeren

Opnieuw uitstel voor ontbrekende schakel van F14 fietsostrade Antwerpen-Essen

De provincie Antwerpen kreeg onlangs een nieuwe stedenbouwkundige vergunning voor de aanleg van de F14 fietsostrade Antwerpen-Essen over een afstand van 1,5 km tussen Vloeiende in Kapellen en Schriek in Ekeren. Helaas start één buurtbewoner opnieuw een gerechtelijke procedure op tegen de vergunning.

...

Op de laatste dag van de wettelijke termijn zette een buurtbewoner opnieuw een gerechtelijke procedure in gang waarin ze de schorsing en vernietiging van de net afgeleverde stedenbouwkundige vergunning vraagt. De Provincie Antwerpen kan door het instellen van deze nieuwe juridische procedure andermaal niet starten met de aanleg van dit zeer belangrijke deel van de fietsostrade F14.

Gedeputeerde Luk Lemmens, bevoegd voor mobiliteit: ”Tot de Vlaamse Raad voor Vergunningsbetwistingen een uitspraak doet over het verzoekschrift tot schorsing en vernietiging van de vergunning kunnen wij als overheid de werken niet laten aanvatten. Ik vind dat vooral jammer voor de honderden fietsers die door dit nieuwe uitstel moeten blijven wachten op een kwalitatieve fietsverbinding tussen Ekeren en Kapellen. De fietsende pendelaars zullen helaas nog een tijd moeten gebruik maken van de bestaande omweg van en naar de stad Antwerpen. Ik vind het onbegrijpelijk dat 1 persoon een project van een groot publiek belang zo lang kan tegenhouden, zeker als je ziet dat het draagvlak voor deze verbinding ontzettend groot is.”

De Vlaamse overheid (als vergunningverlenende overheid) en de buurtbewoner verdedigen later dit jaar hun zaak voor de Raad voor Vergunningsbetwistingen. De provincie Antwerpen dient een verzoekschrift in als tussenkomende partij. Na de pleidooien zal de voorzitter van de Raad voor Vergunningsbetwistingen een arrest vellen. Tot dat arrest rest de provincie Antwerpen niets anders dan afwachten.

Foto: provincie Antwerpen

See More
Image may contain: one or more people, people riding bicycles, bicycle and outdoor
Radio Park FM
Radio Station

- Brasschaat 2930

Vandaag kregen we van zaakvoerder Herman Janssens van Bakkerij Manus in primeur te horen dat De Romeo's naar Brasschaat komen op zondag 11 maart en dit ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Bakkerij Manus aan de Bredabaan. Er zijn die zondag rondleidingen voorzien in de bakkerij en werkplaatsen en voor de winkel zal een grote feesttent gezet worden voor het optreden van de Romeo’s.

Image may contain: plant, tree and outdoor
Image may contain: 3 people, people standing

- Brasschaat 2930

Bakkerij Manus aan de Bredabaan 491 in Brasschaat heeft morgenmiddag voor z'n klanten een zeer speciaal valentijnscadeau. Omstreeks 13u zal Tom Helsen twee liedjes komen brengen uit zijn nieuwe album “Cupcakes”. Iedereen is van harte welkom. Elke bezoeker krijgt tijdens het optreden een gratis cupcake en glaasje drank aangeboden van de zaak. Het interview van onze reporter Larisa de Vries met Herman van Bakkerij Manus hoor je in onze nieuwsuitzendingen.

Image may contain: one or more people

Culinair Brasschaat kiest ook voor een radiocampagne op Radio Park FM om de eerste editie van dit geweldige evenement wereldkundig te maken. Op donderdag 29 Maart 2018 om 19.00 uur wordt u culinair verwend in het kasteel van Brasschaat. Tickets en info -> www.culinair-brasschaat.be

Ook interesse in een professionele radiocampagne? Contacteer ons geheel vrijblijvend -> info@parkfm.be

culinair-brasschaat.be