Reviews
Partia e Gjelbër - Albanian Green Party has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Videos
Prezantohet programi elektoral i Partisë së Gjelbër
7
Momente nga prezantimi i Partise se Gjelber Shqiptare ne Global & European Greens Congress 2017
3
Rinia e Gjelbër, aktivitete në Ditën Ndërkombëtare të Mjedisit 5 Qershor
6
Posts

Fermat Familjare Shqiptare – Çelësi i Bujqësisë BIO dhe Organike

http://agroweb.org/…/fermat-familjare-celesi-i-bujqesise-b…/

Sipas statistikave zyrtare, sot në Shqipëri, më shumë se 90 % e bujqësisë është kryesisht e bazuar në fermat familjare. Nga AgroWeb.org
agroweb.org
Posts

Ekspertët e shoqatës se ricikluesve në Gjermani “German RETech Partnership” kanë zhvilluar një koncept me 5 faza në të cilët zhvillohet menaxhimi i mbetjeve. Bazuar në vlerësimin e Komisionit Evropian konkluzioni është që Shqipëria është akoma në fazën e parë të menaxhimit të mbetjeve. Faza e parë është depozitimi i pakontrolluar. Mbledhja e materialeve për riciklim bëhet së shumti në mënyrë formale pa i respektuar parimet themelore të higjenës dhe ruajtjes se mjedisit.
Faza ...e dytë është edhe faza ku fillon rregullisht menaxhimi i mbetjeve. Grumbullimit sistematik, në mënyrë të rregulluar dhe të besueshme dhe vendosja e deponive të menaxhuara siç duhet përbëjnë hapin e parë në zhvillimin e sektorit të menaxhimit të mbeturinave… Faza e tretë përfshin grumbullimin e ndarë të mbetjeve. Faza e katërt përfshin zgjerimin e industrisë së riciklimit, prodhim gazi dhe çfarë mbetet shkon në incineratore. Faza e pestë është ekonomia rrethore ku mbetja konsiderohet si burimi ku pjesa më e madhe riciklohet, pjesa që mbetet përdoret për rikuperim energjie dhe vetëm mbetjet e padjegshme dhe hiri shkon në landfill.

See More
Fakte tronditëse gjatë takimit të organizuar nga AKIP. Inxhinierët e mbetjeve, Stefan Schatz dhe Lulzim Baumann tregojnë përvojën e dështuar gjermane ku filtrat kushtojnë me shumë se...
syri.net

#bashkepermjedisin🌻🍃🌳🚴‍♂️💚

Ecovolis added 25 new photos.

CO2 është armiku i përbashkët për një zhvillim të qendrueshëm të Tiranës! Nuk luftohet në tryeza, por në rrugë duke akomoduar sa më shumë çiklistë, duke ndërgjegjësuar sa më shumë qytetarë dhe duke investuar për të ardhmen me ajër të pastër! #AjërPërTiranën #KorsiPërÇiklistët 🚴‍♂️🍁😍

Mbrojtja e mjedisit sfida më e madhe e qytetarëve! #bashkepermjedisin🍃🌳🚴‍♂️💚
Monument Natyre në Kanionet e Osumit në rrezik. Kjo është zona e fundit e mbetur e paprekur nga virusi i HEC-ve.

TemA Vendi më i vizituar në Shqipëri për sportet e ujit në turizmin malor, Kanoni i Osumit në Skrapar, është dënuar me vdekje. Qeveria shqiptare po i hap rrugë ndërtimit të tre hidrocentraleve në Bigas dhe Veleshnje, të cilët praktikisht asgjesojnë gjithë industrinë e turizmit në ...
gazetatema.net

Një vit i ri dhe i freskët po afron. Është koha për të qenë mirënjohës për vitit të kaluar dhe për të vlerësuar të gjitha arritjet tona. Në të njëjtën kohë, Viti i Ri 2018 është një rrugë e re për të filluar një përpjekje të fortë dhe një mundësi tjetër për të realizuar objektivat që kemi.
Qoftë ky vit i ri i mbarë për të gjithë ju dhe familjet e juaja!

No automatic alt text available.

Partia që ndryshoi jo vetëm pejzazhin partiak, por edhe kulturën politike në Gjermani. E themeluar si lëvizje proteste, sot partia "Aleanca 90 / Të Gjelbërit" është komponente e përhershme e skenës politike gjermane.

Partia që ndryshoi jo vetëm pejzazhin partiak, por edhe kulturën politike në Gjermani. E themeluar si lëvizje proteste, sot partia "Aleanca 90 / Të Gjelbërit" është komponente e përhershme e skenës politike gjermane.
dw.com

Po ndodh tani!
Keida Ushtelenca dhe Besin Sukthi delegate të Partisë së Gjelbër Shqiptare️ po zhvillojnë disa takime të rëndësishme me drejtues të lartë të EGP gjatë punimeve të këshillit të EGP që po mbahet në Karlstad të Suedisë.#partiaegjelber

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing
Image may contain: 4 people, people smiling, people standing and suit
Image may contain: 1 person, sitting and indoor
Image may contain: one or more people, people on stage and indoor
No automatic alt text available.
Partia e Gjelbër - Albanian Green Party

Aksion për krijimin e një mjedisi të gjelbër.Bashkohuni me ne në ditën e gjelbër! #bashkepermjedisin🍃🌳🚴‍♂️💚

Aksion për krijimin e një mjedisi të gjelbër.Bashkohuni me ne në ditën e gjelbër! #bashkepermjedisin🍃🌳🚴‍♂️💚

No automatic alt text available.
Image may contain: 7 people, people smiling, people standing and indoor
Partia e Gjelbër - Albanian Green Party is with Gazeta e Gjelbër.

Keida Ushtelenca do të përfaqësoj si delegate Partinë e Gjelbër Shqiptare️ në mbledhjen e këshillit të EGP që do të mbahet nga datat 24-26 Nëntor në Karlstad të Suedisë. #partiaegjelber🌻🍃🌍

Image may contain: 7 people, people smiling, people standing and indoor
Partia e Gjelbër - Albanian Green Party is with Gazeta e Gjelbër.

Keida Ushtelenca do të përfaqësoj si delegate Partinë e Gjelbër Shqiptare️ në mbledhjen e këshillit të EGP që do të mbahet nga datat 24-26 Nëntor në Karlstad të Suedisë. #partiaegjelber🌻🍃🌍

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
135 Views