CommunitySee All
Highlights info row image
209 people like this
Highlights info row image
208 people follow this
Reviews
Pbiro has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

Ministarstvo poljoprivrede u javnu je raspravu pustilo Nacrt pravilnika o provedbi podmjere 6.2. “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima.

Neke od osnovnih uvjeta prihvatljivosti prema nacrtu Pravilnika možete pogledati i na našoj web stranici:

http://www.pbiro.hr/poticaji-eu-mps-operacija-6-2-1/

Ministarstvo poljoprivrede putem portala e-savjetovanje, u javnu je raspravu pustilo Nacrt pravilnika o provedbi Mjere 6 “Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja”, podmjere 6.2. “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja…
pbiro.hr
Pbiro added 2 new photos.
June 9

Poslovna edukacija poduzetnika početnika i potencijalnih poduzetnika PGŽ-a održana je i za početnike otoka Krka. Zahvaljujemo se svim našim polaznicima na sudjelovanju i velikoj volji za stjecanjem novih znanja. Stojimo na raspolaganju za sve potrebne savjete u poslovanju.

Image may contain: people sitting, table and indoor
Image may contain: sky, mountain, outdoor, nature and water
Posts
Pbiro updated their cover photo.
June 5
No automatic alt text available.
Pbiro
May 18

Poslovna edukacija poduzetnika početnika i potencijalnih poduzetnika PGŽ-a nastavila i na području Gorskog kotara. Zahvaljujemo se Gradu Delnicama i HZZ-u na suradnji te svim sudionicima stojimo na raspolaganju za sve potrebne savjete u njihovom poslovanju.

Image may contain: house, sky, tree, outdoor and nature
Pbiro added 2 new photos from May 4.
May 4

Nakon poslovne edukacije poduzetnika početnika s područja grada Rijeke i priobalja, održana je poslovna edukacija poduzetnika početnika otoka Cresa i Lošinja. Zahvaljujemo UO Cres-Lošinj na ugodnom gostoprimstvu i svim poduzetnicima koji su prisustvovali! Radujemo se nastavku suradnje!

Image may contain: 4 people, people sitting, screen, office and indoor
Image may contain: 2 people, people sitting, screen, office and indoor
Pbiro added 2 new photos from May 3.
May 3

Uspješno je završena još jedna poslovna edukacija poduzetnika početnika i potencijalnih poduzetnika. Zahvaljujemo se svim našim polaznicima s područja grada Rijeke i priobalja na sudjelovanju i velikoj volji za stjecanjem novih znanja. Veselimo se nastavku suradnje u razvoju uspješnih poslovnih projekata!

Image may contain: 5 people, people sitting, table, screen, office and indoor
Image may contain: one or more people, people sitting, screen, table and indoor

Objavljen je Natječaj za provedbu tipa operacije 4.1.2 Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš.

Sufinanciranje iznosi 50-90%, a maksimalni iznos potpore po projektu 1.000.000 eura osim za početnike gdje je maksimalni iznos 100.000 eura po projektu.

Dodatne Informacije: ...
http://www.pbiro.hr/poticaji-eu-mps-operacija-4-1-2/

See More
Ministarstvo poljoprivrede objavilo je dana 24.04.2017. godine Natječaj za provedbu Podmjere 4.1. ''Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstv'' – provedba tipa operacije 4.1.2. ''Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš''. Prihvatljivi...
pbiro.hr

Objavljena su dva natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.1. Programa ruralnog razvoja za sektor stočarstva i peradarstva.

Sufinanciranje iznosi 50-70%, a maksimalni iznos potpore po projektu 1.000.000 eura, osim za početnike gdje je maksimalni iznos 100.000 eura po projektu.

Dodatne informacije:...
http://www.pbiro.hr/poticaji-eu-mps-operacija-4-1-1-stocar…/
http://www.pbiro.hr/poticaji-eu-mps-operacija-4-1-1-stocar…/

See More
Ministarstvo poljoprivrede objavilo je dana 24.04.2017. godine Natječaj za provedbu Podmjere 4.1. ''Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva'' – provedba tipa operacije 4.1.1. ''Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava'' sektor stočarstva i p...
pbiro.hr

Objavljena su dva natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.1. Programa ruralnog razvoja za sektor voća i povrća.

Sufinanciranje iznosi 50-70%, a maksimalni iznos potpore po projektu 1.000.000 eura, osim za početnike gdje je maksimalni iznos 100.000 eura po projektu.

Dodatne informacije:...
http://www.pbiro.hr/poticaji-eu-mps-operacija-4-1-1-voce-p…/
http://www.pbiro.hr/poticaji-eu-mps-operacija-4-1-1-voce-p…/

See More
Ministarstvo poljoprivrede objavilo je dana 24.04.2017. godine Natječaj za provedbu Podmjere 4.1. ''Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva'' – provedba tipa operacije 4.1.1. ''Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava'' sektor voća i povrća...
pbiro.hr

Objavljen je Javni poziv poduzetnicima za podnošenje prijava za dodjelu potpora i subvencija za razvoj malog gospodarstva iz Proračuna Primorsko-goranske županije u 2017. godini.

Javni poziv i Upute za prijavitelje sa popisom dokumentacije koja se predaje možete pronaći na službenim Internet stranicama Primorsko-goranske županije www.pgz.hr.

PGŽ - Naslovnica
pgz.hr

PBIRO u suradnji sa Primorsko-goranskom županijom i ove godine provodi besplatno poslovno savjetovanje za pokretanje i unapređenje poslovanja poduzetnika početnika i potencijalnih poduzetnika.

Vaše online prijave možete izvršiti na stranici http://www.pbiro.hr/prijava-javni-poziv-poduzetnici-pbiro-…/ te pronaći i detaljnije informacije.

Budite brzi jer broj polaznika je ograničen radi osiguranja kvalitete i individualnog pristupa! Veselimo se vašoj prijavi!

Javni poziv poduzetnicima početnicima i potencijalnim poduzetnicima za dobivanje besplatnog savjetovanja temeljem projekta „Poticanje razvoja poduzetničkog potencijala poduzetnika početnika na području Primorsko – goranske županije“ I. Primorsko – goranska županija, u suradnji s poduzetničkim cent...
pbiro.hr

U ponedjeljak, 27.03.2017. smo se družili sa turističkim gospodarstvima s područja Grada Pule i Općine Marčana.

Zahvaljujemo se TZ Grada Pule i TZ Općine Marčana na suradnji te svim sudionicima na aktivnom sudjelovanju i opuštenoj atmosferi!

Image may contain: 4 people, people sitting, table and indoor
Image may contain: 4 people, people sitting, table and indoor
Image may contain: 1 person, sitting, table and indoor

Jučer smo u suradnji sa TZO Punat održali radionicu ''Potpore za rast i razvoj turističkog gospodarstva''.

Zahvaljujemo se svim sudionicima te stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije.

http://www.pbiro.hr/poticaji-mint-ktg/

Image may contain: 1 person, sitting, table and indoor
Image may contain: one or more people, people sitting and indoor

Ministarstvo turizma objavilo je Javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem programa Konkurentnost turističkog gospodarstva.

Subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge), OPG-i koji pružaju ugostiteljske i/ili turističke usluge te fizičke osobe (privatni iznajmljivači) putem ovog Poziva mogu ostvariti do 60% ukupno opravdanih/prihvatljivih troškova nastalih u 2016. i 2017. godini.

Javni poziv je ot...voren do 10. travnja 2017.

See More
Ministarstvo turizma objavilo je dana 06. ožujka 2017. godine Javni poziv za kandidiranje projekta ''Konkurentnost turističkog gospodarstva''. Prihvatljivi korisnici: Subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge), OPG - obiteljska poljoprivredna gospodarstva k...
pbiro.hr

U suradnji sa LAG-om Kvarnerski otoci 02.03.2017. održali smo radionicu "Potpore za razvoj malih poljoprivrednika – Natječaj za provedbu tipa operacije 6.3.1.''.

Zahvaljujemo se sudionicima na aktivnom sudjelovanju i opuštenoj atmosferi! Sretno sa prijavama!

http://www.pbiro.hr/poticaji-eu-fond-ruralni-razvoj-podmje…/

Image may contain: 5 people, people sitting and indoor
Image may contain: one or more people, people standing and indoor

Iskreno hvala brojnim i zainteresiranim sudionicima tribine na temu stresa koja se održala jučer u 18 sati u Gradskoj vijećnici. Naš predavač Tijana Debelić, u suradnji sa kolegom i doktorom Aleksandrom Ljubotinom, približila je prisutnima jedan novi, malo drugačiji pogled na stres.

Image may contain: 4 people, people smiling