Reviews
Pbiro has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je Poziv ''Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama''.

Rok za podnošenje prijava: 17. siječnja 2018. godine

https://www.pbiro.hr/poticaji-eu-mzoe-en-ucinkovitost-proi…/

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je dana 10. listopada 2017. godine Poziv ''Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama''. Prihvatljivi prijavitelji: Mikro, mala, srednja i velika privatna poduzeća registrirana za obavljanj...
pbiro.hr

Ministarstvo turizma objavilo je Javni poziv za otvoreni iskaz interesa malih i srednjih poduzetnika za ulaganja u tematski definirane hotele.

Predmet poziva je identifikacija interesa i potreba malih i srednjih poduzetnika za ulaganjem u projekte podizanja kvalitete i dodatne ponude smještajnih objekata iz skupine Hoteli, koji bi mogli biti sufinancirani iz Strukturnih fondova.

Rok za predaju prijave: 18.10.2017.

... See More
Ministarstvo turizma objavilo je dana 02. listopada 2017. godine Javni poziv za otvoreni iskaz interesa malih i srednjih poduzetnika za ulaganja u tematski definirane hotele. Predmet poziva: identifikacija interesa i potreba malih i srednjih poduzetnika za ulaganjem u projekte podizanja kvalitete i…
pbiro.hr
Posts

Objavljena je izmjena Indikativnog plana objave natječaja za poduzetnike iz Operativnog programa ”Konkurentnost i kohezija” u 2017. godini.

Pripremite se na vrijeme!

https://www.pbiro.hr/poticaji-eu-op-kk-2017-poduzetnici/

Indikativni godišnji plan Poziva na dostavu projektnih prijedloga (PDP) sufinanciranih iz Operativnog programa ,,Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020. za 2017. godinu (stanje na dan 02.10.2017.) 1. Kompetentnost i razvoj MSP – faza II Indikativna vrijednost: 216.652.430 kuna Vrsta postupka dodjele:…
pbiro.hr
Pbiro
September 5

Objavljen je Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko-goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima u 2017.
Javni poziv možete pronaći na službenim Internet stranicama Primorsko-goranske županije www.pgz.hr.

PGŽ - Naslovnica
pgz.hr
Pbiro
September 3

Povećana je alokacija Poziva ''Kompetentnost i razvoj MSP'' na 1.342.000.000 HRK s ciljem dodjele bespovratnih sredstava projektima koji su pristigli do zatvaranja poziva, odnosno 31. prosinca 2016. godine.

Krajem studenog 2017. godine najavljeno je ponovno raspisivanje Poziva ''Kompetentnost i razvoj MSP - faza II''.

Pripremite se na vrijeme!

... See More
Indikativni godišnji plan Poziva na dostavu projektnih prijedloga (PDP) sufinanciranih iz Operativnog programa ,,Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020. za 2017. godinu (stanje na dan 03.01.2017.) Pružanje visokokvalitetnih usluga MSP putem Poduzetničkih potpornih institucija (PPI) Indikativna vrijedn...
pbiro.hr
Pbiro added a post from September 1 to their timeline.
September 1

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem prvih odluka za EU potporu iz natječaja za podmjere 4.1, „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ i 4.2, „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“ zatvorenih 17. i 31. srpnja. 2017. godine.

Do kraja rujna očekuje se izdavanje odluka svim poljoprivrednicima koji su se prijavili na natječaje u Mjeri 4!

PBIRO traži mlade visokoobrazovane ljude za razvoj karijere - proširujemo svoj tim stručnjaka, te stoga otvaramo mjesto za 1 osobu za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa, za rad na EU projektima - stručnog suradnika/stručnu suradnicu za ekonomske analize.

Detaljnije na: http://www.pbiro.hr/posao/

PBIRO želi proširiti svoj tim stručnjaka, te stoga otvara mjesto za 1 osobu za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa, za rad na EU projektima - stručnog suradnika/stručnu suradnicu za ekonomske analize. Stoga, ukoliko ste: završili ekonomski ili srodni fakultet (mag.oec.) bez r...
pbiro.hr
Pbiro
July 13

Ministarstvo poljoprivrede u javnu je raspravu pustilo Nacrt pravilnika o provedbi podmjere 6.2. “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima.

Neke od osnovnih uvjeta prihvatljivosti prema nacrtu Pravilnika možete pogledati i na našoj web stranici:

http://www.pbiro.hr/poticaji-eu-mps-operacija-6-2-1/

Ministarstvo poljoprivrede putem portala e-savjetovanje, u javnu je raspravu pustilo Nacrt pravilnika o provedbi Mjere 6 “Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja”, podmjere 6.2. “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja…
pbiro.hr
Pbiro added 2 new photos.
June 9

Poslovna edukacija poduzetnika početnika i potencijalnih poduzetnika PGŽ-a održana je i za početnike otoka Krka. Zahvaljujemo se svim našim polaznicima na sudjelovanju i velikoj volji za stjecanjem novih znanja. Stojimo na raspolaganju za sve potrebne savjete u poslovanju.

Image may contain: people sitting, table and indoor
Image may contain: sky, mountain, outdoor, nature and water
Pbiro updated their cover photo.
June 5
No automatic alt text available.
Pbiro
May 18

Poslovna edukacija poduzetnika početnika i potencijalnih poduzetnika PGŽ-a nastavila i na području Gorskog kotara. Zahvaljujemo se Gradu Delnicama i HZZ-u na suradnji te svim sudionicima stojimo na raspolaganju za sve potrebne savjete u njihovom poslovanju.

Image may contain: house, sky, tree, outdoor and nature
Pbiro added 2 new photos from May 4.
May 4

Nakon poslovne edukacije poduzetnika početnika s područja grada Rijeke i priobalja, održana je poslovna edukacija poduzetnika početnika otoka Cresa i Lošinja. Zahvaljujemo UO Cres-Lošinj na ugodnom gostoprimstvu i svim poduzetnicima koji su prisustvovali! Radujemo se nastavku suradnje!

Image may contain: 4 people, people sitting, screen, office and indoor
Image may contain: 2 people, people sitting, screen, office and indoor
Pbiro added 2 new photos from May 3.
May 3

Uspješno je završena još jedna poslovna edukacija poduzetnika početnika i potencijalnih poduzetnika. Zahvaljujemo se svim našim polaznicima s područja grada Rijeke i priobalja na sudjelovanju i velikoj volji za stjecanjem novih znanja. Veselimo se nastavku suradnje u razvoju uspješnih poslovnih projekata!

Image may contain: 5 people, people sitting, table, screen, office and indoor
Image may contain: one or more people, people sitting, screen, table and indoor

Objavljen je Natječaj za provedbu tipa operacije 4.1.2 Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš.

Sufinanciranje iznosi 50-90%, a maksimalni iznos potpore po projektu 1.000.000 eura osim za početnike gdje je maksimalni iznos 100.000 eura po projektu.

Dodatne Informacije: ...
http://www.pbiro.hr/poticaji-eu-mps-operacija-4-1-2/

See More
Ministarstvo poljoprivrede objavilo je dana 24.04.2017. godine Natječaj za provedbu Podmjere 4.1. ''Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstv'' – provedba tipa operacije 4.1.2. ''Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš''. Prihvatljivi...
pbiro.hr

Objavljena su dva natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.1. Programa ruralnog razvoja za sektor stočarstva i peradarstva.

Sufinanciranje iznosi 50-70%, a maksimalni iznos potpore po projektu 1.000.000 eura, osim za početnike gdje je maksimalni iznos 100.000 eura po projektu.

Dodatne informacije:...
http://www.pbiro.hr/poticaji-eu-mps-operacija-4-1-1-stocar…/
http://www.pbiro.hr/poticaji-eu-mps-operacija-4-1-1-stocar…/

See More
Ministarstvo poljoprivrede objavilo je dana 24.04.2017. godine Natječaj za provedbu Podmjere 4.1. ''Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva'' – provedba tipa operacije 4.1.1. ''Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava'' sektor stočarstva i p...
pbiro.hr

Objavljena su dva natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.1. Programa ruralnog razvoja za sektor voća i povrća.

Sufinanciranje iznosi 50-70%, a maksimalni iznos potpore po projektu 1.000.000 eura, osim za početnike gdje je maksimalni iznos 100.000 eura po projektu.

Dodatne informacije:...
http://www.pbiro.hr/poticaji-eu-mps-operacija-4-1-1-voce-p…/
http://www.pbiro.hr/poticaji-eu-mps-operacija-4-1-1-voce-p…/

See More
Ministarstvo poljoprivrede objavilo je dana 24.04.2017. godine Natječaj za provedbu Podmjere 4.1. ''Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva'' – provedba tipa operacije 4.1.1. ''Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava'' sektor voća i povrća...
pbiro.hr