Posts

Over 2 weken is het zover! Heeft u al een kaartje? Spreker #7 is Linette Dijk, een Beeldend Kunstenaar uit Veenendaal. Haar kunstwerken zijn documenten waarmee ze op het leven reflecteert en het daarmee tegelijkertijd omarmt. Ze laat iets van zichzelf zien en hoopt vanuit kwetsbaarheid liefde uit te delen. Linette is als beeldend kunstenaar gespecialiseerd in bronzen beelden en portretten. Met haar portretten heeft ze een eigen kenmerkende techniek ontwikkeld met houtskool e...n olieverf. Ze heeft haar masteropleiding voor bronzen beelden in de openbare ruimte.
Naast kunstenaar is ze auteur, spreker, art director en theoloog. Ze zal spreken op de PechaKucha Night Veenendaal #7met als presentatietitel “OMDAT IK LEEF; under construction”

Wij zijn erg benieuwd! Kaartjes zijn te koop (€10) via: https://shop.eventix.io/14e7cad0-16ef-11e8-8baa-8da…/tickets

Foto: RoosKiekt Fotografie

See More
Image may contain: 1 person, closeup
PechaKucha Night Veenendaal updated their profile picture.

Over 2 weken is het zover! De 7e editie van de PechaKucha Night Veenendaal. Een inspirerende avond vol sprekers met het speciale PechaKucha format: 20 beelden van elk 20 seconden. Heeft u al een kaartje? Vind alle informatie in ons PechaKucha Night Veenendaal #7 facebookevenement! 🎉

Image may contain: text
Videos
Jan Bus; het effect van aandacht
4
Secret Millionaire, bankman Rene laat zien wat echt van waarde is
4
Elise Huijbrechts Leeft van de kunst
5
Photos
Posts
PechaKucha Night Veenendaal updated their cover photo.

Een inspirerende avond vol sprekers en met een interessant presentatieformat! Komt u ook? Vind meer informatie en tickets via ons PechaKucha Night Veenendaal #7 facebookevenement.

Image may contain: text

Spreker #6 is Henrieke Segers. Ze gaat u uitdagen tijdens PechaKucha Night Veenendaal #7 om na te denken over onder andere de volgende vragen: Wat is de reden dat u in actie komt om iets te doen voor een ander? Hoe vrij voelt u zich om te geven? Ze is initiatiefneemster van Netwerk voor Jou, een lokaal jongerenvrijwilligersnetwerk waardoor kwetsbare mensen in Veenendaal worden gezien en geholpen.
Benieuwd naar haar verhaal en die van de 7 andere sprekers? Koop snel een kaartje via: https://shop.eventix.io/14e7cad0-16ef-11e8-8baa-8da…/tickets

Image may contain: 1 person, smiling, standing and outdoor

Waarom moet u naar PechaKucha Night Veenendaal #7 gaan? Wij vroegen het! Een quote van een vorige bezoeker: “Ik vind het interessant om geïnspireerd te raken door mensen uit een ander vakgebied en op die manier aan het denken te worden gezet. Het zijn allemaal verschillende mensen met verschillende invalshoeken."

APR4
Wed 7:30 PM UTC+02Theater De LampegietVeenendaal, Netherlands
21 people interested

Heeft u al een kaartje voor PechaKucha Night Veenendaal #7?
Spreker #5 is Mieke van Dijk! De directrice van de Bibliotheek Veenendaal, ook wel bekend als de Cultuurfabriek. Van boekenpaleis naar leescafé, daar zal deze PechaKucha presentatie over gaan. Sinds oktober 2010 is Mieke samen met het bibliotheekteam aan het bouwen aan een Cultuurfabriek die een functie vervult voor alle Veenendalers en op die manier bijdragen aan ontmoeting, ontspanning, ontdekking en ontwikkeling! Benieuwd? Bestel direct een kaartje: https://shop.eventix.io/14e7cad0-16ef-11e8-8baa-8da…/tickets

Foto: Wim Nieuwenhuizen

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting, people standing and indoor

Over 3 weken is het zover: PechaKucha Night Veenendaal #7! Met interessante sprekers. Spreker #4 is Gordon Oron! Hij is als huisarts gevestigd in Leerdam en is op dit moment bezig met een interessant project: het Consultatiebureau voor Ouderen. Hij hoopt een mooi en inspirerend verhaal te vertellen over dit project. Aandacht en goede zorg voor een groep mensen waar wij veel aan te danken hebben. Erg belangrijk om over na te denken! Bij zijn? Koop nu een ticket (€10) via: https://shop.eventix.io/14e7cad0-16ef-11e8-8baa-8da…/tickets

Image may contain: 1 person, smiling

Wie heeft hem al gespot in Veenendaal? De poster voor de 7e PechaKucha Night Veenendaal, 4 april 20:20, Theater Lampegiet.
Tickets zijn direct te bestellen via deze link: https://www.facebook.com/pechakuchaveene…/…/993653613992268/

Image may contain: text
Image may contain: text

Spreker #3 is Eric Reede! Hij is geboren en getogen in Veenendaal, maar is nu net terug uit Japan waar hij de liefde van zijn leven vond en 17 mooie jaren heeft kunnen wonen. Hij woonde in het mooie pittoreske Takayama, midden tussen de bergen, waar tussen alle Japanners alleen een enkele Europeaan en wat Amerikanen woonden. U gaat meer te weten komen over het mysterieuze land Japan! Tijdens de PechaKucha Night zal hij u wat meegeven over de aandacht voor details, voor vorm en voor etiquette. Wij zijn erg benieuwd! U ook? Tickets zijn al beschikbaar! Vind ze via ons Facebookevenement: PechaKucha Night Veenendaal #7

Foto: Urban Capture

Image may contain: sky, tree, house, bridge, outdoor, nature and water

Heeft u al een kaartje voor PechaKucha Night Veenendaal #7? Een van de sprekers is Mona Halhoul! Ook wel bekend op Facebook als Mona Get Inspired. Deze vrouw is inspirerend! Ze is een jong onderneemster, geboren in Marokko en woont sinds 2009 in Nederland waar ze met vallen en opstaan haar plekje heeft gevonden. Tijdens deze 7e editie van de PechaKucha Night Veenendaal vertelt ze over haar werk als lifestyle coach voor allochtone vrouwen en missie ‘van immigratie naar zelfrealisatie’ en ook hoe ze via haar online onderneming veel allochtone vrouwen heeft geholpen om zichzelf te realiseren in het immigratie land.

Wij zijn erg benieuwd! Jullie ook? 4 april, 19:30, Theater De Lampegiet. Tickets zijn verkrijgbaar via: https://shop.eventix.io/14e7cad0-16ef-11e8-8baa-8da…/tickets

Image may contain: 1 person, smiling, closeup

Aankomende weken zullen we alle sprekers bekendmaken van PechaKucha Night Veenendaal #7! Niemand minder dan Merlijn Twaalfhoven is spreker #1!

Merlijn is een bekende componist en ontwerper van muziekprojecten op ongewone locaties. Zo werkte hij in natuurgebieden, vluchtelingenkampen, een zigeunerghetto, de favela van Rio de Janeiro en in huiskamers van Oost Jeruzalem.

Hij doorbreekt bestaande grenzen tussen genres en stijlen en kiest actuele gebeurtenissen als onderwerp. Z...o bracht hij schrijvers in Aleppo en Syrische musici in Nederland samen met leden van het Concertgebouw Orkest voor een interactief muziekstuk waarin direct contact met achterblijvers in het bezette Aleppo werd gelegd.

Merlijn schreef het boek Kunst in de Wereld, een pleidooi voor een directe verbintenis tussen kunst de samenleving en ontving een UNESCO award. Met The Turn Club zet hij zich in om vastgeroeste patronen in de samenleving te doorbreken en nieuwe verbintenissen te scheppen tussen kunst en maatschappelijke vraagstukken.

Op de PechaKucha Night Veenendaal #7 zal hij een inspirerend verhaal vertellen met als titel: ‘The Turn Club: met een kunstenaars mindset maatschappelijke vraagstukken te lijf’

Wij zijn erg benieuwd! Jullie ook? Tickets zijn al beschikbaar! Vind ze via deze link: https://shop.eventix.io/14e7cad0-16ef-11e8-8baa-8da…/tickets

See More
Image may contain: 2 people, people on stage and people playing musical instruments
PechaKucha Night Veenendaal
Community

Pecha Kucha Night Veenendaal komt terug! Op woensdag 4 april is de 7e editie. Wat houdt het in? Het wordt een inspirerende avond met korte, creatieve presentaties gegeven door 8 verschillende sprekers. Met een interessant format: aan de hand van 20 slides, die maar 20 seconde per slide blijven staan vertellen de sprekers hun verhaal. Hierdoor heeft iedereen dezelfde presentatietijd en blijft het interessant! Het idee ontstond in Japan, maar tegenwoordig vind je Pecha Kucha Nights over de hele wereld. Nu voor de 7e keer ook dichterbij de deur: in Veenendaal!

Zet jezelf op geïnteresseerd/aanwezig op ons PechaKucha Night Veenendaal #7 facebookevenement en mis zo niks. Morgen wordt de eerste spreker bekend gemaakt!

Foto: stgo.es

Image may contain: one or more people, crowd and indoor

De lijst is compleet. 8 mooie sprekers met unieke verhalen. 4 april 20.20 uur Theater De Lampegiet.

de ticketmachine voor 4 april doet het. met dank aan Stuif Entertainment 😀

PechaKucha Night Veenendaal updated their cover photo.
February 21
Image may contain: text
PechaKucha Night Veenendaal updated their cover photo.
February 21
Image may contain: text