Photos
Reviews
4.9
11 Reviews
Tell people what you think
Olga Bakker
· May 2, 2018
Bedankt voor de fijne begeleiding voor en tijdens de uitvaartdienst voor mijn moeder. Speciale dank aan Hans Cox, voor zijn empathie en correcte handelen voor en in het bijzonder tijdens het leiden va...n de dienst. See More
Monique Deckers
· November 18, 2016
Dankjewel allemaal voor de warme en geweldige begeleiding na het overlijden en tijdens het afscheid en de uitvaart van onze moeder en oma.
Wij hebben dit als een enorme steun ervaren en we voelden de... bijzondere en gemeende aandacht voor ons allemaal en door jullie allemaal!!
Alles liep perfect en geen vraag was te gek voor jullie!! Echt superfijn!
Mam lag er prachtig bij, als ze het zelf zou kunnen zien, zou ze met een glimlach en tevreden toe gekeken hebben, dat weten wij zeker!!
Dit geeft ons ontzettend veel steun en kracht.
Petje af voor zo'n mooi bedrijf!!
Alle lof voor jullie!! ���
Namens de gehele familie,
warme groeten van Miriam en Monique
See More
Angelique Verhoeven
· September 7, 2017
Michelle, dank voor de mooie woorden tijdens het afscheid van afgelopen woensdag. Vanuit een warm hart gesproken, heel erg mooi. Dit werk is je op het lijf geschreven. Peusen uitvaartzorg mag in de ha...nden klappen met zo'n gedreven kracht. See More
Marco Caris
· November 24, 2016
Hartelijk dank voor de mooie dienst van m'n vader.
Ook de begeleiding voor en na de crematie was heel mooi!
Speciaal dank aan Michelle!
Fons Mulders
· February 13, 2015
Peusen Uitvaartzorg en Crematorium heeft een lange geschiedenis waarin op zeer professionele wijze ervaring en kennis is opgebouwd. De ervaring en kennis wordt met dezelfde discipline en professie gek...oppeld aan empathie. Een voorbeeld voor veel ondernemers. Een steun voor de nabestaanden op de momenten dat het nodig is. See More
Guedelia Telfer
· February 5, 2016
Bedankt voor alle tijd en begeleiding tijdens het verlies van mijn zoon, een grote dank gaat naar Dhr Pol van.
Henry Ooijen
· November 8, 2015
Een mooi familie bedrijf met mensen die hun vak met liefde uitvoeren
Renate Visschers-Verstraelen
· April 9, 2017
Vandaag was de gedenkdag. Wat was dit mooi en emotioneel.
Posts

Onderzoek @Consumentenbond noemt uitvaartbranche vaak schimmig over kosten. Keurmerk Uitvaartzorg: Onze keurmerkhouders leggen vooraf altijd een transparante kostenbegroting voor, dus de meeste nabestaanden weten gelukkig wel vooraf wat de uitvaart gaat kosten. @KM_Uitvaartzorg. Peusen Uitvaartzorg conformeert zich sinds de instelling van het KeurmerkUitvaartzorg hieraan, nu al ruim 10 jaar.

Image may contain: 1 person, smiling, plant, flower and indoor
Marcel Boreas

Bij Peusen Uitvaartzorg in Echt vindt ieder half jaar een herdenkingsbijeenkomst plaats voor de overledenen van de voorafgaande periode. Tijdens de vandaag geho...uden herdenking werd ook stilgestaan bij het overlijden van pap begin december jongstleden. In een volle aula van het uitvaartcentrum luisterden familieleden en nabestaanden naar liederen en overwegingen met als doel het verlies makkelijker te kunnen dragen. Van alle overledenen stond een foto met een brandende kaars vooraan in de aula. De namen en overlijdensdata werden ook een voor een op een scherm geprojecteerd. Na afloop van de herdenking kreeg elke familie een roos mee naar huis.

See More
Posts
Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis. Wanneer u een begrafenis of crematie moet laten verzorgen, wilt u dat dit goed gebeurt. Controleer daarom bij het kiezen van een uitvaartonderneming altijd eerst of deze over het Keurmerk Uitvaartzorg beschikt. U weet dan zeker dat u kiest voor kwaliteit.....
t.co
Image may contain: 2 people, people sitting, table and indoor
Image may contain: one or more people, people sitting and indoor
No automatic alt text available.
De Zorggroep added 3 new photos.

Binnen woonzorgcentrum Herte werken een aantal cliënten van stichting PSW als vrijwilliger. Zij begeleiden de bewoners bij activiteiten in het woonzorgcentrum. ...Als vrijwilliger word je regelmatig geconfronteerd met afscheid nemen van bewoners bij overlijden. Het is niet altijd gemakkelijk om het een plaats te geven. De vrijwilligers van PSW vinden afscheid nemen vaak moeilijk; ook omdat het heel onverwacht kan gebeuren. Daarom werd voor hen een bijeenkomst georganiseerd in samenwerking met Peusen Uitvaartzorg Crematorium te Echt. Elvira, werkzaam als uitvaartverzorgster bij Peusen, heeft in eenvoudige taal uitgelegd hoe de dood bij het leven hoort. En de vrijwilligers tips gegeven hoe ze met onverwacht overlijden om kunnen gaan. Er werden ervaringen gedeeld en als slot ontving iedere deelnemer een beschermengeltje als steun. Een bijzondere bijeenkomst van veel waarde.

See More

Plus Magazine heeft prijsvergelijkingsonderzoek gedaan onder 92 crematoria in Nederland. Hieruit blijkt dat de gehanteerde prijzen nogal kunnen verschillen. Crematorium Echt-Susteren valt op door een goede prijs/kwaliteitsverhouding ook in vergelijking met onze directe omgeving.

Erratum: Anders dan vermeld staat is de prijs van een kopje koffie bij ons geen 3,05 euro maar 2,05 euro*.
(*tarieven 2017)

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) heeft afgelopen jaar 20 nieuwe keurmerkhouders mogen verwelkomen. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst werden zij in het zonnetje gezet. De bijeenkomst, die verder in het teken stond van de vraag ‘Kan een keurmerk een merk zijn?’, vond donderdag 12 oktober plaats bij Crematorium en Uitvaartcentrum Waalstede te Nijmegen.

“Keurmerkhouders geloven in de garanties die het Keurmerk geeft. Zij zien daarnaast dat de onafhankelijk toetsing van grote... waarde is voor de eigen onderneming”, zo stelt Matthijs de Gee, voorzitter van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg.

Het Keurmerk Uitvaartzorg helpt bij het kiezen van een uitvaartonderneming die kwaliteit biedt. Ondernemers met het Keurmerk zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Inmiddels zijn ruim 360 uitvaartondernemers in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg; in totaal verzorgen zij naar eigen zeggen nu een meerderheid van alle uitvaarten in Nederland. Periodiek toetst een onafhankelijke instelling of zij nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

See More
Image may contain: night and outdoor

Sinds 15 juni is Carla Reinaerdts, uitvaartverzorgster uit Sittard ons team komen versterken. Welkom Carla bij Peusen Uitvaartzorg Crematorium

Image may contain: 1 person, smiling, closeup

Afgelopen week weer een bijzondere catering mogen verzorgen in ons crematorium, met diverse gerechten waaronder: tomatenrivierkreeftensoepje, vitello tonnato en carpaccio, in samenwerking met Kookatelier Wils, Pauline en Yoeri dankjewel.

Image may contain: food
Image may contain: food and indoor

Sinds 15 maart is Hans Cox, uitvaartverzorger uit Herten bij ons team gekomen. Welkom Hans bij Peusen Uitvaartzorg Crematorium.

Image may contain: 1 person, smiling

Ter versterking van ons team is er een nieuwe vacature: catering medewerker crematorium: voor meer info zie: http://www.peusen.nl/Over-ons/Vacature

Image may contain: indoor
No automatic alt text available.
Image may contain: indoor
Image may contain: indoor
Melitta Professional Coffee Solutions Benelux BV added 4 new photos.

Maandag jl. werd de Cafina ALPHA-F geïnstalleerd bij Peusen Uitvaartzorg Crematorium in Echt. Een project dat gerealiseerd werd in samenwerking met partner LIMC...AF Koffie Service Systems.
We danken de Heer en Mevrouw Peusen voor deze gewaardeerde opdracht en het vertrouwen.

Cafina ALPHA-F, de filtervolautomaat die voldoet aan de hoogste eisen voor kwaliteit en capaciteit. Filterkoffie non-stop.
http://www.melitta-professional.nl/…/Cafina-ALPHA-F-157,279…

📸 John van der Sande

See More

Onze strooiplek in het bos van Echterheide.

Image may contain: tree, plant, outdoor and nature
Image may contain: tree, plant, outdoor and nature

Uitvaartcentrum Peusen, Kloosterstraat 9 Susteren