Photos
Posts
PG Beauty shared their product.
RM49.90
Sold by PG Beauty
PG Beauty shared their product.
Posts
PG Beauty shared their product.
RM30.00
Sold by PG Beauty
PG Beauty shared their product.
PG Beauty shared their product.
RM79.90
Sold by PG Beauty

Serum botox yang mempunyai keunikan tersendiri...Dapatkan segera

No automatic alt text available.

Order makin bertambah...repeat customer dah start masuk.Anda bila lagi...
Jom tido...gud nite semua..

Tak perlu cucuk2....sapu saje...Mudah dan cepat!!!
Dapatkan Botox Serum Ajaib ini...

Whatsapp/SMS -------> 010-900 3658
Whatsapp/SMS -------> 010-900 3658...
Whatsapp/SMS -------> 010-900 3658

See More
Image may contain: 1 person, closeup
PG Beauty shared their photo.
Image may contain: 1 person
PG Beauty

Perubahan seawal 3 hari.....
PM/Whatsapp laju-laju ke >> 010-900 3658
PM/Whatsapp laju-laju ke >> 010-900 3658
PM/Whatsapp laju-laju ke >> 010-900 3658

Perubahan seawal 3 hari.....
PM/Whatsapp laju-laju ke >> 010-900 3658
PM/Whatsapp laju-laju ke >> 010-900 3658
PM/Whatsapp laju-laju ke >> 010-900 3658

Image may contain: 1 person
PG Beauty updated their cover photo.
Image may contain: 1 person, closeup and text

Assalamualaikum....Selamat pagi!!!

Mari sini rapat2.Cik Non nak belanja gambar.

Malas nak cakap byk...kite tgk trus ini gambar, tak payah nak baca banyak2.

...

Kalo rasa2 nak tukar kulit, mai komen laju2.
:
:
:
Nak cepat lagi Whatsapp ke 013-2083658
Nak cepat lagi Whatsapp ke 013-2083658
Nak cepat lagi Whatsapp ke 013-2083658

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person
Saiful Nang updated their cover photo.

Photo by My wife

siapa yang tak pandai buat dengan teknik betul baik tak payah buat kerana timang dengan cara yang salah sangat berbahaya. Yang buat sampai a...nak kena brain-shake-syndrome (BSS) sila belajar dahulu orang-orang Jawa timang anak macammana. Anak orang jawa takde yang kena BSS (kecuali Jawa murtad hehehhe). Tips sikit...setinggi mana anda timang, sambut dan perlahankan kelajuan sehingga turun kepada kedudukan melutut. BSS hanya terjadi kerana "jerking" semasa menyambut semula timangan dan berhenti mendadak. TAK SESUAI UNTUK BAYI

See More

Nak tak muka cantik, licin, glowing, flawless, takde jeragat, gebu, no wrinkle, no eyebag, kelihatan muda dari usia sebenar ????....... (tepuk dada tanya selera)

-Nak cocok botox takut (modal pon blm tentu cukup..huhuhu)

-Nak muka macam pakai SK2 tp poket belum cukup tebal...

...

JANGAN RISAU, JANGAN GUSAR

Mari sini rapat-rapat. Cik Non nak introduce produk baikkk punye.

*tak payah nak cocok2 (sapu jeeee....)
*mengandungi bahan2 yg terbaik & diiktiraf dunia
*kesan secepat 7hari
*harga mampu milik (ala2 iklan rumah mampu milik Pr1ma plak...)
:
:
:
OPSS....mak Cik Non pesan x payah nak reveal banyak2 dulu kat post ni....dia pesan lagi beli je trus produk ni...TAPI cik non rasa bersalah plak jual produk x bg explanation sepenuhnya...so sapa2 yg berminat nak tau lbh lanjut meh sini taip "CIK NON" kat comment. Nnti cik non reply laju2 tau...x tido malam pon xpe..

#beauty
#botox
#glowing
#flawless
#eyebag

xxxx cik non

See More
PG Beauty updated their profile picture.
Image may contain: 1 person