Photos
Videos
Pobrali vse kar je blo na razpolago! O rezultatih naše mladine na tekmovanju GZ Lukovica smo že poročali, "dolžni" pa smo vam še povedati o rezultatih članskega tekmovanja. člani A1 - 1. mesto člani A5 - 6.mesto članice A1 - 1. mesto člani B1 - 1. mesto starejši gasilci - 1. mesto Ker se podeljuje pokale samo za 1. mesto so naše desetine poskrbele da so prav vsi pokali odšli v Blagovico!! Vsem mentorjem in tekmovalcem čestitamo!!
33
3
Danes so naši operativci nadaljevali z rednimi operativnimi vajam. Danes so vadili delo ob travniških in gozdnih požarih.
13
Posts

V ponedeljek 23.4. je v Lukovici potekal občni zbor Gasilske zveze Lukovica. V članku pa preberite kateri naši člani in članice bodo v naslednjem mandatu vključeni v različne organe GZ Lukovica.

V ponedeljek 23.4. je v Lukovici potekal občni zbor Gasilske zveze Lukovica. Ker je letos volilno leto je bila kandidacijska lista znana že pred občnim zborom –> klik . Iz našega društva s…
gasilci-blagovica.si

Domen in Kristjan čestitke!

V četrtek, petek in soboto od 12 do 14 aprila je na Igu potekalo izobraževanje za delo z nevarnimi snovmi. Tečajniki so se v četrtek in petek spoznali z teorijo, v soboto pa so svoje znanje nadgrad…
gasilci-blagovica.si
Posts