Photos
Reviews
4.7
6 Reviews
Tell people what you think
Dik Jansen
· November 15, 2017
Jammer dat er nog winkeliers zijn die eigen aktie’s doen en niet met pit partners meedoen.
Marietje Ursinus
· November 4, 2014
Topie alleen jammer dat niet elke winkelier meedoet.
Videos
Rechtstreeks verslag. De Betuwe van Boven. Het is bewolkt, maar de ervaring voor de prijswinnaars is er niet minder om.
16
4
Filmpje 5
21
Posts

Bij de afsluitende avond van de kunstijsbaan eerder dit jaar bedankten we het bestuur en de ijsmeesters van IJsclub OTSG Kesteren voor hun hulp, medewerking en expertise op "onze" ijsbaan.
We hoopten allemaal dat het nog flink zou gaan vriezen, zodat zij én wij deze winter ook nog konden genieten van schaatsen op natuurijs. Hoe geweldig is het, dat dit nu inderdaad het geval is, en héél Kesteren en omgeving kan genieten van het prachtige ijs bij OTSG. Bestuur, ijsmeesters en iedereen......veel ijs- en schaatsplezier gewenst namens ons!

Image may contain: sky, text, outdoor and nature

Heeft u onderstaande folder met voordeelbonnen nog liggen? Morgen (woensdag) is de laatste dag dat u ze bij uw Pitpartners kunt inleveren. Pak dat voordeel mee bij uw aankoop!

Mocht u de folder niet hebben ontvangen, print onderstaande afbeelding dan even uit voor gebruik. Veel koopplezier gewenst!

Image may contain: 1 person, smiling
Image may contain: 1 person, smiling
Posts

Vanmiddag werden we hartelijk ontvangen in Bistro & Tapas 't Ambtshuis in Kesteren. Pitpartners schenkt de volledige opbrengst van de kunstijsbaan aan de verenigingen die zich enorm hebben ingezet om van de 3 ijspretweken afgelopen december en januari een succes te maken! Zij werden ingezet bij de schaatsuitgifte én de Koek & Zopie kraam. Wij zijn ontzettend blij geweest met hun enthousiaste inzet en zijn verheugd dat we vanmiddag ruim € 4200,- hebben kunnen verdelen over maar liefst 9 verschillende verenigingen!

Image may contain: 12 people, people smiling, people standing

Ook dierenspeciaalzaak De Driesprong is op zoek naar goed personeel! Heeft u een hart voor dieren, gaat u graag om met hun baasjes en bent u oa bereid om bij te leren? Neem dan contact op met deze klant- en diervriendelijke speciaalzaak. 🐕🐺🐖🐀🐔🐦🐥🐰🐟🐢

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and outdoor
No automatic alt text available.

Heeft u gisteren onderstaande voordeelfolder al op uw deurmat aangetroffen? Pitpartners in actie! Knip uit en neem mee naar de winkels van uw keuze voor uniek voordeel en leuke koopjes in februari!

Image may contain: 1 person, smiling
Image may contain: 1 person, smiling

Misschien had u het al gemerkt, maar er wordt hard gewerkt in de Hoofdstraat! De toekomstige Plus van de Pol is ontdaan van zijn steigers, de feestverlichting is weer afgebroken en men is begonnen met de voorbereidingen voor de inrichting van de toekomstige parkeerplaats van de Plus!

Voor de ondernemers van de Hoofdstraat is dit écht een hoogtepuntje, want het straatwerk, trottoirs én de parkeerplaatsen zijn verouderd en regelmatig onveilig vanwege losliggende tegels. Nu eerst het plein bij de Plus en hopelijk daarna spoedig de rest van de Hoofdstraat.

Omdat de Hoofdstraat nu gedeeltelijk is afgesloten, kunt u het beste via de kruising bij de RegioBank de Hoofdstraat, óf via de Torenstraat op rijden. Zo kunt u al uw winkeliers in deze straat eenvoudig bereiken.

Image may contain: sky, tree and outdoor

Kesteren zit niet stil! Maar liefst 3 bedrijven zijn op zoek naar personeel. Neem een kijkje op de pagina's van Plus van de Pol, Hongkong Kesteren en Nieuw Elan en misschien vindt u daar uw droombaan of stageplek!

Image may contain: text

Alle spullen die zijn achtergebleven op de ijsbaan hebben we verzameld. Bij de inpakbalie van de SPAR kunt u kijken of er nog iets van u bij ligt.

Image may contain: one or more people and shoes

De allerlaatste bus en de allerlaatste minuten van onze ijsbaan....

Image may contain: night, motorcycle and outdoor

Vandaag is onze ijsbaan voor de laatste keer geopend! We zijn er nog de hele dag, van 10 tot 20 en we maken er samen met jullie hopelijk wederom een prachtige dag van! De PrimaPlusBus rijdt vandaag ook weer, kijk op 1 van onze eerdere posts voor de dienstregeling.

Wij zijn dankbaar voor het enthousiasme van onze geweldige sponsoren, de vele vrijwilligers en uiteraard.....u! We hebben er met ons allen een enorm succes van gemaakt, waar iedereen hopelijk nog lang van kan nagenieten. Wij doen dat zeker!

Wie op dit moment ook aan het genieten zijn, zijn Johan van de Pol (Spar van de Pol / Plus van de Pol) en zijn vrouw. Zij mochten op 1 januari ouders worden van Naomi! In de SPAR ligt een kaart waar u uw felicitaties op kunt achterlaten, maar uiteraard kan dat hier ook digitaal: Liken = Feliciteren!

Image may contain: 10 people, people smiling, snow and outdoor
Image may contain: one or more people, people sleeping, baby and closeup

Wie o wie heeft vandaag deze laarzen in een andere maat meegenomen? Dit is maat 36. Graag weer komen omruilen bij de ijsbaan.
Dankjewel alvast namens de eigenaresse!

Image may contain: shoes and indoor

*GRAAG DELEN!*

Vanwege de weersomstandigheden is de ijsbaan de rest van deze dag (vrijdag) GESLOTEN.
We hopen je morgen vanaf 10 uur weer te zien!

Image may contain: text

GEFELICITEERD!

- Niels van Bragt
- Faye Weerdestijn en
- Jolien van Eldik

...

hebben de speurtocht gewonnen! In de week van de Midwinter Moonlight Shopping Night hebben zij en vele anderen hun best gedaan om alle letters bij de Pitpartners te zoeken en er de volgende zin van te maken:

*Schaatsen, winkelen en plezier maken doe je bij de Pitpartners in Kesteren!*

Gefeliciteerd met jullie prijs!

www.pitpartners.nl

See More
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and shoes
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and shoes
Image may contain: 2 people, people standing and shoes

Beste kinderen (én ouders) , het is woensdagmiddag, de PrimaPlusBus rijdt weer! Je bent welkom om lekker te komen schaatsen, de ijsbaan is vandaag gewoon geopend tot 20.00 uur!

Image may contain: 1 person, sky and outdoor

Graag willen wij via deze weg iedereen fijne en goede Kerstdagen toewensen. En mocht u zin hebben in een actieve 2e Kerstdag?! De ijsbaan is die dag van 13 tot 18 geopend.

No automatic alt text available.