Posts

SM-kisojen toiselle päivälle eli Avoimen finaalisarjaan selvityi PJKS Koneen riveistä Röholmin veljekset Joonatan ja Tiitus. Pojat saivat napsittua mukavasti pisteitä maan kovatasoisimmassa kisassa, ja Tiitus jätti jopa taakseen muutaman konkarin. Lopulliset sijoitukset: Tiitus 28 ja Joonatan 35. Seuraavat rankingturnaukset pelataan maaliskuussa Sulkavalla ja Varkaudella ennen kauden päättävää keväistä Turku Openia.

The second day of the sm games, which was the open final series, was clarified by the are brothers Jonathan and this. The boys were able to pick up a nice score in the toughest race in the country, and the this left behind a few of them. Final Investment: This 28 and Jonathan 35. The following ranking tournaments will be played in March in a feather and var before the spring of the season.
Translated
Image may contain: one or more people and indoor

Vuoden 2018 SM-kisat alkoi tuplamestaruudella 🥇🥈 Alle 13-vuotiaiden Suomen mestaruuden vei Tiitus (kuvassa oikealla) kaatamalla finaalissa Joonatanin. Tiukan vastuksen tarjosivat välierissä Christian Unitedin Emil Uimonen ja Oulun Luukas Hämeenniemi joka sai kotiinviemisiksi pronssia. Onnittelut ja kiitokset kaikille kisaan osallistuneille tulevaisuuden toivoille! 😊🏒🥅

The 2018 SM games started with a double championship: the Finnish championship of under 13 years of age (in the picture on the right) pouring in the final of Jonathan. A tight match was offered by Christian United Emil swim and the trusted häme of oulu, who got home to take the bronze. Congratulations and thanks to all those who participated in the race for the future wish! 😊🏒🥅
Translated
Image may contain: 2 people, people standing and child
Photos
Posts

Vilppulan Liiga jatkuu torstaina 30.11. kello 17:30 Parkkivuoren urheilutalon kahviossa. Ilta on tuttuun tapaan kaikille avoin ja maksuton.

Vilppulan Liigan kauden 2017-18 tilanne kolmen osakilpailun jälkeen:

1. H. Röholm 80 p....
2. J. Röholm 75 p.
3. T. Röholm 50 p.
4. J. Vastamäki 36 p.
5. M. Sillanpää 32 p.
6. V. Vastamäki 15 p.

See More

Keravalla pelattiin lauantaina kauden kolmas ja vuoden 2017 viimeinen kotimainen rankingturnaus. Tällä kertaa PJKS Koneen riveistä oli Joonatanin vuoro onnistua, juniorisarjassa hopeaa ja kovatasoisessa avoimessa sarjassa ykkösdivarin 7.sija eli koko turnauksen sijoitus 23. Herman ja Tiitus jäivät tällä kertaa kakkosdivariin jossa päätyivät vastakkain välierissä. Aina tiukoissa keskinäisissä peleissä oli kokemus valttia ja Herman eteni finaaliin jossa oululainen Alex Anttila kaatui vielä kahdella jatkoaikavoitolla. Sijoitukset turnauksessa Herman 29. ja Tiitus 32. Tiitus sai myös juniorisarjassa pronssia. Seuraava Pöytäjääkiekkoliiton turnaus on sitten SM-kisat Helsingissä 6.1.2018.

Kone-Röholmit kävivät viikonloppuna pelaamassa maailmanliigaa Stockholm Open 2017 -kisassa. Taso oli kova ja taistelu tiukkaa. Alkusarjoista päätyivät Joonatan ja Herman odotetusti B-jatkosarjaan, jossa Herman jäi niukasti yhden voiton päähän playoff-paikasta. Turnauksen loppusijoitukset olivat Hermanilla 49. ja Joonatanilla 52.

Tiitus sai koneensa kunnolla käyntiin vasta C-jatkosarjassa ja sijoittui lohkon kärkeen tasapisteillä ykkösen kanssa. Välierissä taakse jäi vielä ts...hekkipelaaja, mutta finaalissa epäonni oli Tiituksen puolella ja vastustaja sai tarvittavan määrän pomppuja maalin perukoille omaksi edukseen. Tiituksen sijoitus turnauksessa oli 62. Suomalaisista kisoissa mukana oli myös finaalisarjaan päässyt TSUP:in Kimmo Eriksson joka pelasi turnauksessa sijalle 26.

Kuvassa Joonatan saa viiden minuutin yksityisoppitunnin miten pelataan pöytäjääkiekkoa kolminkertaiselta maailmanmestarilta ja tämänkin turnauksen voittaneelta Hans Östermanilta. Näillä opeilla mennään sitten ensi lauantaina Keravalle kauden kolmanteen Suomen rankingturnaukseen!

See More
Image may contain: 7 people, people sitting and food

Paikallisliigat pitää ensi viikolla hengähdystauon, kun Koneen Röholmit lähtevät pienelle kisakiertueelle. Lauantaina 18.11. on ensin vuorossa Tukholmassa Maailmanliigaan kuuluva Stockholm Open -turnaus, ja seuraavana lauantaina 25.11. kauden kolmas kotimainen rankingturnaus Keravalla. Paikallisliigat jatkuvat 30.11. Vilppulassa.

Tukholman kisojen tuloksia voi lauantaina seurata täältä: http://tablehockey.me/eng/tournament/id/2273/

Stockholm Open 2017 - 18.11.2017 - Registrate myself; Table hockey
tablehockey.me

Tänään pelataan taas pöytäjääkiekkoa Vilppulassa Parkkivuoren urheilutalon kahviossa klo 17:30 alkaen. Mukaan voi tulla kuka tahansa ikään, sukupuoleen ja taitotasoon katsomatta, ja ilta on kaikille maksuton. Tervetuloa!

Today we're going to play table hockey, Wilbur, in the cafeteria cafeteria at 17:30 PM. You can become anyone, regardless of age, gender and skill level, and the evening is free for all. Welcome!
Translated
Image may contain: one or more people and basketball court

Paikallispelit jatkuvat Vilppulassa viikolla 44. Jatkossa voimme järjestää toimintaa Ruovedellä ja Virroilla kiinnostuksen mukaan. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut ja toivot peli-iltoja tai pöytälätkäkoulua näille alueille!

Ruoveden rankingturnaus saatiin onnistuneesti päätökseen. Ratkaisupeleissä nähtiin paljon dramatiikkaa ja trillereitä, ja pitkästä aikaa uusi voittaja kun Jan Pelkonen katkaisi Kevin Erikssonin valtakauden vakuuttavalla suorituksella. Muut palkitut olivat Kristian Iso-Tryykäri ja Teemu Koskela. Pelaajia oli avoimessa sarjassa kaikkiaan 29.

PJKS Koneen päivän onnistuja oli Tiitus Röholm, joka voitti juniorisarjan ja selviytyi avoimen sarjan ykkösdivarin pudotuspeleihin asti. S...ielläkin Tiitus laittoi veteraanien suomenmestarin aluksi tiukille, mutta divarin lopulta voittaneen vastustajan kokemus vei lopulta voiton. Kahdeskymmenes sija avoimessa on kuitenkin Tiituksen tähän astisen uran paras saavutus. Muut Koneen pelaajat avoimessa sarjassa olivat Herman Röholm (22.) ja Joonatan Röholm (23.) Jarno Vastamäki oli lisäksi veteraanisarjan yhdeksäs.

Veteraanisarjan voitti Petteri Sevon, naistensarjan Tarja Lindberg ja tulokassarjan Alex Anttila. Onnittelut myös heille!

Kiitos kaikille mukana olleille ja katse kohti tulevia kisoja!

See More
Image may contain: 2 people, people standing
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and shoes

Rankingturnauksen veteraani- ja juniorisarjat käynnissä. Livetuloksia voinseurata täältä: http://poytajaakiekko.net/tilastot/spol/live/

Image may contain: 3 people, people sitting

Kaikki on valmista ensimmäistä Pöytäjääkiekkoseura Koneen isännöimää rankingturnausta varten. Huomenna puoli kymmenen aikaan putoaa ensimmäiset muovikiekot muovijäihin, ja muoviukot alkavat viuhumaan. Tervetuloa läheltä ja kaukaa! Ruovesi Ranking 2017.

Image may contain: indoor

Lauantaina palkinnon metsästykseen

Pöytäjääkiekon Ruovesi Ranking 14.10.2017

Image may contain: text

Parin viikon kuluttua pelataan Ruoveden kautta aikain ensimmäinen SM-tason pöytälätkäturnaus. Merkkaa päivä kalenteriin ja tule paikan päälle!

OCT14
Sat 9:00 AM UTC+03Ruoveden YhteiskouluRuovesi, Finland
15 people went

Tuolta löytyy videosarja, jonka katsomalla voi päästä sisälle pöytäjääkiekon perusteisiin kotisohvalta käsin. Suosittelemme johdatukseksi lajin saloihin uusille pelaajille

Pöytäjääkiekkoliiton kikkakoulu opastaa sinut voitokkaisiin kuvioihin näiden videoiden välityksellä.
vimeo.com

Huomenna (to 21.9.) jatkuu Vilppulan Liiga. Pelipaikka on viime kaudesta tuttu Parkkivuoren urheilutalon kahvio (Hopunmäentie 15), ja pelit törähtävät käyntiin klo 17:30. Peli-ilta on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhat pöytälätkästä kiinnostuneet!

Kaikille avoin ja maksuton pöytäjääkiekko-ilta Virtain liikuntahallin kahviossa. Tervetuloa mukaan uudet kuin kokeneemmatkin pelurit!

SEP13
Wed 5:00 PM UTC+03Liikuntahalli, Virrat
3 people went