Posts

De Spoorzone is hard bezig dé trekpleister van Tilburg te worden.

https://fd.nl/fd-persoonl…/…/oude-industrie-nieuwe-hotspots…

Met de hulp van creatieve pioniers worden oude, onaantrekkelijke panden en gebieden omgevormd tot plekken die goud waard zijn. Zo wordt zelfs Tilburg een hippe stad.
fd.nl

Ook reclame bureau Scheepens verhuist naar Plan-t. Van harte welkom!

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing
Photos
Posts

Gisterenmiddag de eerste huurders voor Plan-T in de Spoorzone mogen verwelkomen samen met de Wethouder Berend de Vries. Wij heten Censor, Monarh én Sportstudio Fit20 van harte welkom.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing
Image may contain: 5 people, people smiling, people standing

De Prins Carnaval van Tilburg heeft deze week met zijn bedrijf Censor de eerste huurovereenkomst getekend voor Plan-t! Laat de Carnaval maar beginnen. #Spoorzone013 #gebiedsontwikkeling door #SDKVastgoed

Image may contain: 1 person, smiling, outdoor

Met trots kunnen we melden dat Restaurant Monarh een 2e vestiging begint in Plan-T te Tilburg. Lees hier het bericht in het Brabants Dagblad: https://lnkd.in/ebj5Hfg
#Spoorzone013 #gebiedsontwikkeling door #SDKVastgoed

TILBURG - Monarh, het toprestaurant aan de Bredaseweg, begint een tweede vestiging in Plan-T, het nieuwe werkgebouw bij het station. Het Burgemeester Stekelenburgplein wordt zo steeds meer een culinaire toplocatie.
bd.nl

Verhuur Plan-t van start!

In het hart van de Spoorzone, naast het centraal station, wordt een nieuw multifunctioneel kantoorgebouw ontwikkeld door SDK Vastgoed. Plan-t bestaat uit zeven verdiepingen met in totaal 10.900 m2 verhuurbaar vloeroppervlak. Naast dynamische werkplekken, biedt de begane grond uitstekende faciliteiten zoals horeca en vergaderfaciliteiten.

In het voorjaar van 2018 wordt gestart met de bouw. De verwachting is dat Plan-t in Q3 van 2019 klaar is voor gebr...uik.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bekijk de vernieuwde website en vraag de brochure aan: www.plan-t.nl.

See More
Image may contain: sky and outdoor

De website van Plan-t is live!
Nieuwsgierig? www.plan-t.nl