Photos
Reviews
5.0
43 Reviews
Tell people what you think
Chrissie Eckhart
· April 11, 2015
What a wonderful stay at the B&B! From warm muffins to beautiful mountains views, it was the perfect place to start and end the day. We travelled to the surrounding Saxon towns and look forward to ret...urning in the summer for hiking. See More
Teodora Takacs
· August 16, 2017
Amazing place for an authentic experience! ♥ We want to go back!
Cosmin Joldes
· May 13, 2015
The place where u feel like in Tirol, the place where u feel like home.
Great place, great scenary over Fagaras Mountains, great people :)
שי בנימין
· July 18, 2015
Everything is homey and inviting at Porumbacu 295: the accommodations, the meals, especially the people. We stayed there for one night on July 10. Irina and her family were wonderful hosts and made u...s feel really comfortable. Thank you so much, we had a great time. See More
Andreea Berciu
· July 27, 2017
Am ales Porumbacu 295 ca locație-surpriză pentru o aniversare, dar surpriza nu a fost doar a sărbătoritului- o locație minunată, experiențe culinare delicioase (cafeaua și mămăliga de la cină au mers ...de minune cu lapte de bivoliță cumpărat chiar în acea seară din zonă, plăcinta cu praz a lui Tibi a fost foarte bună, la fel și legumele proaspete, zacusca și gemul de casă), conversații din care ne-am desprins cu greu.

Camerele și facilitățile pensiunii le veți găsi exact cum sunt prezentate în fotografii, iar poveștile obiectelor de colecție, a alegerilor de stil și design, a grădinii, a căsuței din copac, a florilor, a pădurii din apropiere, precum și a lui Rex și a lui Max, cățeii familiei, e musai să le trăiți voi. A, și mai rămâne povestea pâinii- despre care am aflat îndeajuns încât să revenim și la iarnă! Mulțumim!
See More
Andreea Mihaiu
· February 11, 2018
Asa un loc iti ramane la inima! Conditii excelente de cazare, mancare delicioasa, gazda preocupata sa ne faca toate poftele, un loc minunat. O experienta pe care doresc s-o repet!
Dragoş Bârgăoanu
· September 20, 2015
Pe lângă zona care oferă o multitudine de variante de a-ți petrece vacanța, pensiunea Porumbacu 295 beneficiază de o priveliște superbă către munți și dispune de o curte mare, perfectă atât pentru fam...iliile care au copii, cât și pentru cupluri. Camerele oferă confortul necesar, iar gazdele sunt extrem de primitoare. Fără îndoială, locul ideal pentru un popas de câteva zile în Porumbacu de Sus. See More
Remus Iuhasz
· April 12, 2015
Și iată un alt loc minunat perfect pentru amatorii de biciclit prin natură! Cazare cu tot comfortul necesar, brutărie tradițională, oameni minunați, prețuri mai mult decât acceptabile și nu în ultimul... rând o grămadă de trasee pentru bicicliști cu peisaje pitorești. Porumbacul de Sus - Sibiu. Recomand! See More
Razvan Claudiu Capatana
· May 2, 2016
O pensiune superbă aflată intr-o zonă de vis cu gazde minunate. Recomand din toată inima! O să revenim cu drag la Porumbacu 295.
Vă mulțumim și vă iubim!
Georgiana Loredana Helcioiu
· May 5, 2016
Un loc superb in care ma intorc cu bucurie in fiecare an, cu oameni minunati si frumosi. Recomand cu drag Casa de oaspeti Porumbacu 295, acolo unde toate grijile devin mici. :)
Olar Iudita
· August 2, 2016
Este un loc special, linistit, cu mult stil si rafinament. Ne-am simtit super, Tibi este o gazda primitoare si foarte calma. Multe atractii turistce minunate in apropire- recomand cu caldura Porumbacu295.
Tiberiu Cojocaru
· October 19, 2015
Recomand cu incredere, este curat gazda este foarte amibila si ospitaliera, iar de peisaj nu mai pomenesc!
Mihaela Cirstea
· July 4, 2016
O pensiune superbă cu stil și eleganță
și. ...pâine! Puteți face pâine ajutati de gazdă! Un loc minunat pe care îl recomand cu mare drag!
Laura Lra
· April 15, 2015
Superb!ne-am simțit foarte bine;cu siguranța o sa mai venim!
Alexandra Grecu
· May 4, 2015
Felicitari pentru acest loc minunat! Sper sa putem ajunge si noi in vara! Va pup ! :*