Posts

KTM 1290 SuperDuke GT voor de derde keer op rij motor van het jaar. KTM staat met maar liefst 4 motoren in de verschillende segmenten aan de top. Uiteraard staan ze allemaal voor je klaar tijdens de KTM ON TOUR dag op 29 april in Apeldoorn.
Je kunt je nog tot inschrijven tot woensdag 25 april!

KTM pakt groots uit dit motorseizoen met KTM On Tour. Op zondag 29 april staat de professionele KTM truck bij Premium Motors voor de deur. Ruim 30 KTM straatmotoren staan dan klaar voor een uitgebreide proefrit. KTM brengt een uitgebreid assortiment van de nieuwste PowerParts mee en uiteraard zal de...
premiummotors.nl
Reviews
4.7
77 Reviews
Tell people what you think
Pjotr Offeringa
· November 1, 2017
Zeer te spreken over de service van premium!

Ik heb pas een KTM SMC690R elders gekocht, en deze had na 580km een serieus probleem. Dit hebben zij heel netjes opgelost en binnen een mum van tijd! ...

Ik kan niks anders zeggen dan petje af voor de goeie service !
See More
Karin van Verseveld
· July 26, 2017
Door pech en schades in het buitenland met onze motors, die we speciaal voor onze reis bij Premium hadden gekocht, zijn we door Carol fantastisch geholpen. De schades zijn prima door Jamie. (werk p...laats) hersteld en dat heeft eraan bijgedragen dat de kater iets minder groot is. Hartelijke dank Carol en Jamie voor de service en betrokkenheid. Jan en Karin See More
Nico Hospes
· March 24, 2018
Vandaag de Hyperpro Streetbox laten monteren op mijn MT-07.
Binnen 1,5 uur zat de streetbox er onder en wat een verschil met de orignele veren.
Verder zijn de monteurs erg vriendelijk en beantwoorden ...al je vragen tijdens de montage professioneel.

Ik kom hier zeker nog eens terug
See More
Denise Feleus
· August 26, 2017
Vandaag tijdens een verre motorrit plotseling pech, kapotte accu. Een mede motorrijder die bekende is van Premium, gaf ons jullie telefoonnummer. Even leek onze rit te eindigen met een kapotte motor 1...70 kilometer van huis, maar wat zijn we fantastisch geholpen! Na een belletje konden we onze beide motoren in de bus laden en meerijden naar de zaak, waar ondanks dat het inmiddels na sluitingstijd was, met man en macht werd gewerkt om ons zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Het leek wel een pitstop. Inmiddels zijn we beiden, inclusief motoren, weer veilig thuis aangekomen. Echt een hele dikke pluim van mij en mijn vader! 👍🏻 See More
Arnold Leistra
· February 3, 2018
Vandaag mijn CB omgeruild tegen een bijzonder mooie FJR. Na binnenkomst en kennismaking met Carol kreeg ik koffie aangeboden en kon ik mn FJR mooi bekijken. Papieren en betaling werden vlot geregeld, ...daarna de Honda van het karretje af en de Yamaha erop met hulp van een paar mannen van Premium. Nog een bak koffie en afscheid genomen. Wat zijn de mensen bij Premium Motors vriendelijk, kundig en behulpzaam! Heb een bijzonder goed gevoel overgehouden aan mn ontmoeting met deze mensen! Bedankt en tot ziens! See More
Marco Vogelaar
· January 4, 2018
Mooie ruime zaak, netjes en gastvrij ontvangen na een rit van 2,5 uur door de regen...
Keurig geholpen door Carol en zijn vrouw.
Ben blij met mijn aankoop😄👍
Wim Geeraets
· November 20, 2015
Langs deze weg wil ik graag een enorme pluim geven aan Premium Motors, en in het bijzonder aan Carol, Jamie, en Rutger.

In juni dit jaar (2015), heb ik mijn *oude* motor ingeruild op een motor die me...er mijn stijl is, een Yamaha XV1900 Midnight Star. Na nog wat verbouwinkjes/aanpassinkjes mocht ik deze in juni komen ophalen. Contacten tot dan toe waren allemaal via telefoon en email, inclusief fotootjes, etc., en allemaal even prettig.

De nieuwe motor reed geweldig, en de remmen deden het goed, of leken het ook erg goed te doen. Tot een week of 3 geleden tenminste.

Ik moest een noodstop maken voor een auto die me niet had gezien, terwijl ik van rechts kwam. Ik was toen een kleine 200 km van huis. Verder niets aan de hand, dus doorgereden, en zo'n 70 km verder kwam ik in de file terecht, en wilde bijremmen, met de achterrem. Er gebeurde helemaal niets dus, geen druk op het pedaal.

Ik was vlakbij een stad die ik goed kende, en ben bij een motordealer daar langs gegaan, in de hoop dat ze mij nog konden helpen. Bleken de remblokken achter helemaal stuk te zijn, en de remklauw gesmolten, waarschijnlijk door een procedure-fout van de vorige eigenaar bij montage van nieuwe remblokken. Na een provisorische reparatie kon ik in ieder geval wel weer (voorzichtig) verder.

Die avond laat via email contact opgenomen met Premium Motors, en er werd de volgende dag meteen een afspraak met me gemaakt om de motor op te komen halen, de dag daarna al - dat terwijl ik 250km verderop woon.

Vervolgens is de motor volledig onder garantie gerepareerd, d.w.z., nieuwe remklauw en bevestiging, en nieuwe remschijf! De remschijf had eventueel hergebruikt kunnen worden, maar Premium Motors vond dat die niet aan hun standaarden voldeed, dus gewoon een nieuwe!

Ik ben regelmatig op de hoogte gehouden tijdens dit proces - er was wat vertraging omdat de remklauw niet in Nederland op voorraad was -, alles op een zeer professionele en heel plezierige, persoonlijke manier.

Gisteren, 19 november, werd ik gebeld, of de motor vandaag weer afgeleverd kon worden. En ja, vanmiddag was het zover.
Absoluut helemaal piekfijn in orde, met zelfs nog een poetsbeurt als toegave, en alles volledig onder garantie!

Ik ben zeer onder de indruk van dit bedrijf! Ik heb wel eens anders meegemaakt om het maar voorzichtig te zeggen, en dit was absoluut verreweg mijn beste ervaring tot nog toe.

Alle lof voor Premium Motors, in het bijzonder voor Carlo, Jamie en Rutger (jullie weten wel waarom ;)), en bij deze wil ik Premium Motors dan ook ten zeerste aanbevelen als nummer 1 als het aankomt op goede deals, uitzonderlijke service en eerlijke en transparante garantie!

Voor mij is er geen betere!

Met vriendelijke groet,
Wim
See More
Christian Walraven
· June 6, 2017
Een lekker stukje toeren met hemelvaart vanuit gilze rijen en een kijkje nemen eindigde met een nieuwe motor.
Totaal niet zoekende zorgde een mooie en complete z1000sx toch voor enige twijfel.
Een bak...kie koffie verder toch maar om een proefrit gevraagd. Na even nadenken toch besloten tot de koop over te gaan. Het is een bijzonder fijne ervaring om een " premium" motor te kopen met name door Carol die je op een fijne manier tekst en uitleg geeft en de verkoop regelt. De bijzonder vriendelijke dames bij de receptie die graag een babbel maken en aanbieden nog wat drinken te pakken omdat we nog een flink eind moeten rijden. En natuurlijk de monteurs die goed hun werk hebben gedaan aan de motor en uitleg hebben gegeven.
Ik kom hier graag weer terug!
See More
Ger Steenhuis
· January 22, 2018
Zeer goede service
Johan Buitenhuis
· April 2, 2018
In 3 weken tijd €500.- minder terug krijgen voor je inruil motor ? Dat kan toch niet waar zijn. !!!
Henk Jan Schut
· February 4, 2018
prima winkel
ruime keuze
welkom
vriendelijk personeel
Stefan Richie
· September 6, 2014
Gisteren Hyperpro veren en schokdemper laten zetten op mijn Suzuki SV650N , wat een wereld van verschil! Gewoon een andere motor! je voelt precies wat de motor doet en hij veert voor en achter helemaa...l synchroon, deint niet, echt top top, aanrader!! Dus ja die hyperpro is top, service is top, gezellige relaxte mensen, goeie zaak! See More
Frank Versteeg
· October 17, 2017
Fantastisch mooie zaak en verschrikkelijk aardig en professioneel personeel �
Lucien Klein
· August 6, 2017
Super service en gezelligheid ten top.
Janny van Beek
· July 8, 2017
Je hebt een afspraak gemaakt om een motor langs te laten lopen.
Je komt er door 45 erheen te rijden en ze sturen je zonder iets te doen weer terug 45 minuten rijden
Maak maar een afspraak.....
DIE HAD IK TOCH....
Nou Motorhuis de Valkenier heeft er gewoon een motor in onderhoud bij
Kawasaki is klaar voor de vakantie..
Bedankt Valkenier.

Voor mij never Premium meer
See More
R Einier K Oers
· June 25, 2017
Op zaterdagmiddag om 15.30 uur, op weg naar de TT in Assen, gestrand met een doorgebrande spanningsregelaar. Gebeld naar Premium, die mijzelf + motor met een busje hebben opgehaald en de spanningsrege...laar en accu nog voor sluitingstijd (17 uur) hebben vervangen waardoor we onze weg naar Assen konden vervolgen. De rekening viel bovendien alleszins mee. Zeer dankbaar voor jullie geweldige service, een absolute aanrader! See More
Johnmaria Vanes
· July 11, 2017
De service, geleverde kwaliteit, betrouwbaarheid, hulpvaardigheid, vriendelijkheid en gastvrijheid van Premium Motors is ongeëvenaard. Ik heb sinds maart 1975 nooit een betere motordealer en dito pers...oneel meegemaakt. Ik kan hier helaas niet meer dan de maximaal aangegeven 5* geven, maar ze verdienen oprecht een superdikke 10+ met 3 sterren ***.
Premium Motors, what else?
See More
Jeroen Penterman
· May 28, 2014
Vandaag de hyperpro's laten monteren op mijn Pan European 1300. Op de heenweg had ik nog het gevoel lekker te kunnen sturen, maar wat een verschil maakt dat zeg. Net of je van slappe banden op vers ru...bber rijdt. Super bedankt, Harry!

Over de zaak zelf? Geweldig. Goed assortiment, geweldig gezellige mensen en gewoon dikke toppers. Technisch goed en gewoon geweldige mensen. Meer kan ik er niet over zeggen.
See More
Jan Kluin
· August 8, 2016
Ik vindt het een topzaak her er geen motor gekocht maar als ik er kom wordt ik altijd vriendelijk geholpen aardige monteurs en Jamie een top gozer die altijd ff tijd maakt voor wat dan ook.kan moto po...rt almere nog van leren. See More
Dennis Jager
· June 3, 2016
Op hemelvaart een nette Yamaha R1 uit 2002 gekocht, zeer goede service en alles was snel geregeld, Zelfde dag nog naar huis kunnen rijden.
En de R1 bevalt super

Bedankt !
Videos
Eerste proefritten op Versys 650 en 1000 zijn een feit. Wie volgt?
30
Druk bezig met de opbouw
61
6
De Kawa’s zijn er klaar voor 😜
78
5
Photos