Reviews
4.0
4 Reviews
Tell people what you think
Audhild Sørensen
· October 27, 2017
Vet ikke hva det er å derfor kan jeg ikke si noe om det. Jeg hater det ikke det kom bare opp.
Bjørn Sandnes
· August 31, 2016
Jeg har hvert plaget med ryggen etter et uhell i idrettssammenheng for mere enn 25 år siden. Jeg er delvis arbeidsufør på grunn av denne skaden. Har igjennom årene prøvd nesten alt som finnes av "alte...rnativ behandling".

I september 2015 var jeg på alternativ messe i Bodø sammen med Linn. Vi fikk da kontakt med Nevroflex og der møtte vi Peder og Wenche som hadde stand der. Dette var på en lørdag, og jeg var på det tidspunkt klargjort for ryggoperasjon i Tromsø på mandag.

Peder ga meg tilbud om Nevroflex-behandling og mente han kunne nærmest kurere ryggen min slik at jeg ikke trengte noen operasjon. Jeg hadde på det tidspunkt store smerter og problemer med å gå alene.
Jeg sa ja takk og fikk da 3 behandlinger lørdag, søndag og mandag morgen. Jeg følte meg mye bedre etter 1 behandling, etter 2 behandling på søndag var jeg nesten smertefri og etter siste behandling på mandag var jeg bedre enn på 25 år.
Operasjon ble avlyst!

Linn kjøpte utstyr og var på flere kurs med Peder og Nevroflex. Vi fortsatte behandlingen og i år har jeg hvert i nesten full jobb siden 20 februar!
Jeg har noen tilbakefall på smertene mine, så jeg vedlikeholder behandling 1-3 ganger pr. uke. og det virker hver gang som gjør at jeg kan fortsette og jobbe som snekker og maler.

Har du smerter du sliter med, ja da bør du ta kontakt med Bodø Punktmassasje og Linn Karlsen. Hun gir deg beste behandling for å bli frisk.
See More
Svein Georg Gabrielsen
· June 26, 2016
Etter å ha ramlet og slått meg grundig i armen fikk jeg etter lang tids venting for konsultasjon ved Nordlandssykehuset konstatert Frozen Shoulder, diagnosen medfører store smerter og sterk grad av in...validisering. Behandlig er kortison, og eller eventuelt operasjon. Denne behandligne vil i følge Norske myndigheter gjøre deg symtomfri etter ett til tre år. Heldigvis traff jeg tilfeldigvis på Linn, jeg gjennomførte 17 behandlinger og er tilnærmet 100% symtomfri etter bare ca to måneder. Behandlingen var så effektiv at jeg kuttet ut videre kortison behandling, og dermed unngikk å påføre meg potensielt alvorlige bivirkninger. Jeg vil særlig berømme Linn sitt vesen og væremåte, ikke minst det at hun informerer og inkluderer pasienten i selve behandlingen. Min erfaring med Linn og hennes behandling gjør at jeg sterkt anbefaler henne og hennes behandlings metoder med muskel smerter og annet kroppslig ubehag. See More
Photos
Posts

Tilbakemelding fra en av mine godt fornøyde kunder
Svein Georg Gabrielsen

Etter å ha ramlet og slått meg grundig i armen fikk jeg etter lang tids venting for konsultasjon ved Nordlandssykehuset konstatert Frozen Shoulder, diagnosen medfører store smerter og sterk grad av invalidisering. Behandlig er kortison, og eller eventuelt operasjon. Denne behandligne vil i følge Norske myndigheter gjøre deg symtomfri etter ett til tre år.

...

Heldigvis traff jeg tilfeldigvis på Linn, jeg gjennomførte 17 behandlinger og er tilnærmet 100% symtomfri etter bare ca to måneder. Behandlingen var så effektiv at jeg kuttet ut videre kortison behandling, og dermed unngikk å påføre meg potensielt alvorlige bivirkninger.

Jeg vil særlig berømme Linn sitt vesen og væremåte, ikke minst det at hun informerer og inkluderer pasienten i selve behandlingen. Min erfaring med Linn og hennes behandling gjør at jeg sterkt anbefaler henne og hennes behandlings metoder med muskel smerter og annet kroppslig ubehag.

See More
Feedback from one of my well satisfied customers Sven Gabrielsen After falling and beating me thoroughly in my arm, I received after a long time waiting for consultation at nordlandssykehuset neurologists frozen bushes, the diagnosis entails great pain and strong degree of invalidisering. Support is cortisone, and or possibly surgery. This behandligne will according to Norwegian authorities make you symtomfri after one to three years. Luckily I accidentally hit Linn, I conducted 17 treatments and is approximate 100 % symtomfri after just about two months. The Treatment was so effective that I cut out further cortisone treatment, and thus avoided inflicting me potentially serious side effects. I would especially compliment Linn's creature and ways, not least that she informs and includes the patient in the treatment itself. My experience with Linn and her treatment makes me strongly recommend her and her treatment methods with muscle pain and other physical discomfort.
Translated

Godt nyttår kjære kunder og følgere 🍀

Happy new year dear customers and followers 🍀
Translated
Image may contain: flower and plant
Posts

https://www.facebook.com/calunanorge/posts/2030130197231949

https://www.facebook.com/calunanorge/posts/2030130197231949
Translated
-Dropp frokost, råder ernæringsekspert Kenn Hallstensen (51). I årevis har han kostveiledet norske toppidrettsutøvere. - Mat handler også om biorytme.
caluna.no

Bodø Punktmassasje
sender ut mange
Juleklemmer

Til sine kunder og følgere ...
med ønske om
God Jul og Godt Nyttår 🌲🍀

See More
Image may contain: 1 person, standing

Visste du at verdens helseorganisasjon spår at 70 prosent av alle sykdommer i 2020 vil skyldes livsstil?

Fysisk aktivitet og trening kan både forebygge sykdom og gjøre veien tilbake enklere.

Samtidig kan du hjelpe deg selv ...
med et godt kosthold.
Alle tåler ikke alt, men
innerst inne vet du hva som fungerer for deg slik at du har det bra og kan stråle 🌞

See More
Image may contain: one or more people, sky, cloud, ocean, twilight, outdoor, nature and water
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
3,410 Views
3.4K Views

Dagens kurs

Today's course
Translated
Image may contain: 1 person, sitting
Image may contain: text
Autisme kan ikke ikke behandles, mener myndighetene.. -Jo, erfarer lege Geir Flatabø. Helsetilsynet har tatt fra ham retten til å praktisere.
caluna.no

Gratulerer Tove Kathrine Vindvik 😊
Du er den heldige vinneren av en gratis behandling hos Bodø Punktmassasje 🍀
Ta kontakt 😊

Takk til alle som har likt Bodø Punktmassasje...
Dere vil få 50% på første behandling
ved bestilling denne uken, innen 10.september.

See More

Da er det klart for en ny konkurranse 🍀
Alle som lika sida mi innen 31/8
er med i trekningen av
1 gratis Punkt Massasje time 🌞

Then it's ready for a new competition 🍀 Everyone who lika my page by 31/8 Is in the draw of 1 free point massage hour 🌞
Translated
Bjørn Sandnes

Hensikten med et fettrikt lavkarbokosthold er å spise seg til god helse, ikke å sulte seg til vektnedgang.
Med andre ord er dette ikke ment som en slankekur, m...en en helsebringende diett for resten av livet.
Husk at begrepet ’diett’ kommer av et latinsk ord som betyr ’en måte å leve på’.
Det optimale er å bli kvitt overflødig kroppsfett i et rolig tempo uten å tape muskelmasse og annet fettfritt kroppsvev.

See More
Mange som ønsker å legge om til lavkarbokosthold, lurer på hvorfor dette kan være gunstig og om fordelene gir seg over tid. Andre er usikre på hvordan de skal sette sammen måltidene, hvor ofte de bør spise og hvilke matvarer som er ”tillatt”. Her gir vi noen generelle råd om prinsipper vi mener at d...
vof.no

Da vil æ si gratulerer til Lene Aasbø
som ble den heldige vinneren av
3 gratis punktmassasje timer.
Ta kontakt 😊

...

Og takk til alle sammen som har likt sida mi, dere vil få 30% rabatt på første behandling.

See More
Bodø Punktmassasje updated their status.
May 29, 2017

Hei og velkommen til min Facebook side
Lik gjerne siden min og vær med i trekning av et gavekort på 3 Punktmassasje timer 😊

Mat for god helse

De fleste plager og sykdommer starter med en stille betennelse. Her er maten som demper!
kostnytt.no

Fantastisk og næringsrik mat

Skal du gjøre én forbedring i kostholdet ditt i år bør det være dette; drikk/bruk ren kraft i maten din så ofte du bare kan! Kraft kokt på bein og knoker fra okse, kylling, fisk eller vilt er noe av det mest næringsrike vi mennesker kan få i oss. Den inneholder er hel haug av gode næringsstoffer og…
smakavhimmel.no
Forskere som får penger av legemiddelindustrien, sørger oftere for forskningsresultater som viser at medisinene virker.
forskning.no

Meget bra artikkel med fokus på holistisk helse.
Forskning på NTNU viser at blokkeringer i nervesystemet har mesteparten av årsaken.
Det er her Nevroflex er veldig bra
og gjør en stor forbedring av helsa.

... See More
Så snart du har fylt 50, merker du hvordan omgivelsene påvirker deg til å tro du degenereres fysisk og psykisk. Big mistake…
abcnyheter.no