Posts

JULEN LIGE OM HJØRNET
I morgen er der kun en måned til juleaften, og inden da skal du nå at flette julehjerter, købe julegaver og holde en overdådig julefrokost. Vi har ikke forstand på juleklip og kender ikke ønskerne på dine ønskelister ... MEN vi kan lave maden til din julefrokost!
Vi laver både vaskeægte julemad og tør også godt lave den utraditionelle af slagsen. Det finder vi ud af sammen, når du skriver til os på: info@quartier.dk!

Image may contain: 1 person, smiling, indoor

JUL PÅ BORDET
Lad Quartier stå for maden til årets julefrokost! Uanset om du har et selskab på 10 eller 300 personer, så rykker vi hjertens gerne ud med maden til jer. Kokkene laver menuen, gerne sammensat efter særlige ønsker fra dig og dit juleselskab. Vi kan lave det meste – klassisk eller moderne, lunt eller koldt – og ud over maden kan vi også stille op med tjenere, vin og service, hvis I har brug for det.

Tag fat i på info@quartier.dk og hør mere om menuer og priser!

Image may contain: food
Reviews
5.0
28 Reviews
Tell people what you think
Charlotte Jæger
· June 23, 2017
Hej det er Sankt Hans aften og vi har glædet os til jeres tapas men der var ikke nogen til stede da vi kom for at hente maden??? Vi har både bestilt og betalt. Det er virkelig træls at vi nu skal til ...at finde noget andet nu hvor vi faktisk var der kl 19.30 for at hente maden og der stod vi bare kunne hente før 20. See More
Liselotte Sichlau
· February 11, 2017
Fantastisk lækker mad, velsmagende alt i top klasse, helt sikkert et sted vi vil hente fra fremover��
Nigel Kelly
· March 17, 2017
Meget lækker mad , gode råvarer og flot anrettet!
En varm anbefaling herfra🙂
Sven Møller
· July 10, 2017
Fantastiske pizzaer på parkeringspladsen ved Rågeleje. Go do it
Siv Aagesen
· April 27, 2017
Lækreste og bedste take away sted ��
Birgitte Dyrby Carlson
· February 15, 2017
Fantastisk dejlig Valentinens tapas - skal absolut smage mere �
Jan Algreen
· June 8, 2017
Tak for en fantastisk frokost til vores møde idag på Søris!
Kristian Tved
· March 3, 2017
Super lækkert, gode råvarer.. Er fyldt ud tilfreds. �
Lars Molin
· February 17, 2017
Gennemført og høj kvalitet.
Jesper Salomonsson
· February 17, 2017
Lækkert lækkert lækkert
Videos
HOT STUFF Der er 400 grader i vores italienske brændeovn, når vi bager pizzaer på stranden i Rågeleje, så der er garanti for sprøde bunde, og på sådan en regnvejrsdag er vores food trailer nok også det varmeste sted i sommerlandet. Så kig forbi mellem 17 og 20 - hvis ikke du når det i dag, kan du glæde dig over, vi bliver til d. 5. august.
23
3
Photos
Posts

LAD OS LAVE DIN MORTENSAND
Spring over, hvor gærdet er lavest og bestil vores italienske mortensaften-menu for 2 personer. Det eneste du skal gøre er at bestille og afhente hos os i morgen eftermiddag.

I bytte for den beskedne indsats får du balssamicoglaseret and, kartoffel/parmesan-gratin, toscansk kålsalat, græskar med kastanjer og salvie samt en pære-tiramisù med moscato og mørk chokolade.

... See More
madbillet.dk

MORTENSAFTEN PÅ ITALIENSK
Hos Quartier elsker vi traditionen med at servere and mortensaften, men vi tilbereder den utraditionelt og laver den "italian style". Glæd dig blandt andet til balsamico-glaseret and med rosmarin serveret med kartoffel/parmesan-gratin og pære-tiramisù med mørk chokolade og moscato!

Italiensk mortensaften for 2 personer - 350 kr.

... See More
Image may contain: indoor

SPISEFRI-QUARTIER
Er du træt af madpakker og har du lyst til en frokost, der overrasker dine smagsløg, så bestil frokost fra Quartier. Vi har nemlig allieret os med Frokost.dk, der bringer vores frokostordning ud til dig og dine søde kolleger.

Quartiers frokost er frisklavet i køkkenet på Værnedamsvej, og du kan blandt andet glæde dig til at få serveret smagsrige supper, spændende salater og kolde og varme hovedretter, som overrasker dig og dine smagsløg.

... See More
Image may contain: one or more people, people sitting, indoor and food

TAPAS I MORGEN?
Vi laver tapas i morgen, og der er stadig lidt tilbage til de hurtige!
Skynd dig at bestille nem fredagsmad bestående af 6 små retter til 2 personer. Du kan godt begynde at glæde dig til bl.a. kylling med svampe, charcuterie, laks og æblekage ...

http://madbillet.dk/show/event/efteraarstapas2

madbillet.dk

HYR QUARTIER TIL DIN JULEFEST
Hos Quartier elsker vi et godt gilde, og der er ikke noget, vi hellere vil end at tage køkkentjansen! Det gælder også i julen.
Vi kan stå for maden til årets julefrokost - uanset om du har et selskab på 10 eller 300 personer. Kokkene laver menuen, gerne sammensat efter særlige ønsker fra dig og dit juleselskab. Vi kan lave det meste – klassisk eller moderne, lunt eller koldt – og ud over maden kan vi også stille op med tjenere, vin, tallerkner, vaniljekranse, bestik, blomster og kravlenisser, hvis det kan tage lidt af presset i den travle juletid.
Kontakt os på info@quartier.dk - så tager vi en snak om det hele.

Image may contain: food

EFTERÅRS-TAPAS
På fredag d. 27. oktober går vores kokke i køkkenet og laver en tapasmenu bestående af 6 små efterårs-inspirerede retter, der byder på kylling med svampe, laks, italiensk charcuterie og æblekage med vamilje og hvid chokolade. Alt er færdiglavet i Quartiers køkken, så du skal bare forudbestille og hente, så har du en nem fredagsmiddag for 2 personer til 295 kr.

Se hele menuen og bestil her: http://madbillet.dk/show/event/efteraarstapas2

Image may contain: food

UDE AF HUSET MED MAD UD AF HUSET
I øjeblikket har vi rigtig mange arrangementer med mad ud af huset og frokoster rundt omkring i byen, og derfor har vi ikke åbent for almindelig takeaway i øjeblikket. Vi giver lyd, når vi er klar igen!
Indtil da kan du altid kontakte os på info@quartier.dk, hvis du også gerne vil have mad ud af huset!

Image may contain: one or more people, people sitting, indoor and food
Image may contain: food

FRI-QUARTIER FRA MADPAKKE-RÆS
Det kan være hårdt at komme tilbage på arbejde og ikke mindst til hverdagens madpakkeræs oven på en lang og dejlig ferie. Vi kan ikke gøre noget ved dit arbejde, men vi kan heldigvis lave din frokost. Vi har nemlig allieret os med Frokost.dk, der bringer vores frokostordning ud til dig og dine søde kolleger.

Quartiers frokost er frisklavet i køkkenet på Værnedamsvej, og du kan blandt andet glæde dig til at få serveret smagsrige supper, spændende ...salater og kolde og varme hovedretter, som overrasker dig og dine smagsløg.

Vi er klar med alternativ til madpakken igen fra på mandag. Læs mere her: https://www.frokost.dk/vi-tilbyder/frokostordning/…/frokost/

See More
Image may contain: food

MIDDAG I DET GRØNNE
Tag på landet på lørdag, sæt dig til bords midt i Sørisgaards smukke marker og nyd en 3-retters menu baseret på gårdens egne økologiske grøntsager. Skynd dig at bestille billet til en sjælden oplevelse med smuk natur og vegetarisk mad i særklasse.

Billetter kan købes her:
http://madbillet.dk/…/event/oekologisk-middag-i-det-groenne2

Image may contain: food
Image may contain: sky, cloud, plant, grass, tree, outdoor and nature

STREET FOOD FRA LANDET
Quartier, Carrotstick.dk og Sørisgaard er gået sammen om at lave en 3-retters street food dinner lavet af økologiske grøntsager fra Sørisgaards marker. Grøntsagerne hives op af markerne i Nordsjælland og fragtes til en noget mere urban setting på Amager Kulturpunkt, hvor kokkene tilbereder en farverig og indbydende menu fra fire specialbyggede food trailers d. 25. og 26. august.
Se menuen og forudbestil en plads ved langbordet på madbillet.dk.
http://madbillet.dk/sh…/event/oekologisk-street-food-dinner2

Image may contain: food

POP UP-MIDDAG MIDT I MARKEN
Tag med Quartier på landet d. 19. august, hvor vi laver økologisk og vegetarisk 3-retters menu af Sørisgaards vidunderlige grøntsager på en pop up-restaurant midt i markerne. Vi har sammensat den grønne menu i samarbejde med Carrotstick.dk, og vi tør godt sige, det kommer til at smage godt!

Book bord til en sjælden oplevelse med smuk natur og vegetarisk mad i særklasse: http://madbillet.dk/…/event/oekologisk-middag-i-det-groenne2

Image may contain: food
Quartier shared Irma's post.

IRMA PÅ BESØG
Irma har været en tur forbi Quartier, hvilket var virkelig hyggeligt. Du kan læse artiklen, der kom ud af det her.

Er du fan af det franske køkken med et strejf af sønderjylland?

Så er Quartier nok en restaurant, som falder i lige din smag. Med ambitionen om at takeaway kan være både sundt og smagfuld, så længe råvarerne er i orden, er Quartier lige i vores ånd.

Bliv klogere på Quartier og bliv inspireret når Torben Klitbo viser sine yndlingsretter.
https://irma.dk/koed-fisk/paris-pastinak-og-poboy

SIDSTE CHANCE FOR AT KOMME MED PÅ SMUKFEST!
Vi mangler stadig et par søde typer, der er friske på at pakke køkkengrej og sydfrugter og tage med os på Smukfest i Skanderborg i næste weekend.
Skriv straks til os på info@quartier.dk, hvis du vil med os!

Image may contain: 1 person, smiling, indoor