Posts

De Zweedse dj Avicii is op 28-jarige leeftijd overleden. De artiest is vrijdag dood aangetroffen in de stad Muscat in Oman, zo is vrijdag bekendgemaakt door zijn manager.
"Met ons diepste medeleven delen wij het verlies van Tim Bergling, beter bekend als Avicii", zegt zijn woordvoerder Diana Baron.

Zij laat weten dat de artiest vrijdag in de middag werd gevonden. "Zijn familie is er kapot van en we vragen aan iedereen om hun privacy in deze moeilijke tijd te respecteren."

...

Het is niet bekend waaraan Avicii is overleden. Wel had de Avicii problemen met zijn alvleesklier door overmatig drankgebruik. In 2014 zijn de galblaas appendix van de producer weggehaald.

Avicii verraste in april 2016 vriend en vijand met de mededeling dat hij niet meer op tournee wilde vanwege zijn gezondheid. In augustus van dat jaar draaide hij zijn laatste set op Ibiza.

“De hele dancewereld is niet aan mij besteed. Het ligt echt niet aan de muziek of aan de shows, maar om alles eromheen”, lichtte hij toe in verschillende interviews. Draaien voelde “nooit natuurlijk” aan voor de Zweed. “Ik ben meer het introverte type en het was altijd moeilijk voor me. Ik denk dat ik te veel negatieve energie aan boord heb genomen.”

Hoewel hij niet meer toerde, bleef Avicii actief in de muziek. Hij bracht verschillende nieuwe platen uit en stond artiesten bij als producer. In oktober verscheen nog een documentaire over Avicii: True Stories.

Tim Bergling brak in 2010 internationaal door met het nummer Bromance. De dj, die zich Avicii noemde naar het laagste niveau in de boeddhistische hel Avīci, scoorde later hits als Wake Me Up, Hey Brother en Addicted To You. Hij was twee keer in de race voor een Grammy Award, in 2012 voor zijn werk aan David Guetta’s Sunshine en in 2013 met zijn eigen nummer Levels.

See More
Image may contain: 1 person, hat, text and closeup

Sinds vandaag, vrijdag 13 april 2018, kampt Radio 527 vanaf 16u18 met een storing. Hierdoor is Radio 527 van 16u18 tot 17u01 OffAir geweest. Radio 527 is sinds 17u01 weer OnAir maar werkt wel op de achtergrond om de storing te achterhalen en op te lossen.

Stay tuned..!

Photos
Posts

Calvin Harris, Dua Lipa - One Kiss vanaf nu op Radio 527 te horen. Bijbehorende videoclip zien: https://www.youtube.com/watch?v=Bm8rz-llMhE

Calvin Harris & Dua Lipa – One Kiss (Official Lyric Video) Listen/download here: http://smarturl.it/one-kiss Follow Calvin Harris Radio (playlist): http://sm...
youtube.com

Afgelopen week is er achter de schermen keihard gewerkt aan de toekomst van Radio 527. Een deel van die toekomst is nu al hoorbaar op Radio 527. Komende tijd zal de koers die wij als radiostation hebben ingeslagen nog meer duidelijk worden. Kleine tipjes van de sluier:

- duidelijker format;
- nieuwe vormgeving (binnenkort);
- nieuwe website incl. app.

...

En nog veel meer dus stay tuned...

See More
Radio 527 is feeling uitgesproken.
January 6

Afgelopen week kwam rapper #Boef in opspraak vanwege bepaalde uitspraken van hem. Tijdens deze uitspraken gebruikte de rapper zijn woordkeuze. Woordkeuze die niet bij iedereen in juiste aarde viel maar waarbij iedereen even vergeet dat iedereen vrij is zijn/haar eigen woorden te kiezen, op zijn/haar manier dingen onder woorden te brengen. Hiermee kan je het mee oneens zijn, hiermee kan je het eens zijn maar het is geen reden om iemand uit te sluiten maar wel juist een reden o...m hierover normaal het gesprek over te gaan. Ieder mens is immers vrij in zijn/haar keuze maar ieder #mens is daarmee ook vrij om zijn/haar fouten te mogen maken en is daarmee vrij om ook een nieuwe #kans te krijgen.

Radio 527 heeft daarom gewoon de nummers van #rapper Boef gewoon in haar #playlist staan. Radio 527 vindt vrijheid belangrijk. Vrijheid om jezelf te kunnen zijn, #vrijheid om te kunnen spreken en excuses te maken zoals jij bent. Radio 527 kiest er voor niemand uit te sluiten want uitsluiten is geen vrijheid. Geen vrijheid voor de artiest maar ook geen vrijheid voor de luisteraar. Het is niet aan een #station, aan een #dj te bepalen op basis van een verkeerde #woordkeuze waarvoor al #excuses is gemaakt wat wel of niet gedraaid wordt en daarmee beluistert wordt.

See More
Image may contain: 1 person

Radio 527 wishes everyone a good and happy 2018

Image may contain: text

Nieuw op Radio 527: Martin Garrix & David Guetta - So Far Away | https://www.youtube.com/watch?v=o7iL2KzDh38

Vanaf nu ook direct Radio 527 live luisteren op facebook via het tabblad 'Luister Live' op onze facebook-pagina.

Afgelopen uur is er stilletjes aan de techniek van Radio 527 gewerkt. Zonder de uitzending te staken, is er overgeschakeld naar een volgende stap in de toekomst.

Komende tijd vinden er nog meer voorbereidingen op de toekomst plaats zonder de uitzending te staken dus stay tuned...

Radio 527 is weer terug online. Er kan weer geluisterd worden.

Stay tuned!

Komende uren is Radio 527 tijdelijk even niet te ontvangen. Dit in verband met werkzaamheden waardoor uitzending tijdelijk niet mogelijk is.

Zodra Radio 527 in de loop van de avond weer te ontvangen is, zullen we je weer berichten.

Komend 72 uur wordt er live aan het format op Radio 527 gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden is Radio 527 nog steeds gewoon te ontvangen/beluisteren. Wel zal je langzaam merken dat het format langzaam veranderd. Een verandering in het kader van toekomstige planning.

Stay tuned!

Na de nieuwe #Avicii, de nieuwe #Justin #Bieber vanaf nu ook de nieuwe van #Martin #Garrix op Radio 527: https://youtu.be/JsKIAO11q1Y

My new song 'Pizza' is out now! Spotify: http://stmpd.co/MGPIZZAs iTunes: http://stmpd.co/MGPIZZAi Apple Music: http://stmpd.co/MGPIZZAa Follow Martin Garrix...
youtube.com

In Belgie is het al een hit maar zal het in Nederland ook een hit worden. Je hoort in ieder geval Regi - Where did you go vanaf nu ook op Radio 527: https://www.youtube.com/watch?v=9fJAfHJDbdg

Download/stream "Where Did You Go (Summer Love)" here: http://lnk.to/WhereDidYouGoSummerLove Follow Mostiko for more music: Facebook: https://www.facebook.co...
youtube.com

Deze week wordt er oa aan het netwerk van Radio 527 wederom gewerkt. Dit met als doel de streamingkwaliteit nog hoger te leggen naast de mogelijkheid om met meerdere kanalen uit te zenden in de toekomst.

Het kan dus voorkomen dat Radio 527 even niet te ontvangen is, probeer het dan later nog een keer. Stay tuned!

Na de nieuwe Avicii vanaf vandaag ook de nieuwe Justin Bieber: https://www.youtube.com/watch?v=NuhpFluPo6g op Radio 527.

Justin Bieber - Friends [Lyrics / Lyric Video] 🔔 Turn on notifications and never miss a video! 🔥 Subscribe to me here: http://bit.ly/2oC5Efc » Justin Bieber:...
youtube.com

Alle medewerkers van Radio 527 zijn geschokt over de gebeurtenis in Barcelona. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en hun familie en vrienden en wensen ze veel sterkte om dit verlies te kunnen dragen.

No automatic alt text available.