Posts

Kampen om å bli Norges ultimate entertainer sparkes i gang for fjerde år på rad. Stjernekamp i kveld 29. August 2015, kl. 19.55. NRK - Temaet i kveld er norsk rock og Tommy Fredvang skal synge «(Hei hei, vi er) Justervesenet» av heavy metal/hard rock-bandet Black Debbath.
ÅRETS DELTAKERE 2015: Martin Halla, Celine Helgemo, Øystein Wiik, Heidi Gjermundsen Broch, Knut Erik Østgård, Maria Karlsen, Tommy Fredvang, Maria Haukaas Mittet, Eirik Søfteland og Trine Rein.
http://www.radioludo.no/1250-tommy-fredvang-give-it-a-year-…

Image may contain: 1 person, closeup

Kampen om å bli Norges ultimate entertainer sparkes i gang for fjerde år på rad. Stjernekamp i kveld 29. August 2015, kl. 19.55. NRK - Temaet i kveld er norsk rock og Trine Rein har valgt låten «10.000 lovers (in one)» av TNT.
ÅRETS DELTAKERE 2015: Martin Halla, Celine Helgemo, Øystein Wiik, Heidi Gjermundsen Broch, Knut Erik Østgård, Maria Karlsen, Tommy Fredvang, Maria Haukaas Mittet, Eirik Søfteland og Trine Rein.
http://www.radioludo.no/371-trine-rein-how-about-us-single-…

Image may contain: 1 person, closeup
Photos
Posts

Kampen om å bli Norges ultimate entertainer sparkes i gang for fjerde år på rad. Stjernekamp i kveld 29. August 2015, kl. 19.55. Temaet i kveld er norsk rock og Martin Halla har i kveld valgt å synge «Hvis jeg var deg» av Jokke & Valentinerne.
ÅRETS DELTAKERE 2015: Martin Halla, Celine Helgemo, Øystein Wiik, Heidi Gjermundsen Broch, Knut Erik Østgård, Maria Karlsen, Tommy Fredvang, Maria Haukaas Mittet, Eirik Søfteland og Trine Rein.
http://www.radioludo.no/844-martin-halla-losing-my-mind-sin…

Image may contain: one or more people, bird and text

Kampen om å bli Norges ultimate entertainer sparkes i gang for fjerde år på rad. Stjernekamp i kveld 29. August 2015, kl. 19.55. NRK - Temaet i kveld er norsk rock og Maria Haukaas Mittet har valgt «I like you so much better when you're nacked» av artisten Ida Maria.
ÅRETS DELTAKERE 2015: Martin Halla, Celine Helgemo, Øystein Wiik, Heidi Gjermundsen Broch, Knut Erik Østgård, Maria Karlsen, Tommy Fredvang, Maria Haukaas Mittet, Eirik Søfteland og Trine Rein.
http://www.radioludo.no/1756-maria-haukaas-mittet-heim-albu…

Image may contain: 1 person, closeup

Kampen om å bli Norges ultimate entertainer sparkes i gang for fjerde år på rad. Stjernekamp i kveld 29. August 2015, kl. 19.55. NRK - Temaet i kveld er norsk rock og Heidi Gjermundsen Broch skal synge «Wild Bird» fra det internasjonalt anerkjente bandet Bigbang.
ÅRETS DELTAKERE 2015: Martin Halla, Celine Helgemo, Øystein Wiik, Heidi Gjermundsen Broch, Knut Erik Østgård, Maria Karlsen, Tommy Fredvang, Maria Haukaas Mittet, Eirik Søfteland og Trine Rein.
http://www.radioludo.no/256-heidi-gjermundsen-broch-blaoyd-…

Image may contain: 1 person, text and closeup

Løvlands Allé - Høg Himmel (Singel) - Release 12. Juni 2015
12. juni 2015 gav Løvlands allé ut singelen «Høg himmel» og følger opp debutalbumet «Små Fortellinger Om Du Og Eg» fra 2013. Denne gangen har visepopduoen med seg tekstforfatter Ingvar Hovland, som blant annet har skrevet «Månemannen», og nylig Ingebjørg Bratland sin låt «Ingen som du». Det er Hovland som har idé og opphav til teksten, og som i samarbeid med Løvlands allé utviklet seg til låten «Høg himmel».
http://www.radioludo.no/746-lovlands-alle-hog-himmel-singel…

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing, grass, outdoor and nature

ARVVAS - Remembrance (Album) - Release 10. Juli 2015
Dette er Arvvas sin debutplate. Plata vil vise det unike samarbeidet mellom Steinar Raknes og Sara Marielle Gaup, i foreningen mellom jazz, joik og americana. Plata vil inneholde i hovedsak egne komposisjoner, sanger og joiker.
Måten Arvvas bruker joik i en vestilg-musikalsk sammenheng er helt unik, og kommer ut ifra Raknes´ lange samarbeid med Inga Juuso, og Gaups arbeider i bandet Adjagas.
http://www.radioludo.no/1978-arvvas-remembrance-album

Image may contain: 3 people, text and outdoor

Rune Rudberg Band - Levd Liv (Album) - Release 26. Juni 2015
At Rune har levd livet kan knapt sies å være en nyhet, men det er derimot Rune Rudberg Bands oppfølger-album til bandet’s største suksess på platemarkedet, albumet «Tro», som toppet VG-lista på sommeren for to år siden. Mange har ventet spent på dette albumet i over et år og nå er det i salg.
http://www.radioludo.no/324-rune-rudberg-band-levd-liv-albu…

Image may contain: 4 people, people smiling, text

Stian Fjelldal - Enden Er Nær (Album) - Release 26. Juni 2015
”Jeg merker at det er lettere å skrive personlig om personer som står meg nær enn om meg selv. En gang gir jeg kanskje ut et samlealbum. Ikke «Best of». Men «Best people». Med låtene jeg har skrevet om enkeltmennesker.”- Stian Fjelldal
http://www.radioludo.no/272-stian-fjelldal-den-siste-som-lo…

Image may contain: 1 person, text

Hedemarkens Sønner - Stupe Tel Vi Stupe (Single) - Release 10. Juni 2015
10. JUNI ÅPNE VÆLAS BÆSTE, DYRESTE OG MÆST BERØMTE STUPEANLEGG, NEMLIG STUPETÅRNET PÅ HAMAR. Dæ er så stas at Hedemarkens Sønner har laga ei sommerlåt som hete «Stupe tel vi stupe». ‘n Lars har laga ei låt som er så sprætten og sommerlig at du får lyst tel å stupe ut i Mjøsa uansett om Ottaflommen har kømmi hell itte. Og ‘n Oddvar har skrivi ei tekst som oppsummere litt å som har skjedd – «itte før å vara frekk og slæm, men budsjettet steg mer enn Mjøsa steg i nittifæm»
http://www.radioludo.no/1717-hedemarkens-sonner-stupe-tel-v…

Image may contain: 1 person, sunglasses, ocean, outdoor and water

Eirik Sognnes - Lun Sommarvind (Single) - Release 22. Juni 2015
Eirik Sognnes ute med ny sommarleg musikk. I “Lun sommarvind” syng han om varme vindar som bles liv i eit keisamt kjensleliv. Eirik Sognnes skriv songar om lengslar, draumar, uro og om jakta på kjensla av å høyra til.
Men størst av alt er kjærleiken og det er nettopp det “Lun Sommarvind” handlar om.
http://www.radioludo.no/1977-eirik-sognnes-lun-sommarvind-s…

Image may contain: 2 people, ocean, outdoor, text and water

Baardsen - Trøsten (Single) - Release 12. Juni 2015
Baardsen er klar med sin nye single ”Trøsten”, en rett frem nesten litt punkaktig rockelåt som fanger oppmerksomheten din fra første stund. ”Trøsten” har det meste, kule gitarer, solid vokal og refreng som sitter. Låten kretser rundt temaet ensomhet, fremmedgjøring og frykten for å ende opp alene i en storby. Med sin gripende tekst, fengende driv og direkte budskap er sommerens crossoverlåt et faktum.
http://www.radioludo.no/1605-baardsen-trosten-single-baards…

No automatic alt text available.

Rytmeklubben - Girlfriend (Single) - Release 19. Juni 2015
Selv om Hi Tom, Henrik The Artist, DJ Karaoke og Torjus har ting på gang hver for seg, utgjør de også gruppen Rytmeklubben hvor de går sammen for å produsere, DJ'e og spille live.
"Girlfriend " er singelen og tittelsporet til deres nye EP og samarbeid. EP´en vil også tilby splitter ny original-musikk fra hvert enkelt av dem.
http://www.radioludo.no/1887-rytmeklubben-girlfriend-single…

Image may contain: 8 people, people smiling

HELLBILLIES MARKERER 25 ÅR MED KONSERT I OPERAEN 22. NOVEMBER 2015
Etter 25 suksessrike og innholdsrike år, skal Hellbillies markere jubileumsåret på sedvanlig vis. Nemlig ved å holde seg aktive. Som alltid skal bandet turnere landet rundt i sommermånedene, men jubileet skal også markeres med både bokutgivelse og konsert med celebre gjester i Operaen i Bjørvika den 22. november.
Det er ikke hvilken som helst karriere gjengen fra Ål skal feire. Med albumklassikere som Drag, So...l over livet og Spissrotgang og Leite etter Lykka, samt de folkekjære hitsinglene Den finast e veit, Ei Krasafaren Steinbu og Hallo Telenor har Hellbillies spilt tusenvis av konserter og solgt tett opp mot en million plater.
Det er med andre ord mye som skjer i Hellbillies-verdenen i 2015, og det er få musikere forunt å befinne seg i en posisjon hvor man kan se tilbake på så mange år med suksess, samtidig som bandet fortsatt er høyst relevante og toneangivende.
http://www.radioludo.no/869-hellbillies-levande-live-album-…

See More
Image may contain: one or more people, people on stage, people playing musical instruments, concert and night

Tor Henning Olsen - Han Hadde En Drøm (Single)
Tor Henning Olsen kommer fra Drammen og er kjent fra det norske Beatles tribute bandet Det Betales. Nå har han gitt ut en ny låt som soloartist som passer bra på radio. Låten «Han hadde en drøm» fenger, og det napper litt i dansefoten samtidig som teksten gir oss et spark bak for at vi skal huske å leve livet før det er forsent. Tor fikk inspirasjon til låten gjennom et nært familiemedlem som hadde en drøm om å flytte til varmere strøk og nyte livet.
http://www.radioludo.no/1976-tor-henning-olsen-han-hadde-en…

Image may contain: 1 person, sunglasses and text

Per O Noss - Engel (Single)
Per O Noss kommer fra Ål i Hallingdal. Han har bakgrunn fra folkemusikk og har utdannet seg innen sang og teater. I 2009 mottok Per O Noss forumprisen i Hallingdal, som blir delt ut til musikere som har betydd mye for musikklivet i Hallingdal. Per Olav skriver det meste av musikken sin selv og det på klingende halling. Hans miks av folkemusikk og populærmusikk, har han selv gitt navnet hallingpop.
http://www.radioludo.no/1975-per-o-noss-engel-single-per-o-…

Image may contain: 2 people

Karen Musæus - Untold Stories (Single) - Release 25. Juni 2015
Karen Musæus er en sanger og låtskriver fra Oslo, med bakgrunn fra blant annet LIPA og litteraturvitenskap ved UiO. Sammen med produsent Andreas Mjøs har hun laget et fengende og melodiøst debutalbum som kommer i oktober 2015. Untold Stories er første single ut fra dette albumet, og i tillegg til Mjøs (bass, gitar, piano, keyboards) er også Olaf Olsen (trommer) og Marte Eberson (mellotron) med som musikere på denne låta.
http://www.radioludo.no/1974-karen-musaeus-untold-stories-s…

Image may contain: 1 person