Posts

Izšla je nova revija Novorojenček in dojenček ❤️, posebna izdaja Mojega malčka. Prejmejo jo tudi vsi naročniki na revijo Moj malček. Na revijo se naročite http://www.mojmalcek.si/naroci_revijo/

Image may contain: 1 person, baby, closeup and text
Revija Moj malček
Magazine

Najlepša ulica v Ljubljani je Križevniška
Križevniška Ulica je najlepša ulica v Ljubljani ❤️, ozelenjena z zelišči in cvetjem, pa s klopcami, ki te nagovorijo s teksti in citati – letos z besedami Ivana Cankarja. Za to znamenitost našega mesta so zaslužni Mini Teater in prijatelji, stanovalci, sosedje, veleposlaniki, mimoidoči..., ki s svojim prispevkom, ko prinesejo rože, zelišča, drevesa ali kakšen priboljšek, pomagajo ohranjati ulico lepo in svežo. Pridite pogledat, kaj si ogleda na tisoče turistov v Ljubljani!

Image may contain: plant, flower, tree and outdoor
Revija Moj malček
Magazine
Videos
16. Otroški festival gledaliških sanj Na letošnjem Otroškem festivalu gledaliških sanj v Pionirski dom - Center za kulturo mladih se je predstavilo 45 gledaliških skupin, oziroma 664 nastopajočih. Ob zaključku so vsem nastopajočim in njihovim mentorjem podelili priznanja in nagradili najboljše in najbolj perspektivne skupine in posameznike. Zmagovalci festivala pa so prav vsi nastopajoči, saj je namen festivala otrokom in mladostnikom omogočiti enkratno gledališko doživetje in občutenje pristnega gledališkega duha.
3
Med petimi najboljšimi za novorojenčke Novo UNICEFovo poročilo uvršča Slovenijo med pet najboljših državna svetu za novorojenčke. Na Japonskem, v Islandiji, Singapurju, na Finskem, v Estoniji in v Sloveniji imajo namreč novorojenčki največ možnosti za preživetje, v Pakistanu, Centralnoafriški republiki in v Afganistanu pa najmanj. Večinoma umirajo zaradi vzrokov, ki bi jih lahko preprečili: prezgodnjih porodov, zapletov med porodom in okužb, kot sta sepsa in pljučnica. Zato UNICEF začenja z globalno kampanjo Vsak otrok živ (Every Child Alive), ki bo zahtevala in zagotavljala cenovno dostopne, kakovostne zdravstvene rešitve in ukrepe za vsako mater in novorojenčka. Vir: UNICEF Slovenija
3
Dnevna bolnišnica na Pediatrični kliniki Na KO za otroško ❤️ hematologijo in onkologijo Pediatrični klinike UKC Ljubljana so odprli prostore dnevne bolnišnice, za katere so prispevali denar Hitradio Center, poslušalci in sledilci radia na družbenih omrežjih, NLB d. d., obiskovalci poslovalnic banke in Ustanova za pomoč otroku z rakom in krvnimi boleznim. V poslovalnicah NLB so donacije zbirali v posebnih šparovčkih, banka pa je nato dodala toliko, da je skupni znesek znašal 20.000 evrov. Ustanova za pomoč otroku z rakom in krvnimi boleznimi je zbirala sredstva preko SMS sporočil. Skupaj so zbrali skoraj 28.000 evrov 🙂, ki so jih namenili za načrte in za adaptacijo prostorov. Ker je zmanjkalo denarja, se zbiranje še nadaljuje.
1
Photos
Posts