Photos
Videos
All the best voor 2018!!
41
7
Er is één jarig! Papa 83 jaar.
30
16
Hij is ook binnen in Elburg (gelukkig zonder moralistisch gedoe) en ondanks hun leeftijd wachten de dames nog immer enthousiast op de stoomboot. Mijn dochter ten voeten uit. Herken jij haar?
32
4
Posts

Zoveel blije gezichten gezien vandaag!

De VVD-fracties van zes Veluwse gemeenten zijn verheugd met de uitstel van Lelystad Airport. Tot aan de opening van het vliegveld willen zij zich hard blijven maken voor een 'complete en sluitende' milieueffectrapportage.
destentor.nl

Ieder middag als ik naar buiten kijk, springt daar ons spring in 't veld.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
309 Views
309 Views
Posts

The monthly questions to be asked.
Prachtig wat Radio 10 heeft bereikt, maar toch vooral een diepe buiging voor Radio 2.

No automatic alt text available.

Of ik vandaag nog iets zinnigs heb gedaan?
Dacht het wel....

http://veluweland.nl/…/kamerlid-dijkstra-naar-epe-om-laagvl…

[EPE] VVD-kamerlid Remco Dijkstra heeft maandag een bezoek aan Epe gebracht om met verschillende vertegenwoordigers van de lokale VVD-fracties op de Veluwe te praten over de veelbesproken voorgenomen laagvliegroutes van vliegveld Lelystad.
veluweland.nl

Aanwezig op Vliegveld Lelystad. In Elburg zijn wij niet blij met die levensgevaarlijke laagvliegroutes, die van 1 april 2019 gaan overkomen. In het kader van hoor en wederhoor nu goed aan het luisteren.

Image may contain: sky, shoes and outdoor

Democratie heeft in mijn omgeving soms een hele bijzondere dynamiek. Een kwajongensstreek? Of toch een bewuste actie? De vraag is wel: wat is erger? Want in mijn gemeente wil de al jarenlang gevestigde politieke orde beslist geen stemwijzer onder het motto "wij weten wel wat goed is voor onze kiezer!" Ook een volwaardig programma aan openbare debatten is van de agenda afgehaald. Veel politieke discussies worden achter gesloten deuren, of klein gehouden. Tot zover onze gemeenteraadsverkiezingen. Tijd om de politieke ramen eens wagenwijd open te zetten en een frisse wind te laten waaien.

In Oldebroek zijn verschillende partijen voor niets met de lijmkam op pad geweest. Alle posters, op die van de ChristenUnie na, zijn van een verkiezingsbord gehaald in het dorp.
omroepgelderland.nl

Dochterlief, een echt meissie, maar soms met jongensachtige acties. Heerlijke dag om in het bos te lopen.

Image may contain: 1 person, tree, plant, bird, sky, outdoor and nature
Image may contain: 1 person, smiling, sitting, tree, child, shoes and outdoor

Hahaha serieus!? En jij dacht dat je alleen op 21 maart naar de stembus moest gaan om jouw keuze te bepalen?!

https://wnl.tv/…/verkiezing-raadslid-jaar-start-is-beste-g…/

Wie is de beste volksvertegenwoordiger in jouw gemeente? Vanaf vandaag kun je lokale helden nomineren voor de titel ‘Beste Raadslid van Nederland’. Uit de genomineerden...
wnl.tv

Terwijl lokale politici zich het vuur uit de plaatselijke sloffen lopen, lopen de landelijke kopstukken, met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart, soms danig en vooral hinderlijk in de weg. Lokale D66-, PvdA- en VVD-ers kennen recent dit gevoel. Je kunt het de kiezer niet verwijten dat zij het onderscheid niet maken, maar het zou wel prettig zijn.

elsevierweekblad.nl

Vanavond wordt in de Vesting van Elburg gedebatteerd in het kader van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Het e.e.a. georganiseerd door de ondernemers. Ik hoor net dat dit allemaal achter gesloten deuren gaat plaatsvinden, zonder publiek en de pers. Ach ja geen stemwijzer en heimelijk debatteren. Hoe noemt men nou zoiets?

No automatic alt text available.

En toen zat ik ineens en volledig onverwacht met mijn eigen "Valentina" aan tafel.

Image may contain: 1 person, smiling

Er stond zojuist een lief Valentijntje voor de deur!
#papaisooknietvansteen

Image may contain: 1 person, smiling, shoes and outdoor

Vanmorgen met RTL politiek verslaggever Frits Wester, op deze "day after the night before", gesproken over de grote politieke kwestie van gisteren en de mogelijke nieuwe kwesties die zich aandienen. Geïnteresseerd? Click en luister:

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
270 Views
270 Views

Iedere succesvolle schaatser heeft op z'n minst 2 stuks ouders. Trotse ouders! Zo noemen we de vader en moeder van de bronzen medaillewinnaar op de 1500 meter voor vrouwen: Bennie en Iepie Leenstra.
We belden vanmorgen, dus met de ouders van Marrit Leenstra, die onderweg waren naar het Medal Plaza.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
306 Views

Vanmorgen -nog voor het schitterende goud van Ireen- belde ik met Jaap de Groot, the chief van Telesport over zijn leven en bevindingen in het Olympisch kloppende hart in Zuid-Korea. Luister mee:

Rick belde maandagochtend met Jaap de Groot, de baas van Telesport, die momenteel in Zuid-Korea is, om de verrichtingen van Team NL te volgen. Rick van Velthuysen komt elke dag vroeg zijn bedje uit,
soundcloud.com