Photos
Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Wouter Storm
· November 12, 2014
Need I say more;)
Patricia Rijgersberg
· April 14, 2014
Keep it up and let's go !!
Videos
Touch please ;)
Posts
RNW Conceptdesign added 3 new photos — with Nathan van der Veer and Rob van Montfoort.
May 10, 2016

Zes bij twee meter fotowand voor de stand van de Rotterdamse Waterautoriteiten op de Adaptation Futures Conferentie. Gisteren door ons geplaatst in het Rotterdamse WTC, vandaag zomaar opeens op het NOS journaal.

Met Rob van Montfoort en Nathan van der Veer bij Adaptation Futures 2016 - 4th International Climate Change Adaptation Conference.

Met dank aan MS Fotografie

Image may contain: 2 people
Image may contain: 2 people, text and indoor
Image may contain: 1 person

De temperaturen stijgen... ook op het Rotterdamse Stationsplein. Restaurant The World opent vandaag haar deuren. Je kan binnen in sfeervolle ambiance met uitzicht op Rotterdam Centraal niet alleen gaan proeven van diverse wereldsmaken; je kan jezelf buiten ook 'opwarmen' in een fraai geschilderde 3D-oven op het Stationspiein.

Leon Keer behoort tot de top van de Nederlandse 3D schilders. Hij werkt over de hele wereld en was in de afgelopen maanden te zien in Florida, Dubai en... Brussel.
RNW Conceptdesign haalde hem naar Rotterdam voor de opening van Restaurant The World, zodat de stad op ludieke wijze kan kennismaken met dit nieuwe restaurant op toplocatie.

Ga kijken, proeven en op de foto. Enjoy! #theworldrdam

See More
Image may contain: one or more people and indoor
Posts