Photos
Reviews
Electronic cigarette_lava tube_ego_vivi nova has no reviews yet.
Tell people what you think
Posts

Itaste vv original set, include 2pcs Iclear tank,adapter, cable and 1 flavour..rm150

tank COBRA sudah ada ready stok.. full mech rm70, clear rm60 termasuk pos ke seluruh malaysia..(selagi stok masih ada)

Posts

E-Liquid adalah kunci kepada kepuasan anda. Kami telah memilih antara perisa yang terbaik untuk mengukuhkan citarasa anda. Kami ingin memberikan rasa sebenar untuk memastikan bahawa jika rasa mengatakan orange, ia perlu rasa seperti orange! Nikmati ia!

coming soon..full mech and clear..

coming soon...black and white colour..510 head

x6 1300 mah boleh adjust volt(3.2,3.8,4.2) , 1set ,1 body x6 1300mah,1 ce4,1 usb kabel,1 wall plug,1 manual book,1 x6 case .rm 160 sahaja

sape2 yg ada call sy pagi2 tu harap maaf la yer klu sy x angkat tpon..penat sgt smpi x sedar hp bunyi..klu ada pape tgglkn sms je, nnt sy akan reply ok..

stok EVIC dh smpi..blm smpai 1 mggu dh jual 20 set..sape berminat order cpt..rm350 tanpa tank..

"GOOD NEWS/BERITA TERKINI YANG AMAT POSITIF:"

KUCHING: Kandungan nikotin dalam rokok elektronik (e-rokok) atau ‘e-cigarette’ di pasaran Sarawak masih di tahap yang dibenarkan dan tiada cecair nikotin berkepekatan tinggi.

Menteri Muda Kesihatan Awam Dr Jerip Susil berkata, ia merupakan kajian yang dilakukan Jabatan Kesihatan setakat ini berkenaan e-rokok di pasaran Sarawak yang hanya mengandungi bahan tidak berbahaya terhadap kesihatan.

...

“Setakat ini di Sarawak, kami mendapati (e-rokok) yang ada di pasaran tidak me-ngandungi nikotin berkepekatan tinggi. Yang ada hanya bahan-bahan yang tidak membahayakan kesihatan.

***“Maka itu, tidak sesuai bagi kita untuk mengambil tindakan menghalang penggunaan atau penjualan e-rokok berkenaan,” katanya ketika dihubungi.***

Bagaimanapun, katanya, beliau tidak menafikan kemungkinan sudah ada e-rokok yang dijual di pasaran sekarang turut menggunakan cecair nikotin berkepekatan tinggi.

“Kemungkinan sekarang e-rokok yang ada di pasaran sudah menggunakan cecair nikotin berkepekatan tinggi tetapi setakat pemeriksaan kita sebelum ini, memang menda-pati ia tidak melebihi kepekatan yang dibenarkan,” ujar-nya.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas laporan akhbar nasional Isnin le-pas yang dipetik sebagai berkata, Kementerian Kesihatan memantau rapi penjualan rokok elektronik atau ‘e-cigarette’ di pasaran bagi me- mastikan ia tidak menjejaskan ke-sihatan penggunanya.

Menterinya, Datuk Seri Liow Tiong Lai berkata kementerian telah mengesan terdapat rokok elektronik yang mempunyai cecair nikotin dalam pelbagai kepekatan di pasaran.

Tambahnya, pada ketika ini tiada kawalan berhubung penjualannya di negara ini kerana rokok elektronik tanpa cecair nikotin diguna untuk me-ngurangkan ketagihan pe-rokok.

“Justeru, kita perlu me-neliti kegunaan ‘e-cigarette’,” katanya."

See More
Electronic cigarette_lava tube_ego_vivi nova added 3 new photos to the album: EVIC.

coming soon...

kepada semua vapers..sila like page ni www.facebook.com/Pro.Electronic.Cigarette.Government.Malays… ..sebagai tanda membantah pengharaman e-cig oleh kerajaan malaysia..ada lebih byk info di dlmnya...like jgn x like..hehe

Please click on 'like' to express your support in voting for a Malaysian government that is pro electronic cigarettes!

di sini sy ingin memaklumkan, sy menukar contack no kepada 0136220215..no maxis 0122676471 masih lgi sy gunakan tpi x larat nk bayar sbb maklum jerla maxis cekik leher sgt, pengsan sy..

harga dari rm15-30..

No automatic alt text available.

di atas permintaan ramai, model ni akan kembali semula di pasaran. stok terhad. rm200..

No automatic alt text available.