See more of Roojse Hofkapel by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
See more of Roojse Hofkapel by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
Not Now
CommunitySee All
Icon of invite friends to like the lage
Invite your friends to like this Page
Highlights info row image
800 people like this
Highlights info row image
790 people follow this
Photos
Videos
Nog even rust en dan gaan we weer los! Benieuwd naar alle mooie pakjes😊 Tot bij het Vorstenbal!!!
26
1
Posts

Mijn eerste feestavond met de Hofkapel, met zo'n club muzikanten kan alleen maar goed zijn!! Tot in het veld! Arno.

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting, drink and indoor

Gisteravond onze eerste repetitie gehad met onze nieuwe zanger Arno Gommans. Na een paar nummers had Arno de smaak goed te pakken en deed hij zijn nieuwe "vel" al aan😜.

Image may contain: 2 people, people on stage and indoor
Posts
Roojse Hofkapel updated their profile picture.
April 24
Image may contain: 1 person, smiling, hat
Roojse Hofkapel updated their cover photo.
April 24
Image may contain: 15 people, people smiling, people standing and indoor
Roojse Hofkapel updated their cover photo.
April 24
Image may contain: 15 people, people smiling, people standing and indoor

Arno Gommans is de nieuwe zanger van de Roojse Hofkapel!

Na het vertrek van Johan Bertrams is de Roojse Hofkapel op zoek gegaan naar een nieuwe frontman. Op Facebook werd een oproep gedaan voor een nieuwe zanger en met succes. De oproep werd ruim 15.000 keer bekeken en bijna 70 keer gedeeld. Na de daar op volgende auditieronde werd Arno Gommans gekozen als de nieuwe zanger van de Roojse Hofkapel!

Arno is geen onbekende binnen de Venrayse vasteloavend. Al van jongs af aan vi...ert hij de vasteloavend in Venray. Behalve de vasteloavend vieren heeft Arno ook jaren lang zijn steentje bijgedragen aan de organisatie van zowel de optocht van De Hazekeutel als die van De Piëlhaas. Daarnaast heeft hij zes jaar in de Raad van XI gezeten en is hij inmiddels al enkele jaren lid van de commissie Prinseproklematie.

Ook op muzikaal gebied heeft Arno zijn sporen binnen de vastelaovend in Venray al verdient. Zo stond hij al 4 keer op de vasteloaves CD van De Piëlhaas en speelde hij bij de De Hofbende van Venray. Verder is Arno sinds 2004 lid van het Venrayse Mannenkoor.

Arno heel veel succes en plezier!

See More
Image may contain: 1 person, smiling, hat

Ben jij de nieuwe voice van de Roojse Hofkapel?

Omdat de zanger van de Roojse Hofkapel na 5 mooie jaren heeft aangegeven te willen stoppen. Is de Roojse Hofkapel per direct op zoek naar een nieuwe zanger.

De Roojse Hofkapel, toen nog “Raodse Blaoskapel”, is opgericht in 1950. Vanaf de oprichting van de kapel maakte de muzikanten direct een onuitwisbare indruk. Zo werd de kapel in 1953 tweede op het Limburgs kampioenschap en traden ze op voor de nationale radio. Na diverse wi...sselingen binnen de kapel en een naamswijziging door vorst Jan Ruijten heeft de Roojse Hofkapel een onuitwisbare naam veroverd binnen de vastelaovend in Venray.

De naam kapel doet de band inmiddels niet meer helemaal eer aan gezien de bezetting en het niveau van de band. De band, bestaande uit 15 leden, bestaat uit een zanger, zangeres, combo en is aangevuld met diverse blazers. De Roojse Hofkapel is vooral actief tijdens het vastelaovendseizoen. Zij verzorgt ongeveer 12 optredens gedurende dit seizoen met als hoogtepunt de optredens in de grote tent (Residentie van de V.V. De Pielhaas) van Venray tijdens de vastelaovend. Iedere keer weer een uniek feest met als leuke aanvulling de nummers die gezamenlijk worden gespeeld met bekende Limburgse artiesten zoals bijvoorbeeld W-Dreej, de Toddezèk en Bjorn & Mieke. In 2016 heeft de band de muzikale omlijsting mogen verzorgen tijdens de cd-presentatie van W-Dreej.
Een impressie van de diverse optredens is terug te vinden op de facebookpagina en YouTube kanaal van de Roojse Hofkapel.

Vanwege het vertrek van zanger Johan Bertrams is de band nu op zoek naar een nieuwe frontman.

Kun jij goed zingen en vind jij het leuk om te entertainen en tezamen met de rest van de band een mooi feestje te bouwen dan ben jij misschien onze nieuwe “voice”. Wij willen je dan graag uitnodigen voor de audities op 11 april a.s. Reacties kun je richten aan info@roojsehofkapel.nl.

Like is top, delen is gaaf!

See More
Image may contain: 14 people, people smiling, people standing and text

Vanavond onze laatste activiteit van het seizoen, even lekker na kletsen en genieten van een geweldige Vastelaovend. Dat doen we zonder veel Tam Tam.

790 Views

Duuster is kald in Venroj mien ald, ik werrem mej (nog een bitje) an vastelaovend.

1.8K Views

Kunnen jullie niet wachten op weer een mooie vastelaovend? Goed nieuws, er word op dit moment hard gewerkt aan filmpjes van de afgelopen vastelaovend bij Hulsman. Onze snoetjes worden opgepoetst en alles word netjes recht getrokken. Dus houd onze pagina in de gaten want er volgt snel meer😃

Image may contain: screen
Roojse Hofkapel updated their cover photo.
March 1
Image may contain: 15 people, people smiling, indoor
Roojse Hofkapel updated their profile picture.
March 1
Image may contain: 4 people, people standing and people on stage

Johan Bertrams, wat zijn wij trots om jou nu onze grootste fan te mogen noemen! Vijf jaar lang hebben we genoten van je zang maar helaas heb je besloten om te stoppen bij de Roojse Hofkapel. We zullen je zeker nog eens tegen komen in het veld. Johan, namens iedereen van de Roojse Hofkapel nog een keer enorm bedankt!!!

Image may contain: 2 people, people on stage and people standing

Zo, de vastelaovend zit er op. Het was schitterend!!! Rooj wat hebben wij mogen genieten!!! We willen graag iedereen bedanken die dit geweldige feest heeft mogelijk gemaakt. Maar vooral Café hulsman, DJ Leon Aarts, Stage Crew en de piëlhaas. Wij gaan nu een paar weekjes rusten en dan gaan we weer beginnen om er volgend jaar weer een top feest van te maken! Bedankt!!!

Image may contain: 15 people, people smiling, people standing and indoor

Dat gaat zeker lukken, wij staan er dan weer.

3,882 Views
3,882 Views
Zangtrio W-Dreej
March 1

Aswoensdaag...., vastelaovend 2017 zit d'rop, en waat hebbe weej genaote! Leef minse, wies gauw op ein broélof, feesje of Limburgse aovend. Of, zoeë wie in ut filmpke van Waldina Camps (vastelaoveszóndaag opgenaome in Venrooij), we zeen ós euver EIN JAOR!😉👍😃

Roojse Hofkapel added 81 new photos to the album: Vastelaovend 2017 hofbal dinsdag.
March 1

Wat hebben wij genoten!!! Bedankt Rooj!!!