Photos
Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Marya Hubers
· April 10, 2017
Top weekend! Van begin tot eind! Super genoten.
Chantal Heinrichs
· April 9, 2017
Super genoten..
Videos
Zojuist weer een leuke en nuttige vergadering gehad, morgen zullen we de band voor de zaterdag avond bekend maken!!
17
1
Rosmalen Avenue is los!! Fragment heet iedereen van harte welkom!!
16
1
De bazaar is begonnen! 🎉
6
Posts

IT'S A WRAP!! Nu lekker languit op de bank en waarschijnlijk morgen ochtend op diezelfde plek wakker schrikken 😉

Image may contain: shoes

Namens de organisatie iedereen heeeel erg bedankt voor een super geslaagd weekend!! ❤️🎉💪🏽 Rosmalen Avenue 2017 was helemaal top!

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing

Wie oh wie is zijn of haar fiets sleutel verloren?

Update: we hebben al contact met de eigenaar bedankt voor de oplettendheid en het delen van het bericht!

No automatic alt text available.

De eerste show start bijna, de tent is alweer helemaal gevuld, goed begin van een mooie Rosmalen Avenue zondag! De volgende shows zijn om 14:15, 15:30 en 17:15, tot dan!

Image may contain: one or more people, crowd and indoor

Vanavond is het zo ver; Black Cadillac live tijdens Rosmalen Avenue 😍!! Deel dit bericht en maak kans op 10 gratis consumptie bonnen 🎉 tot vanavond!!

Image may contain: text
Image may contain: 6 people, indoor

De bazaar is begonnen! 🎉

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Rosmalen Avenue
628 Views
628 Views

Vandaag beginnen we met...

Een terugkerend onderdeel van het evenement wat vorig jaar in een nieuw jasje is gestoken; en hoe! ‘De Stuntverkoop’ werd ‘De Bazaar’ en dat hebben we geweten. Al ruim voor de tent geopend werd stonden de mensen al rijendik voor de deuren van de tent. De ondernemers hadden de spullen nog niet uitgestald en de stroom aan mensen kwam al binnen. Maar gelukkig was er genoeg voor iedereen, de gehele dag was de tent goed gevuld en liepen er continu mensen met vrolijke gezichten en handen vol tasjes de deur uit. Wij blij, en zij blij! Onder andere kleding, schoenen, tassen en accessoires voor dames en heren en voor jong en oud verkrijgbaar voor ’n prikkie!

Om 10:00 openen we de deuren en om 16:00 zullen deze weer sluiten.

Image may contain: one or more people

Rosmalen Avenue 2017 is officieel begonnen!!

Image may contain: sky and outdoor
Image may contain: sky and outdoor
Image may contain: one or more people, tree, sky and outdoor

Vanavond is het zo ver! De Pub Quiz tijdens Rosmalen Avenue met mooooie prijzen! Schrijf je in via RosmalenAvenue@gmail.com

No automatic alt text available.

En dit is nog maar een deel van de prijzen! We hebben een prijzenpot ter waarde van ruim €1300 mensen!! Dat is toch geweldig?! Inschrijven is nog mogelijk via RosmalenAvenue@gmail.com

Tot morgen!

No automatic alt text available.

Hebben jullie de special in De Rosbode al gelezen? 😍 nog 2 nachtjes slapen mensen!! 🎉

Image may contain: 2 people

De Pub Quiz is een geheel nieuw onderdeel van Rosmalen Avenue en het ziet er nu al naar uit dat het één van de hoogtepunten van het weekend zal worden. Op vrijdag avond zal na het grote succes van de ondernemersavond van vorig jaar een Pub Quiz worden georganiseerd. De spiegeltent, de prijsuitreiking voor ‘Ondernemer van het jaar’, de overheerlijke hapjes van Bourgondisch Genieten en natuurlijk de drankjes geserveerd door onze enthousiaste vrijwilligers maakte vorig jaar tot ...een geweldige avond, maar dit keer zal met de Pub Quiz waarmee natuurlijk mooie prijzen te winnen zijn de sfeer ongetwijfeld een hoogtepunt bereiken. Onder andere dinerbonnen, kappersbehandelingen, Holland Casino goodie bags, kaartjes voor verschillende optredens, een reischeque en cadeau kaarten van de Primera zijn te winnen op deze feestelijke avond.

Teams van maximaal 4 personen zullen de strijd met elkaar aangaan in de hoop een podiumplaats te behalen. Gedurende de avond zullen er verschillende rondes zijn met tussendoor genoeg tijd voor een hapje, een drankje en wellicht zelfs een dansje! Meedoen is gratis en we raden het aan om vooraf in te schrijven want; vol = vol. Inschrijven kan via RosmalenAvenue@gmail.com en uiteraard kun je hier ook terecht als je vragen hebt. Dus ik zou zeggen; gooi het in de groepsapp, verzin een leuke teamnaam, schrijf je in en zet het groot in je agenda!

See More
Image may contain: text