Photos
Videos
Tercera pista... :-)
4
4
Queda menys per a l'estrena de la comèdia més esperada de Canal 9, SENYOR RETOR :-D --> http://www.facebook.com/sretor
5
3
Molt prompte a Canal 9: SENYOR RETOR
3
3
Posts

Esta nit, "Societat Anònima" analitza què hi ha darrere el negoci dels cigarrets electrònics i aclarir els dubtes sobre si és o no saludable.

No t'ho perdes, a les 21.55h per NOU

Esta nit, a les 22.40h per NOU, Cine de nit protagonitzat pel gran José Sancho.
"Tarancón, el quint manament"

Història del Cardenal Vicente Enrique y Tarancón, un home clau en la transició espanyola i en la conciliació de les dos Espanyes, en moments complicats, intensos i plens de trames palatines i de fosques intencions des dels poders fàctics que no van aconseguir truncar els propòsits conciliadors del cardenal. En esta història podrem traslladar-nos a l'època i rememorar un gran home a través de la seua vida i obra.

Posts

Esta vesprada en "El Faro"...
La doctora que atén Carmen vol parlar amb Jaume, i Rosa no pararà fins a saber què està passant. Yolanda en el seu afany de conquerir a Manuel pren una decisió molt atrevida.
A El Faro estan molt preocupats per la denúncia contra Josep, sobretot el seu amic Jesús.
I algú es va a entrometer entre Víctor i Patricia.

...

"El Faro", de dilluns a divendres a les 17.30h per NOU

See More
Image may contain: 2 people
No automatic alt text available.
Oratge RTVV

Pluges mesurades per la Confederació del Xúquer o es pot apreciar el "concepte geogràfic-pluviomètric" del "sud de València i nord d'Alacant". La xàrcia no arri...ba a l'extrem sud d'Alacant ni ha captat la tempesta i granissada d'ahir entre part de la ciutat d'Alacant i el Campello, on mesuraren quasi 48 l/m2.

See More

COMUNITAT VALENCIANA

HUI: Persistiran els núvols i els ruixats a la meitat sud de la Comunitat, dèbils o localment moderats. i amb neu a les serres. A la resta només podrà caure algun plugim anecdòtic. El vent bufarà fort de gregal a la mar i les temperatures es mantindran baixes.

DEMÀ: Tindrem intervals de núvols a la meitat sud del territori, amb algun plugim al voltant de la Marina Alta, mentre que a la resta predominarà el sol. El vent afluixarà i girarà a tramuntana o mestral. Les temperatures pujaran lleugerament.

No automatic alt text available.

Societat Anònima, dijous a les 21.50h en NOU.

La bambolla del fum electrònic

Ens haviem acostumat a viure sense el fum del tabac i ara, de sobte, una boira carregada d’incognites s’apodera de nou dels espais públics. Els cigarrets electrònics han reventat els mercats d’Europa i ara, ací, els vénen a cada cantó. En Societat Anònima hem decidit analitzar el negoci però, sobre tot, aclarir els dubtes sobre si és o no saludable.

...

És realment vapor d'aigua el que eix dels cigarrets electrònics? Pot resular perjudicial per a la gent que està al nostre voltant? Era tan senzill com agafar-ne un i portar-lo a analitzar. Això han fet els nostres reporters. El resultat és inquietant i el coneixeran en el pròxim capítol del programa.

See More
No automatic alt text available.

Esta vesprada en "El Faro"...
Ricardo planteja un viatge per distanciar-se de Lucia, però finalment no anirà sol A la complicada situació econòmica d'El Faro s'uneix l'arribada d'una denúncia.
Santiago per fi li planta cara a Rosa, i torna a visitar Carmen malgrat les amenaces de la seua germana.

"El Faro", de dilluns a divendres a les 17.30h per NOU.

Image may contain: 1 person

Comunitat Valenciana hui: estarà ennuvolat en la meitat sud de la Comunitat, amb pluges dèbils o localment moderades i neu a les serres. A la resta tindrem intervals de núvols a partir de la vesprada. El vent de gregal es reforçarà i les temperatures baixaran.

Comunitat Valenciana demà: Dijous persistiran els núvols i els ruixats a la meitat sud de la Comunitat, dèbils o localment moderats. i amb neu a les serres. El vent bufarà fort de gregal a la mar i les temperatures es mantindran sense canvis.

No automatic alt text available.

Esta nit en "Pan Am", doble capítol:

"Una moneda en la fuente"
Kate i Maggie competixen per l'atenció d'un atractiu passatger, però les coses es compliquen quan Kate s'assabenta de que l'estrany atractiu està involucrat en la seua pròxima missió encoberta.

...

"El auténtico artículo"
Maggie està perillosament prop de perdre el seu treball per insubordinació, però se les arregla per a mantindre-ho.

"Pan Am", dimarts a la nit a les 21.55h per NOU.

See More

Hui en "El Faro"...
Lucía s'assabenta que Ricardo pertany a la família propietària del negoci que tracta de comprar el seu restaurant.
Ricardo no pot mes i decideix posar terra pel mig però algú se sumarà al seu viatge inesperadament.
Fina dóna suport a un nou pla per salvar "El Faro" encara que no va a resultar gens gens fàcil.

...

"El Faro", de dilluns a divendres a les 17.30h per NOU.

See More
Image may contain: 2 people

Comunitat Valenciana hui: El vent anirà girant a gregal i el cel s’ennuvolarà cap al sud de la província de València i nord d’Alacant, amb algun ruixat a partir de la vesprada. A la resta de la Comunitat estarà poc núvol. Les temperatures baixaran.

Comunitat Valenciana demà: Dimecres estarà ennuvolat en la meitat sud de la Comunitat, amb pluges moderades prop de la costa i cap el sud de València i el nord d’Alacant, amb neu a les serres. A la resta només podrà ploure de manera dèbil i dispersa. Bufarà gregal i les temperatures baixaran.

No automatic alt text available.

En Cine de nit, una d'acció: Steven Seagal està "Buscando justicia"...

El detectiu Gino Felino, rep la notícia que el seu company Bobby Lupo ha sigut assassinat davant de la seua dona i dels seus dos fills. L'assassí és un traficant de drogues anomenat Richie Madano, enemic des de la infància de Gino i de Bobby. Durant la investigació Gino anirà descobrint les raons per les quals el seu company Bobby va ser assassinat.

Cine de nit, a les 22.25h per NOU

Image may contain: 1 person

Hui en "Mars i oceans", viatgem a Polinèsia, a les 20.30h per NOU.

La Polinèsia Francesa, localitzada al sud de l'Oceà Pacífic, comprén una infinitat d'illes de totes les formes i grandàries. Tahití, en el conjunt conegut com les Illes de la Societat, és la més famosa i poblada d'elles.
I a més de 300 quilòmetres de Tahití i de les illes de la Societat es troba l'Arxipèleg de les Tuamotu. I un dels seus atols, el de Rangiroa, un dels llocs més famosos del món per a bussejar ...amb els gegants del mar.
En els passos de Tiputa i Avatoru la concentració i varietat de taurons és tal que pots trobar cents en una sola immersió i de fins a 10 espècies distintes: puntes negres, puntes platejades, grisos, llima, martell, dides, longimanus.... I junt amb ells dofins, mantes, ratlles, grans mers, peixos vela, tortugues...
En qualsevol immersió pot aparéixer quelcom nou que no t'esperes. En les immersions sense corrent, en els esculls, és normal veure mantes, tortugues, grans napoleons i enormes cardúmenes de peixos tropicals.

See More
No automatic alt text available.

Esta vesprada en "El Faro"...
Ricardo s'enfada al veure abraçats a Lucía i Alejandro i descobreix per fi que Alejandro és un antic amor de Lucía. Però quan Lucía decideix demanar-li disculpes s'assabenta per Irene d'alguna cosa sobre Ricardo i la parella torna a tenir problemes.
En El Faro tots es preocupen per l'operació d'Angela.

"El Faro", de dilluns a divendres a les 17.30h per NOU.

Image may contain: 2 people
L'Alqueria Blanca RTVV

NOU és líder d'audiència amb l'emissió de "L'Alqueria Blanca"

Ahir diumenge 24 a les 22 hores, NOU va emetre el quart capítol de la nova temporada de l'Alqueria... Blanca, amb el que va aconseguir una vegada més excel·lents resultats d'audiència. Ahir, el capítol titulat “Bárbara”, va obtindre una quota del 15'4% i una audiència mitjana de 366.000 espectadors en la Comunitat Valenciana. Amb estes dades es referma una vegada més esta sèrie, que la setmana passada amb el capítol “La pitjor dels venjances” també va aconseguir un 15'4% de quota.

En el capítol d'ahir, el minut d'or va ser a les 22.54 hores amb 407.000 espectadors i una quota del 16'6%. Estes dades demostren, una vegada més, la gran acceptació d'esta sèrie, la tornada de la qual a les pantalles era anhelada per molts fidels espectadors.

Gràcies per la vostra fidelitat!

See More

Des de les 12:25 hores i fins a les 14 hores, NOU i NOU Ràdio connectaran amb la Llotja de València per a la retransmissió en directe del solemne acte d'entrega dels Premis Rei Jaume I dedicats a la promoció de la ciència i la investigació a Espanya. Sa Altesa Real la Princesa d'Astúries entregarà els sis guardons corresponents a la XXV edició d'estos prestigiosos premis.


La periodista Maribel Vilaplana conduirà este programa especial i ens informarà de tots els detalls de l...'acte, que contarà també amb Carme Bort, qui realitzarà diverses entrevistes als premiats i a alguns dels il·lustres convidats a la cerimònia.

Els Premis Jaume I també podran seguir-se a través de la web en Noumultimedia (www.nou.es) i seran retransmesos en directe, des de la Llotja, en NOU Ràdio, emissora en què els oients podran conéixer de primera mà amb Carolina Alcolea tots els detalls de la cerimònia.

En esta edició, els guardonats són Manel Esteller Badosa, en Investigació Bàsica; Jesús F. San Miguel Izquierdo, en Investigació Mèdica; Francesc Xavier Vives Torrents en Economia; Xavier Querol Carceller en Protecció del Medi Ambient, Antonio González Colas en Noves Tecnologies i Pedro Espinosa Martínez a l'Emprenedor.

See More
No automatic alt text available.