Posts
SAFKAT Solutions is feeling ecstatic in Turku.

Turkulaisille korkeakouluopiskelijoille suunnattu beta-versio kuluttajasovelluksestamme on julkaistu! Lähde mukaan testaajaksi ja tekemään kanssamme ruokailusta läpinäkyvää! 🍽️

Lue lisää ja lataa: http://bit.ly/safkatapp 📲

The Beta Version of our consumer app for university students has been published! Join us as a tester and make dinner with us transparent! 🍽️ Read more and download: http://bit.ly/safkatapp 📲
Translated
Image may contain: text and food

Tänään edustamme Turkua Uskalla Yrittää -kilpailussa! Löydät meidät Kauppakeskus Kampista klo 15-19, tule kuulemaan lisää meistä ja toiminnastamme! 😉

#nystartup #uskallayrittää

APR18
Wed 3:00 PM UTC+03Kauppakeskus KamppiHelsinki, Finland
173 people went
Photos
Posts

Näin aurinkoisina päivinä tällaiset kunniamaininnat lämmittävät mieltä entisestään.

Joku yrittäjä joskus sanoi: "Ei se miten asiat on vaan miltä ne näyttää".
Tähän hänelle vastattiin: "Et taida ymmärtää asioiden merkitystä. Ehkä ennemminkin, että asiat näyttävät juuri niin hyviltä ja tärkeiltä mitä ne oikeasti ovat".

...

Tiimi kiittää Online Presence palkinnosta!

#uskallayrittää

See More
Safkat Solution NY was chosen as the best Online Presence creator and honorary mention went to Kokoustaja NY The visualization of the company’s website was stylish and thoughtful and visually…
nystartup.fi

Olethan jo käynyt lataamassa sovelluksen! 😉

Image may contain: phone
Future Technologies - University of Turku

Olemme seurailleet noin joka toinen viikko korkeakoulujen yhteistä Startup! -kurssia, eritoten SAFKAT Solutions -nimistä ryhmää, jossa laitostamme edustaa tieto...tekniikan opiskelija Tijam Moradi.

Viime viikon keskiviikkona kurssi äänesti edustajat Uskalla yrittää -tapahtumaan, joka on Helsingissä 18.-19.4.2018. Kuinka ollakaan, SAFKAT Solutionsin tie vie sinne! Heidän lisäkseen Turkua edustaa pääosin laitoksemme opiskelijoista koostuva Bulletin.ai, jota haastattelimmekin loppuvuodesta 2017 https://bit.ly/2Ha56VM

SAFKAT Solutionsin sovelluksen beta-testi on nyt auki ja siihen voi osallistua linkistä https://play.google.com/store/apps/details…

Sovelluksen beta-versio kattaa Turun isoimmat opiskelijaravintolat ja on siten suunnattu pääasiassa korkeakoululaisille.

(kuvakaappaus SAFKAT Solutionsin beta-version lataussivulta play storesta)

Asteriski ry Digit ry SparkUp Turku TSE Entrepreneurship SAFKAT Solutions

See More
SAFKAT Solutions is feeling festive.

Juuri saamamme tiedon mukaan, SAFKAT Solutions🍴 lähtee edustamaan Turkua #UskallaYrittää 2018 finaaliin!

Uskalla Yrittää -finaali kokoaa Suomen parhaat NY Vuosi yrittäjänä ja NY Start Up -ohjelmien yritykset Helsinkiin 18.-19.4.2018 kilpailemaan SM-voitosta.
uskallayrittaa.fi
Image may contain: one or more people
Future Technologies - University of Turku

Kevään mittaan olemme seuranneet joka toinen viikko korkeakouluopiskelijoiden yhteistä StartUp! -kurssia, erityisesti SAFKAT Solutions -tiimiä, jossa opiskelija...mme Tijam Moradi on jäsenenä.

Kurssi on edennyt jo siihen vaiheeseen, että viikko sitten, osana Turku ICT Weekiä, ryhmät pitivät ensimmäiset hankkeittensa esittelyt eli pitchaukset.

SAFKAT Solutions sai raadilta myönteistä palautetta. Pitchi tuotti myös Twitter-näkyvyyttä. Ennakkonäkyvyydestä lienee hyötyä mm. huhtikuun lopussa Helsingin messukeskuksessa olevilla Lautasella -messuilla.

Eilisen kurssikokoontumisen aiheena oli viestintä. Aiheeseen liittyen SAFKAT Solutions julkaisi viikko sitten nettisivunsa, ja on aktivoitunut myös Facebookissa ja Twitterissä.

Tiimin työstämä applikaatio etenee kovaa vauhtia kohti beta-testiä, johon kaivataan testaajia. Beta-testaajaksi voi jo ennakkoon rekisteröityä SAFKAT Solutionsin sivuilla: http://bit.ly/2FXNG0s

Asteriski ry Digit ry SAFKAT Solutions SparkUp Turku TSE Entrepreneurship Lautasella-messut

See More

Erityisruokavaliot eivät ole erikoisuus - eikä niiden tarvitse tuntua sinusta tai yrityksestäsikään siltä. Me SAFKAT Solutionsilla tahdomme tehdä ravintolaruokailusta läpinäkyvää niin kuluttajalle kuin ravintolalle.

Kuluttajasovelluksemme tarkoitus on näyttää sinulle ne ravintolat, jossa sinä keliaakikko/vegaani/FODMAP- tai ihan vain sekaruokavaliota noudattava, voit syödä juuri sinun ruokavaliosi puitteissa.

Ravintoloille luomme alustaa, jolla ruoka-annosten sisältö on nope...asti saavutettavissa niin kuluttajalle kuin yritykselle, sillä ravintola-alalla työntekijöiden vaihtuvuus on suurta ja vaikka aihe otettaisiin vakavissaan, se ei välttämättä asiakkaasta tunnu siltä.

Me olemme kolmen nuoren turkulaisen startup-yritys ratkaisemassa ongelmia, joita esimerkiksi tässä Yle Uutisten toimittamassa artikkelissa käsitellään:

https://yle.fi/uutiset/3-10042194

Tehdään ravintolaruokailusta yhdessä maistuvaa!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja tutustu meihin verkkosivuillamme!

info@safkat.solutions
http://safkat.solutions

See More
Sadat Ylen kyselyyn vastanneet kokevat, ettei ravintoloissa suhtauduta erityisruokavalioihin tarpeeksi vakavasti.
yle.fi

This is only the beginning. Hop along for the journey! 😎🍴

Image may contain: 3 people
Elenius Consulting & Ventures is at SparkUp Turku.

We're at SparkUp Turku listening to pitches by early stage startups. SAFKAT Solutions seems interesting: their consumer app helps you to find restaurants that suit your diet. 🍕🌭🌮🧀

#startup #pitching #vegan #glutenfree

SAFKAT Solutions updated their cover photo.
March 8
Image may contain: one or more people, phone and text
SAFKAT Solutions updated their profile picture.
March 8
Image may contain: text