Photos
Posts
No automatic alt text available.
Kérastase

Redobândește volumul, strălucirea și flexibilitatea părului tău cu acest sistem inovator creat special pentru tratarea în profunzime a scalpului tău #Specifique

Scoala de Coafor, Cosmetica, Manichiura-Pedichiura ESTHETIQUE BEAUTY CENTER added 13 new photosfeeling wonderful at Scoala de Coafor, Cosmetica, Manichiura-Pedichiura ESTHETIQUE BEAUTY CENTER.

Seminar 🌱N A T U L I Q U E 🌱Certified Organic Beauty, Mastey. Natulique , produse organice profesionale pentru colorare si ingrijire certificate ECOCERT! Maste...y aduce in domeniul profesional din Romania prima gama de ingrijire #vegana 100% care regenereaza parul si scalpul pe termen lung , infuzand vitamine si antioxidanti din extractul de sambure de strugure , floarea soarelui , ulei de Argan si de Masline #organice Certificate cu USDA Organic si Green Salon 🌿

See More

Detalii si programari la tel. 0731839411 sau la sediul ESTHETIQUE BEAUTY CENTER din Bacau, str. Razboieni, nr. 48. Va asteptam!

Image may contain: 1 person, text
Guinot

Take years off your face in 50 minutes with the Age Summum Treatment!

This treatment combines exclusive technology and movements - in the expert hands of your... Beauty Therapist - to effectively reduce signs of ageing and restore visibly younger-looking skin.

Don’t wait to fight the effects of time. Make an appointment at your Guinot beauty salon now!

See More

Esthetique Beauty Center selecteaza o persoana in vederea angajarii in postul de Manichiurist-pedichiurist din cursantii care au absolvit cursurile scolii noastre. Persoanele interesate ne pot contacta la telefon 0234 570 575, 0731839411 sau prin email: office@esthetiquebc.ro

Image may contain: 1 person, closeup
Image may contain: one or more people, closeup and indoor
Image may contain: 6 people, people sitting, child and indoor
Scoala de Coafor, Cosmetica, Manichiura-Pedichiura ESTHETIQUE BEAUTY CENTER added 3 new photos.

Curs Coafor ACREDITAT
Inscrie-te Acum!
Acest curs îmbină într-un mod armonios teoria şi practica, cursanţii având posibilitatea de a aplica ceea ce învaţă în m...od teoretic, ceea ce îi ajută la sedimentarea cunoştinţelor.
Suportul de curs şi materialele necesare sunt incluse în taxa de şcolarizare.
Cursurile se adreseaza persoanelor care sunt interesate sa lucreze intr-un salon de infrumusetare, persoanelor care doresc sa-si deschida propria afacere in acest domeniu si nu in ultimul rand se adreseaza persoanelor interesate de ingrijirea proprie la un nivel avansat de exigenta.
Mai multe informaţii la sediul ESTHETIQUE BEAUTY CENTER Bacau, str. Razboieni, nr. 48, telefon 0234 570.575, 0731839411 sau pe adresa de email office@esthetiquebc.ro
http://esthetiquebc.ro/coafor.php

See More

Salon ESTHETIQUE BEAUTY CENTER
Str. Razboieni, nr. 48, Bacau
Tel. 0234 570 575/0731 839 411

Image may contain: 5 people, people smiling, text
Esthetique Beauty Center Bacau added 9 new photos.

La Esthetique Beauty Center puteţi găsi întotdeauna un sfat profesionist cu privire la definirea imaginii proprii sau la schimbările totale de look. Înainte de ...crearea unei noi imagini evaluăm stilul de viaţă al persoanei, forma corpului, trăsăturile fizionomiei, tipul părului şi luăm în considerare timpul pe care aceasta este dispus să-l învestească în înfăţişarea sa. Stiliştii noştri realizează o gamă largă de lucrări, de la tunsori simple, coafuri naturale şi de ocazie, lucrări speciale pentru petreceri, până la coafuri de mireasă. Va asteptam la sediul ESTHETIQUE BEAUTY CENTER, str. Razboieni, nr. 48, tel. 0731839411.

See More
Image may contain: 1 person, smiling, text
Guinot

Our Beauty ambassador wishes you a beautiful summer !

La Esthetique Beauty Center puteţi găsi întotdeauna un sfat profesionist cu privire la definirea imaginii proprii sau la schimbările totale de look. Înainte de crearea unei noi imagini evaluăm stilul de viaţă al persoanei, forma corpului, trăsăturile fizionomiei, tipul părului şi luăm în considerare timpul pe care aceasta este dispus să-l învestească în înfăţişarea sa. Ne puteti contacta la sediul ESTHETIQUE BEAUTY CENTER, str. Razboieni, nr. 48, tel. 0731839411.

Image may contain: one or more people and text
Image may contain: one or more people
Image may contain: one or more people and closeup

Stiliştii noştri realizează o gamă largă de lucrări, de la tunsori simple, coafuri naturale şi de ocazie, lucrări speciale pentru petreceri, până la coafuri de mireasă. Va asteptam la sediul ESTHETIQUE BEAUTY CENTER, str. Razboieni, nr. 48, tel. 0731839411.

Image may contain: one or more people
Image may contain: one or more people
Image may contain: one or more people