Reviews
5.0
361 Reviews
Tell people what you think
Tamás Krausz
· March 30, 2018
A very good dance school (and more than that :) ) with professional instructors, good people and with a friendly and pleasant atmosphere! I recommend it!
Florin Tundrea
· September 28, 2015
The trainers possess tremendous dance skills and a very nice way of explaining. They ensure everyone in class is learning and is actively involved, willing to help when you have difficulties and conti...nually encourage you to improve and enjoy.
You learn very fast through creative processes that increase everyone's ability to remember and progress.
Over the last few months I was able to participate in various dance events in which I found very nice people and a great environment.
I always wanted to learn more and improve my dancing abilities and I was excited to discover Salsa Rebels Dance School. For this matter, I want to thank my trainers Carmen and Alex, as well as my dance colleagues for making it more than a school, a way of spending great time.
See More
George Dice
· March 15, 2018
Awesome people!!!!!! Thumbs UP Salsa Rebels!!!!!!!
Issam Bouch
· August 30, 2017
because i like the dance spirit ! :))
Dorin Drk
· November 23, 2016
One of the best schools I have visited. A lot of fun at courses and especially at parties !
Onica Maria
· February 25, 2017
Great place for every person who want to embrace his or her passion for dancing!�
Alexandru Pirvanescu
· September 28, 2015
Great teaching skills, great music, great colleagues & friends.

Thank you Alex & Carmen! Keep up the good work!
Elena Giorgiana Dimoiu
· May 25, 2017
#rebelfamily
#wedoitright
The best Salsa School in town. Come join us.
Krisztián Szűcs
· November 23, 2016
Nice people everywhere :)
Recommended for salsa dancing!
Tascau Nicoleta
· November 23, 2016
The best team....����
Ioana Dragan
· February 10, 2018
Recomand Salsa Rebels pentru muzica buna de la cursuri si de la party-uri, pentru calitatea predarii si pentru instructorii entuziasti care pun suflet in ceea ce fac si care care ne insufla constant p...asiunea pentru dans, intr-o atmosfera molipsitor de vesela si prietenoasa, ce ofera sentimentul de apartenenta la o familie de oameni minunati. Acest sentiment il resimt si in afara orelor de curs in cadrul intalnirilor de socializare si team-building-uri.

Categoric am facut cea mai buna alegere venind la aceasta scoala de dans, intrucat am gasit aici un curs care mi-a pus bazele in mai multe tipuri de dans (salsa, bachata, kizomba, cha cha) si care mi-a oferit oportunitatea de a participa la diferite festivaluri de dans nationale si internationale, la care Alex (instructorul) este frecvent si constant invitat..si cred ca asta spune mult despre valoarea acestei scoli. Simt ca aici pot creste, imi pot dezvolta stilul propriu si atinge potentialul meu maxim in dans:)

As putea sa mai scriu multe despre aceasta experienta minunata alaturi de Salsa Rebels, insa va las pe voi, viitori cursanti sa ne descoperiti..!!!
See More
Madalina Mirea
· February 10, 2018
Cand pronunt numele de Salsa Rebels, nu mai spun de mult doar o scoala de dans. De aproape 3 ani de zile, acest loc mi-a devenit o a doua casa. O casa plina cu oameni talentati, pasionati si iubitori ...ai dansului si muzicii. Atat de pasionati inacat sunt ultimii care pleaca de pe ringul de dans la orice festival si nu se tem de nicio provocare atunci cand vine vorba sa danseze cu cei mai buni dansatori. La toate festivalurile, atat nationale cat si internationale,suntem mereu o echipa unita si ne mandrim, cu atat mai mult cu cat Alex este mereu bine primit de catre toti organizatorii, fiind si singurul Dj din Timisoara invitat la astfel de evenimente. Cum am putea sa nu fim bucurosi ca il avem alaturi de noi si la partyurile organizate de aproape saptamanal de scoala noastra?
Nu doar distractia ne caracterizeaza, ci si harnicia, caci cursurile noastre sunt organizate in asa fel incat fiecare participant sa poata evolua si avem grija ca nimeni s anu ramana nelamurit in legatura cu ceea ce se preda.
Sunt multi cei care imi impartasesc iubirea pentru acesti oameni si acest loc, insa pentru mine este si va fi mereu ceva special. Datorita unui instructor cum nu am vazut mai pasionat, muncitor si mai nerabdator de a-si impartasi cunostintele, am ajuns astazi sa iubesc dansul mai mult ca orice si acum, am onoarea sa fiu partenera celui care nu de mult imi numara pasii la primele cursuri.
Sunt mandra sa fac parte, si astazi, din familia Salsa Rebels si recomand tuturor celor care isi doresc sa invete sa danseze si sa fie inconjurati de oameni profesionisti, muncitori si plini d epasiune.
Multumesc Salsa Rebels pentru toate momentele frumoase traite alaturi de voi!
See More
Adelina Getejanc
· March 30, 2018
Salsa Rebels- Ceea ce imi place cel mai mult este faptul ca suntem toleranti si aducem critici constructive insotite de cuvinte de apreciere si incurajare. Dansam si ne distram insa in acelasi timp, i...nvatam sa comunicam- nu putem dansa unii fara altii- daca unul cade, celalalt trebuie sa il ridice pe acesta pentru a continua. Dansul nu reprezinta doar miscare si simt al ritmului, ci descopera multe despre cine suntem si cum putem deveni mai buni. Recomand cu caldura! :) See More
Reni Ciontos-Szikszai
· March 30, 2018
Recomand cu toata inima aceasta scoala de dans!
Aici am gasit cei mai faini instructori, muzica foarte bunaaa, profesionalism si distractie-neepuizand lista.
Uneori este greu de exprimat in cuvinte i...ntrega experienta asa ca recomand fiecaruia sa vina si sa incerce experienta Salsa Rebels Timisoara! :)
#rebelfamily #salsarebels #wedoitright
See More
Paula Borza
· January 15, 2018
Instructori profesionişti, care atunci când e de muncă, se muncește, iar când e vorba de distracție, pozele pot spune mai multe �. Comunitatea este atât de diferită şi cu oameni aşa frumoşi, încât ...crează dependență. Cu siguranță este cea mai bună alegere făcută în ultimele 2 luni. Be rebels! Let's dance! �� See More
Cristina Mihai
· February 10, 2018
Este locul unde te vei simti intotdeauna plin de viata! Pe langa faptul ca faci miscare, inveti sa dansezi, ai ocazia sa intalnesti oameni minunati! Recomand Salsa Rebels cu incredere!
Ioana Nichifor
· March 30, 2018
Recomand cu incredere ! Salsa Rebels un loc in care esti intampinat de oameni profesionisti si faini, inveti si te distrezi :)
Andreea Ioana
· March 30, 2018
Salsa Rebels School este un loc plăcut unde ai ocazia să înveți de la oameni cu experiență mai multe stiluri de dans. �
Ramona Vagner
· October 14, 2017
Looks good! :) E drept că vizita mea e doar virtuală, dar cu siguranță e un loc unde îți încânți și sufletul, deci e de încercat.
Daniel Ciprian
· November 22, 2017
Dupa o luna printre "Rebeli" ~ imi este clar !
Nu este o scoala de dans ..e o foarte frumoasa familie unde invatam impreuna sa dansam !!😃
Photos
Videos
Presenting Sabina Benzar! Tare ne place de ea! Sabina tocmai a implinit 2 ani alaturi de noi...la cat mai multi! Desi avea un program incarcat la facultatea de medicina, "Sabi Talent" cum ii zicem noi, a fost serioasa, implicata si perseverenta, devenind o foarte buna dansatoare si un membru de baza al familiei noastre! Ne mandrim cu ea! PS: Sabi e isteata, muncitoare si loiala! Fii ca Sabi!!!
82
4
Salsa on Sunday
65
Posts
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
141 Views
141 Views

#rebelfamily #dancewithpassion
Continuam inscrierile la grupa de incepatori joi, 19 aprilie, ora 19.00!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2,010 Views
2K Views