Photos
Videos
RO/EN Paco, cainele cu coloana fracturata se simte mai bine si ar dori sa multumeasca tuturor celor care au donat pentru el pana acum.Mai avem de strans pentru uoperatia lui suma de 90euro ca sa acoperim integral toate costurile. ASOCIATIA SALVATI ANIMALELE RON: RO 18 BTRL 0250 1205 L432 61XX BANCA TRANSILVANIA cont euro RO 90 BTRL 0250 4205 L432 61XX BANCA TRANSILVANIA cont USD RO 42 BTRL 0250 2205 L432 61XX BANCA TRANSILVANIA COD SWIFT :BTRL RO 22 MMA Paypal:office@salvati-animalele.ro ====================================== Paco is feeling much better and wishes to thank everyone who donated for him. We still have to gather 90 euros for his surgery in order to cover the costs. ASOCIATIA SALVATI ANIMALELE cont euro RO 90 BTRL 0250 4205 L432 61XX BANCA TRANSILVANIA cont USD RO 42 BTRL 0250 2205 L432 61XX BANCA TRANSILVANIA COD SWIFT :BTRL RO 22 MMA Paypal:office@salvati-animalele.ro
88
9
RO/EN El este Pio, un suflet din ecarisajul Baii Mari, care viata pana acum nu i-a oferit prea multe bucurii.A juns de pui acolo, nu l-a vrut nimeni nici cand a fost sanatos, iar intr-o zi pur si simplu picioarele i s-au strambat complet.A fost diagnosticat cu o forma severa de rahitism, a primit doua injectii foarte scumpe dupa care starea lui s-a mai ameliorat putin si mai trebuie sa faca o operatie de eliberare a ligamentelor care au ramas blocate.Operatia costa 350lei si este tot ce mai putem face pentru el din punct de vedere medical.Este un catel tare cuminte, cerseste afectiune, se multumeste cu putin si de aceea va rog sa ne ajutati sa putem sa-l operam, altfel pe Pio doar un miracol il va mai putea salva, de aici si numele pe care i l-am dat. ASOCIATIA SALVATI ANIMALELE cont lei RO 18 BTRL 0250 1205 L432 61XX cont euro RO 90 BTRL 0250 4205 L432 61XX cont USD RO 42 BTRL 0250 2205 L432 61XX COD SWIFT : BTRLRO22 cont paypal:office@salvati-animalele.ro ================ He is Pio, a soul from the public shelter of Baia Mare, whose life has not always offered many joys so far! He ended up there as a pup, nobody wanted him when he was healthy, and one day, his legs just got crooked. He was diagnosed with a severe form of rahitism, received two very expensive shots, after that, his state improved a bit and he must still undergo a surgery to free the ligaments that remained blocked. The surgery costs 350 lei and it is all that we can do for him medically speaking. He is a very good dog, begs for affection, is satisfied with little and that is why I plead with you to help us be able to operate on him, otherwise, Pio can only be saved by a miracle and that is why he received his name. ASOCIATIA SALVATI ANIMALELE cont euro RO 90 BTRL 0250 4205 L432 61XX cont USD RO 42 BTRL 0250 2205 L432 61XX COD SWIFT : BTRLRO22 cont paypal:office@salvati-animalele.ro
62
17
RO/EN Ia uitati cine se simte pe zi ce trece tot mai bine :) Este micutul Pedro, care a trecut milimetric pe langa moarte, dupa ce a fost gasit acum doua saptamani lovit de masina si a suferit 3 interventii chirurgicale:una de vezica, una splina si una la piciorul fracturat.L-am putut ajuta la randul nostru datorita faptului ca ati donat pentru el iar pentru asta noi in numele lui, va multumim din nou! <3 =================== Look who is feeling better and better each day. :) This is little Pedro, who was on the brink of death, after being found hit by a car two weeks ago and had 3 surgeries, one on his bladder, one on his spleen and one at the fractured leg. We were able to help him because of your donations for him and for this we thank you again! <3
102
2
Posts

URGENT!
Pitica asta simpatica si jucausa cauta urgent casa.
A fost abandonata undeva la 30km de Baia Mare dar daca cineva o vrea sa ne lase un mesaj.
Un share ne ajuta ENORM!!!.

Image may contain: dog

Tizia, a fost gasita la varsta de 2 luni cu un picor rupt, in gara Baia Mare, prin vara anului 2010.S-a recuperat perfect, nu se vede ca a avut candva piciorul rupt.Este de talie mare, in jur de 32kg, un pic mai reservata fata de om, nu vine ea catre tine dar nu musca daca incerci sa o mangai, in rest cu alti caini este sociabila si nu se bate de la mancare ci asteapta rabdatoare se i se puna castronul in fata.Este castrata, microcipata si asteapta un OM BUN!

Salvati Animalele added 6 new photos to the album: TIZIA.

RO/EN
Tizia, a fost gasita la varsta de 2 luni cu un picor rupt, in gara Baia Mare, prin vara anului 2010.S-a recuperat perfect, nu se vede ca a avut candva pic...iorul rupt.Este de talie mare, in jur de 32kg, un pic mai reservata fata de om, nu vine ea catre tine dar nu musca daca incerci sa o mangai, in rest cu alti caini este sociabila si nu se bate de la mancare ci asteapta rabdatoare se i se puna castronul in fata.Este castrata, microcipata si asteapta un OM BUN!
Tel:0753770320
_________________
TIZIA was found at the age of 2 months with a broken leg, in the train station of Baia Mare, in 2010 summer.. She is perfect recovered, not seen that once know she has a broken leg. Big size, about 32 kg, a litlle bit reserved to man, do not bite if you try to caress her; with other dogs is sociable, do not beat on food and she waits patiently to put in front her bowl. She is spayed, microchiped and she is waiting a GOOD MAN.

See More
Reviews
4.9
26 Reviews
Tell people what you think
Bridget Kline Taber
· July 13, 2017
Thank you Moni for all you do and for saving my Thomas from deaths bed and starvation after such horrible abuse!!! Thank you so much for sticking it out with him to make sure he had a better life des...pite the difficulties it posed on you!!! See More
Camelia Tincu
· January 11, 2018
Respect faptul ca dati sansa la viata sufletelor nevinovate,promovati si creati programe de sterilizare si adoptie a acestora! Va multumesc,datorita d-voastra am reusit sa sterilizez cateva animalute
Intim Love
· November 9, 2017
Oameni cu suflet mare care fac ceva pentru animalele fără stăpân tot respectul față de voi!!!
Ghencian Alex
· January 27, 2018
Îngeri trimiși din cer pentru sufletele astea nevinovate !!!!!!
Mihaela Margarit
· December 9, 2017
Oameni care se chinuie sa faca ceva pt animalute
Filip Bianca
· November 24, 2017
Va apreciez pentru ceea ce faceti. Mult respect !
Petreus Andrei Radu
· August 24, 2017
O sansa reala pentru animalele abandonate sau pierdute :)
Posts

Happy Valentine`s Day!

Image may contain: one or more people, people standing, ocean, outdoor and text

BAIA MARE
A fost gasit acuma seara singur in fata la R.F.N.
Chiar nimeni nu-l cauta?

Image may contain: dog

Ma numesc Lisa si am fost recent abandonata in gara Busag.M-am nascut prin anul 2014, sunt mai retrasa de felul meu dar in timp pot sa devin si prietenoasa daca ai rabdare cu mine.Sunt de talie mare, castrata si vaccinta si chiar mi-as dori sa nu mai bantui pe strazile Busagului si sa stau si eu intr-o curte pe care sa o apar.

Image may contain: dog, outdoor and nature
Image may contain: dog, grass, outdoor and nature
Image may contain: outdoor
Image may contain: dog, outdoor and nature
Salvati Animalele added 4 new photos to the album: LISA.

RO/EN
Ma numesc Lisa si am fost recent abandonata in gara Busag.M-am nascut prin anul 2014, sunt mai retrasa de felul meu dar in timp pot sa devin si prietenoas...a daca ai rabdare cu mine.Sunt de talie mare, castrata si vaccinta si chiar mi-as dori sa nu mai bantui pe strazile Busagului si sa stau si eu intr-o curte pe care sa o apar.
===========
My name is Lisa and I was recently abandoned in the trainstation of Busag. I was born in 2014, I am more secluded, but in time I can become even friendlier if you are pacient with me. I am of big size, castrated and vaccinated and I really wish I wouldn't have to wonder the streets of Busag on my own. I wish to have a yard to defend!

See More

S.O.S. BAIA MARE!!!
Buna ziua! Avem nevoie urgent de ajutor. Avem un caine labrador. El a fost otrăvit si am avea nevoie urgent de doar 100 ml de sânge de la un caine de vreo 2-3 ani care sa fie însă foarte sănătos. Este foarte important sa nu aiba nicio boală. Vă rog din suflet daca cineva ne poate ajuta sa ne contacteze la nr. 0740330030. Vă rog foarte frumos este ultima lui șansă si nu vrem sa devina pentru noi doar o amintire il vrem multi ani cu noi!
Va rugam sa ne ajutati cu un share!

Image may contain: cloud and sky

Inca mai sper ca o pot gasi pe Ina cu toate ca a trecut foarte mult timp
Ajutati-ma cu un share sa o aduc acasa!
A disparut de pe strada Fabricii - zona Aramis.
Oricine stie ceva despre ea sa sune urgent la nunarul 0743114488!

Image may contain: dog
Salvati Animalele

BAIA MARE
Ina a intrat in pamant de azi dupa masa
Pur si simplu nu o mai gasesc
Ajutati-ma cu un share sa o aduc acasa!
A disparut de pe strada Fabricii -... zona Aramis.
Oricine stie ceva despre ea sa sune urgent la nunarul 0743114488!

See More
Salvati Animalele updated their profile picture.

2% din impozitul care v-a fost retinut din salar in 2017 ii putem primi noi, care facem ceva folositor cu ei, daca depuneti acest formular completat.
Altfel, ii ia statul si ii da unde vrea el si stim cat de bine ii gestioneaza
DECIDETI DVS unde vor merge acesti bani!

Scrieti-ne un mesaj privat sau decarcati formularul aici:...
https://drive.google.com/…/1b_slvIzjFaZFUrm7kqxeWaG32o…/view

Se completeaza pct. 1, se semneaza jos (contribuabil) si
- se depune la ghiseul ANAF
- se trimite prin posta, recomandata cu confirmare de primire
- daca niciuna dintre cele 2 optiuni nu e realizabila in cazul dvs, scrieti-ne un mesaj privat.

See More
Image may contain: dog and outdoor

2% din impozitul care v-a fost retinut din salar in 2017 ii putem primi noi, care facem ceva folositor cu ei, daca depuneti acest formular completat.
Altfel, ii ia statul si ii da unde vrea el si stim cat de bine ii gestioneaza
DECIDETI DVS unde vor merge acesti bani!
Scrieti-ne un mesaj privat sau decarcati formularul aici:

...

https://drive.google.com/…/1b_slvIzjFaZFUrm7kqxeWaG32o…/view

Se completeaza pct. 1, se semneaza jos (contribuabil) si :
- se depune la ghiseul ANAFdin orasul de unde aveti domiciliul
- se trimite prin posta, recomandata cu confirmare de primire
- daca niciuna dintre cele 2 optiuni nu e realizabila in cazul dvs, scrieti-ne un mesaj privat.

See More
Image may contain: outdoor, text and nature

BAIA MARE URGENT!!!
Se cauta 15pisicute de pe strada, de langa bloc sau de unde mai stiti, dornice de castrare GRATUITA!!!
Oricine are cunostiinta de vreo candidata ideala, sa ne lase un mesaj privat si va indrumam noi.
Lasand gluma la o parte, nu lasati sa apara sute de pisicute nedorite pe strada, prada cainilor, sau altor pericole, deoarece nici un animal nu merita sa fie pe strada flamand sau gonit.
Multumim sponsorului nostru PetCrew e.V. care suporta financiar aceasta ...campanie!
Grabiti-va locurile sunt limitate!!!

See More
Image may contain: cat

UPDATE:A FOST GASIT VA MULTUMIM!
......
Îl cheamă Morty și nu a mai venit acasă de 2 zile , prin zona Coruia, zgarda roșie si are microcip. Va rog din suflet dacă îl vedeți sa dati un semn 0722538816!

Image may contain: dog

UPDATE:VA MULTUMIM A FOST GASITA!!!
_____________
S.O.S. BAIA MARE!!!
Se cauta aceasta catelusa de talie mica de abia 8kg.
A fost vazuta ultima data marti in zona Pizza Plus. ...
Daca aveti info sau o vedeti, va rog sunati urgent la
tel: 0771 252 403
Orice share ii sporeste sansele sa fie gasita in timp util, altfel pentru ea viata pe strada este condamnare la moarte, deoarece pericolele sunt la tot pasul!!!

See More
No automatic alt text available.

Ziua asta este despre altceva, ceva ce nu se intampla zilnic dragi prieteni deoarece, astazi 01.02.18 un tir plin de donatii aproape 18tone a ajuns la Baia Mare, din care major parte este pentru animalele pe care Asociatia Salvati Animalele le are in grija.
Hrana uscata, conserve, custi, coveti, vitamine, paturi toate acestea au fost castigate printr-un concurs de catre organizatia germana Ein Herz für Streuner e.V. si dirijate catre Baia Mare.
Le multumim din suflet lor si pet shopului care a organizat concursul si aceste donatii au ajuns la cainii fara stapan.Si ca si incheiere pot sa va confirm, ca nu exista sentiment mai placut decat acela, ca in lupta de zi cu zi, cu atat de multe suflete abandonate nu suntem singuri.
Va multumim in numele a 500animale abandonate, deoarece asemenea gesturi fac diferenta!♡

Rex s-a pierdut in Baia Mare, dealul Grosului,zona hotel Transilvania acum cateva zile
Este de talie mica si are microcip.
Oricine stie ceva despre el sa ne lase un coment la postare sau un mesaj privat.
Un share ii poate salva viata!

Image may contain: dog, shoes and outdoor