Photos
Videos
RO/EN Alte doua suflete sunt abandonate undeva la iesire din Baia Mare pe un camp.Unul dintre este un pui frumos si prietenos cealalta o femela fricoasa.Nu doreste nimeni sa salveze 2suflete sau macar sa le gazduiasaca pana gasim solutii pentru ei?Noi va oferim totul. =========== Two other souls were abandoned on a field outside Baia Mare. One of them is a beautiful friendly puppy and the other a scared female. Does anyone want to help saving them and offer foster until we can find a solution for them? We provide all for them.
83
7
Cine poate ajuta cu foster acesti puiuti orfani abandonati pe Hera, care stau langa mamica lor moarta? :( Este chiar sfasietor ca nu putem sa-i luam ca am avut epidemie de jigodie. Daca cineva are o curte si ii poate tine macar 1luna, noi putem sa le oferim mancare si vaccinuri. Ajutati va rog altfel nu au nici o sansa!!!
68
29
RO/EN Avem si a doua poveste cu final fericit al micutului Momo ajuns si el ieri in Germania, care prin martie anul acesta a fost gasit mai mult mort decat viu, fiind muscat de caini la marginea unui sat aproape de Baia Mare, unde a fost abandonat cu surioara sa.La inceput am fost sceptica ca va ramane in viata asa de grav a fost dar micutul Momo a iesit invingator si stiti de ce?Poate a inteles ce ii ziceam zilnic, ca daca lupta si supravietuieste il va astepta o noua viata in Germania si va fi fericit.Asa ca vorbiti cu animalele si daca pare putin ciudat, ele ne inteleg.Multumim si pentru acest destin schimbat asociatiei germane PetCrew e.V.! ............. We have the second happy end story of little Momo, he arrived in Germany yesterday. In March he was found more dead than alive, being bitten by dogs at the enge of a village near Baia Mare, where he had been abandoned with his sister. At first I was sceptical regarding his survival but little Momo was a winner. Do you know why that is? Maybe he understood what I was telling him everyday, that if he fights and survives, a new life will await for him in Germany and he will be happy. So, talk to animals, because, even if it might seem odd, they understand us. Thank you for this changed destiny to the German Association PetCrew e.V!
208
24
Posts

A fost gasit in Seini, de unul singur pe strazi
Nu il cauta cineva?
Va rugam share, este ud leoarca si unde s-a aciuat sta in fata usii

Image may contain: dog
Image may contain: dog

Nu poate nimeni ajuta acest puiut mic si necajit, o mamica care sa-l alapteze si pe el sau cineva care sa-i dea cu biberonul pana creste si apoi incercam sa-i gasim o casuta?
Oferim lapte praf pentru el daca cineva se ofera.

Mesaj preluat:
"Nu stiu cum se pot indura uni sa arunce suflete ca aceasta pisicuta in padure sau pe drumuri. Eu in ciuda faptului ca sunt insarcinata si nu ar trebui sa stau in contact asa de apropriat cu animale, incerc sa am cat de multa grije de ea. Dar va rog frumos sa ma ajutati. Incercati sai aflati o casa sau o mamica adoptiva cat de curand. Ar fi mai bine pentru amandoua si pentru sanatatea copilului meu. Multumesc de intelegere"

No automatic alt text available.
Image may contain: one or more people
Image may contain: one or more people and cat
Reviews
4.9
29 Reviews
Tell people what you think
Jessica Miltenberger
· April 4, 2018
A rescue that cares so deeply about their pets. So lucky to have found this rescue. Thank you to all 💜💜💜
Bridget Kline Taber
· July 13, 2017
Thank you Moni for all you do and for saving my Thomas from deaths bed and starvation after such horrible abuse!!! Thank you so much for sticking it out with him to make sure he had a better life des...pite the difficulties it posed on you!!! See More
Camelia Tincu
· January 11, 2018
Respect faptul ca dati sansa la viata sufletelor nevinovate,promovati si creati programe de sterilizare si adoptie a acestora! Va multumesc,datorita d-voastra am reusit sa sterilizez cateva animalute
Intim Love
· November 9, 2017
Oameni cu suflet mare care fac ceva pentru animalele fără stăpân tot respectul față de voi!!!
Mihaela Margarit
· December 9, 2017
Oameni care se chinuie sa faca ceva pt animalute
Filip Bianca
· November 24, 2017
Va apreciez pentru ceea ce faceti. Mult respect !
Petreus Andrei Radu
· August 24, 2017
O sansa reala pentru animalele abandonate sau pierdute :)
Posts